- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 333
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adeti bitip abdestini alip hemen o gun hamile kalanlar duydum o nasil oluyor ya. Adetin 4. Ya da 5. Gununde. Nerede kaldi 14. Gün hikayesi
BBenım annem hep adet biter bitmez tek seferde hamıle kalırmış
inşallah cnmAminn canım inşallah tez zman da hayırlı haberler duyariz
Ben birde ilk geceden hamile kalanları anlayamıyorum o nasıl oluyor ya ??Adeti bitip abdestini alip hemen o gun hamile kalanlar duydum o nasil oluyor ya. Adetin 4. Ya da 5. Gununde. Nerede kaldi 14. Gün hikayesi?
Doktorum banada söyledi bebek beklemeye başladığında adet düzensiz gelir hemen gebeliğe yorma diye. Sende yorma sonra adet olunca üzülürsün bırak akışınaKızlar adetime 9 gün var ama bebek istediğimden beri düzen falan kalmadı 4 5 gun gecıyor ve de gec yumurtlama oldu hissettim bu ay bal corek otu yedım sogan kuru de 9 gun ıcebıldım artık oldugu kadar olmadığı kader dıyorum bu arada sabah atesim 36.6 cıktı gebelik varsa ne zaman yükselmesi lazım adete yakın mı bilen yazabılırse sevinirim
Yok üzülmüyorum daha uzulmeyı kendıme cok goruyorum cok sukur bır tane kızım var yıllarca bekleyenler var ben uzulursem onlar ne yapsın allah herkese nasip etsin tez zamandaDoktorum banada söyledi bebek beklemeye başladığında adet düzensiz gelir hemen gebeliğe yorma diye. Sende yorma sonra adet olunca üzülürsün bırak akışına
Bende iyiyim tatlım bekliyoruz bati işteİyiyim güzellik teşekkür ederim sen nasilsin
Hosgeldin canimm insallah bu ay bebisler gelirslm kızlar bende geldim buraya inşallah haziran ayı bize uğurlu gelir.
Bende bi yakinimdan duydum bunu bitince deneyin olur faln dedi ama bilemiyorum bu ay denedik bakalim olacakmiAdeti bitip abdestini alip hemen o gun hamile kalanlar duydum o nasil oluyor ya. Adetin 4. Ya da 5. Gununde. Nerede kaldi 14. Gün hikayesi?
ay inşallah cnm ya cuma günü doktora gidicem eşimle birlikte inşallah çıkmaz bişey herşey yolundadır umarım.Hosgeldin canimm insallah bu ay bebisler gelir
İnşallah herşey istediğin gibi olur canım ne zamandi senin batinay inşallah cnm ya cuma günü doktora gidicem eşimle birlikte inşallah çıkmaz bişey herşey yolundadır umarım.
benim geçen ay 29 nisandı bat, bu ay 28 mayıs olucak cnm hatta bugün doğurgan döneme girdim pazar yumurtlama günüm bakalım nolcak bu ay kafama takmıyorum düşünmüyorum hayırlısı diyorumİnşallah herşey istediğin gibi olur canım ne zamandi senin batin
Gecmis olsun canm benm bende bebegmi kaybettim ocakta kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim. Smdi uc ay gecti bizimde bu ay ilk denememiz. Gecen hamillegimde 2.ayda tutmustu. Bakalm bu sefer ne olcak.Amin canım inşallah
Ben yaklaşık 7 ay önce bir düşük yaşadım bekledik biraz bu ay tekrar deniyoruz işte o yüzden ilk aydan umudum yok diğer hamileliğim 2. Ayda olmuştu bakalım bu ne zaman olcak hayırlısı olsun sana da bana da burda isteyen herkese tez zamanda nasip etsin Allahım
ben nkullanıyorum cnm takvimim diye bir uygulama gayette iyi hiç yanıltmadı beni, hatta logosu pembe defter üzerinde çiçek resmi var onu inddir kullan cnmArkadaslar bisey soracagim kullandiginiz bir yumurtlama takibi yada regl takibi icin telefon uygulamasi varmi? Bir suru indrdm ama hangisi guvenilir bilemedim.
Tamam canm buldum.hemen indiyorum cok tesekkur ederm.ben nkullanıyorum cnm takvimim diye bir uygulama gayette iyi hiç yanıltmadı beni, hatta logosu pembe defter üzerinde çiçek resmi var onu inddir kullan cnm
Ben pepapp kullanıyorum normalde ama hesaplama yapmıyor onun dışında önerileri falan super bende daha yeni takvımım indirdimArkadaslar bisey soracagim kullandiginiz bir yumurtlama takibi yada regl takibi icin telefon uygulamasi varmi? Bir suru indrdm ama hangisi guvenilir bilemedim.
hoşbudum, hayırlısı ise inşallahHosgeldin canimm insallah bu ay bebisler gelir