Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa ne güzel ortak yönlerimiz var:) sen ne kadardır istiyosun ve herhangi bir sorunun var mıydı
Bende sorun 4 yasında Kizim olmasına ragmen daha süt geliyordu ondan korktum bi de esım
İş kazası geçirdi elektrik carptı gorumcem falan benı korkuttu cocuk olmuyo diye

Çalışanlar için akşam yemekten önce ve yatmadan önce diye okumuştum ben. Şeker ilacı kullandığım için yapmaktan vazgeçtim ama sen böyle yapabilirsin. Bu arada sumaklı soğan her gün yemekten önce yersen polikistik için birebir imiş.

Smdi bazilarinda diyorki adet bittikten snra 7.gun 15 gun sureyle icilir sonra 2.adete 10 gun kala hergun tekrar icilir. Ama sayilar bile tutmuyor. Ben yanlismi anliyorum acaba. Saracoglunun sitesinde de adet bittikten snra 7. Gun baslaniyor diyor
Bu konuda bemimde kafam karışık aynen rakamlar tutmuyo

Smdi bazilarinda diyorki adet bittikten snra 7.gun 15 gun sureyle icilir sonra 2.adete 10 gun kala hergun tekrar icilir. Ama sayilar bile tutmuyor. Ben yanlismi anliyorum acaba. Saracoglunun sitesinde de adet bittikten snra 7. Gun baslaniyor diyor
Evet ben siteye gore basladım canım

Yaaaa bak bunu yapabilirim çok teşekkür ederim böyle yapayım ben. Polikistik değilim canım keşke o olsaydı o daha kolay gebelik oluyo ama vardır rabbimin bi bildiği

Bende sorun 4 yasında Kizim olmasına ragmen daha süt geliyordu ondan korktum bi de esım
İş kazası geçirdi elektrik carptı gorumcem falan benı korkuttu cocuk olmuyo diye
Çokk geçmiş olsun Allah şifa versin. Erken evlenmişsin maşallah 4 yaşında bir kızın var ne güzel Allahım bende bir gün anne oabilirim inşallah

Evet ben siteye gore basladım canım
Peki canm bisey dicem mesela ben ayin 1 inde regl oldum. 5 inde bitti. 12 sinde kure basladim. 27 sinde kur bitti. Bu arada 14. Yumurtlamam oldu.
Sonra 27sinde kur bitince site diyorki bekleyin diger adete 10 gun kala tekrar baslayin. Ama mantik olarak 10 gun kalmiyorki.
Sen nasil yaptin yardmlarin icinde tesekkur ederim

Yaaaa bak bunu yapabilirim çok teşekkür ederim böyle yapayım ben. Polikistik değilim canım keşke o olsaydı o daha kolay gebelik oluyo ama vardır rabbimin bi bildiği

Her şeyde bir hayır var kesinlikle. Ben de korunmayı bıraktım bırakalı mantar enfeksiyonu ile boğuşuyorum. Şeker de Olunca iyileşmek imkanskz gibi oldu. Doğru zamanlarda ilişki denicem doğru zaman hangisi bilemiyorum. Akıntım anormal, kasık ağrılarım var. Bu ay da saldım, ramazandan sonraya diyorum Allah büyük.

İmkansız diye düşünme vardır Allahın bir bildiği dua edelim. Yaş kaçtı bu arada? Bide mantarsa eğer tek sorun dert etme stres yaptıkça daha kötü olur. Bi süre sonra doğal yoldab olacaktır.

Canım soğan kürünu Sabah akşam yapman gerekiyor ama iyi geldiyse yap canim

Canım soğan kürünu Sabah akşam yapman gerekiyor ama iyi geldiyse yap canim
Bi arkadaş söyledi çalışan bayanlar akşam yemekten önce ve yatarken yapabilirlermiş. Bide ısısı nasıl olmadı bir dikişte bitirecek kadar sıcaklık yeter mi kaç yudumda bitirmeliyiz çünkü baya zor bi tadı var çay gibi içilmiyo

Simdi ibrahm saracoglunun videolarini izledim ordada kendisi diyorki regl bitiminden sonra 2. Gun sabah aksam ac karna 15 gun icilmesi lazim. Kesinlikle iliktan sicak icilmeliymis. Soguk olmasi zarar verirmis vucudumuza sanrm.

Bak 18i adetim sonra 30unda basladım küre 7sınde yumurtlama oldu 9.gun bıraktım ayın 9nda aha 15.de cift Çizgi

Kaç senin prolaktin canım
Sürekli değişti geçen yazdan bu yana. İlk 39 çıktı sonra ilaçla o a düştü uzun süre ilaç kullanmadım ve tekrar ölçtürdüğümde 51 çıktı. O ay ilaç değilde bitki kullandım. Testere dişli aslan pençesi ve hayıt. Bi aya tekrar ölçtürdüğümde 21 çıktı doktor normale döndü dedi. 2 aydır da baktırmadım hiç. Sende de mi var bu sorun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…