- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Bazen gebelikte adet sancısı gibi oluyormuş,ümidini yitirme sen canımaz kaldı 17 yeAnladım canım çok sağol. Aslında benim bat 17 Mayıs ama adet belirtilerini o kadar belirgin yaşıyorum ki. Bu aydan ümidi kesip çatlatmaya odaklandım artık.
İnşallah dilediğimiz gibi olur. İsteyen herkes içinBazen gebelikte adet sancısı gibi oluyormuş,ümidini yitirme sen canımaz kaldı 17 ye
Aminnn benim günler geçmez şimdi ya hayırlısı hepimiz içinİnşallah dilediğimiz gibi olur. İsteyen herkes için
P.tesi yaptırırım onuda heralde bugün gidemem hafta sonuda bilemiyorumm
Canim bende var gibi gördüm daha varya baya ondan böyle çıkmıştır insallah güzel haberler verirsinGelip gidip elimdeki teste bakıp oynuyorum inşallah hamileyimmm
İçime doğuyor hissediyorum p tesi kanda güzel sonuç alıcam inşallahCanim bende var gibi gördüm daha varya baya ondan böyle çıkmıştır insallah güzel haberler verirsin
23 ünde bat canım ama malesef sadece 12. Günde bir de 16.günde birlikte olabildik.İnşallah aşılamaya gerek kalmazda bu ay hamiş olursun , adet günün ne zamandı dua et kötü düşünme
Insallah canım benim ya bende hissediyorum valla senin için rabbim versin bebislerimiziİçime doğuyor hissediyorum p tesi kanda güzel sonuç alıcam inşallah
İnşallah mücizen senide bulur pozitif düşün sen canımmm..23 ünde bat canım ama malesef sadece 12. Günde bir de 16.günde birlikte olabildik.
Benimde 23 kız ikimizde hamis olalim insallah canim tutacagi varsa bur kereylede tutuyor insallah tutmustur benimde gecen ay 2 sefer olmustu ama tutmadi ilk ayimizdi ben normal dedim23 ünde bat canım ama malesef sadece 12. Günde bir de 16.günde birlikte olabildik.
Aminnn allahım inşallah hislerimi yanıltmaz böyle otururken öne doğru eğildiğimde kasıklarımda ağrı oluşuyorInsallah canım benim ya bende hissediyorum valla senin için rabbim versin bebislerimizi
Hayırlısı canım rabbim yüzümüze gülsün bu güzel 3 ayların hürmetine gurban olduğum allahımRabisscyln _citygirl_ inşallah kizlarr ınsallahh haziran 15 e kadar buradaki herkes çok çok mülkün olur ınsallahh
Verelim canım sabah erkenden gideriz öğlende alırız allahın izniyle inşallah sen test yaptın mı
Yok canım pazartesi 4 gün kalıyo bat günüme diyorum kan tahlili vereyim testle falan uğraşmayım kesin sonucu öğreneyimVerelim canım sabah erkenden gideriz öğlende alırız allahın izniyle inşallah sen test yaptın mı
Yok canım yapmadım test pazartesi bat tarihime 4 gün kalıyo bende diyorum testle falan uğraşmayım direk sonuç için kan tahlili verip öğreneyimVerelim canım sabah erkenden gideriz öğlende alırız allahın izniyle inşallah sen test yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?