- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
Haberlerini bekliyoruz canim dualarimiz seninlegünaydın kızlar çok yorgun uyandım bugün çok halsizim
Yarın sabah test yapcam dua edelim birbirimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haberlerini bekliyoruz canim dualarimiz seninlegünaydın kızlar çok yorgun uyandım bugün çok halsizim
Yarın sabah test yapcam dua edelim birbirimize
Edelim canım test yaptım bekliyorum benim içinde dua edin
Resimde tam belli olmuyor.İlk beyazımsıydı çizgi sonradan pembemsi oldu çok az inşallah hamileyimdirSonuç ne canım
Resimde tam belli olmuyor.İlk beyazımsıydı çizgi sonradan pembemsi oldu çok az inşallah hamileyimdir
Fotoda çok belli olmuyor. Silikte olsa bi ümit bi kaç gün sonra tekrar yap. İnşallah belirginleşir.Resimde tam belli olmuyor.İlk beyazımsıydı çizgi sonradan pembemsi oldu çok az inşallah hamileyimdir
İlk çatlatma iğnesi kullanışın mıBurda daha iyi belli oluyor kızlar bat 18 bugün çatlatma iğnesinin 10.günü
Burda daha iyi belli oluyor kızlar bat 18 bugün çatlatma iğnesinin 10.günü
Hayır bu üçüncü canımİlk çatlatma iğnesi kullanışın mı
Gelip gidip elimdeki teste bakıp oynuyorum inşallah hamileyimmmvar gibi sanki, Rabbim gönlünün muradını versin canım
Allah gönlüne göre versin. Bana da bişeyler var gibi geldi ama net değil. Çokta umutlanma üzülmeni istemem. Tekrar mı yapsan acabaHayır bu üçüncü canım
Canim var gibi ama test icin erken değil mi birazınsallaj allah gönlüne göre verir vardır insallahjBurda daha iyi belli oluyor kızlar bat 18 bugün çatlatma iğnesinin 10.günü
Vallahi şuanda önüme bakıyorum sevinirimm napayım olumsuz olursa bir iki gün ağlarım tekrar denerimAllah gönlüne göre versin. Bana da bişeyler var gibi geldi ama net değil. Çokta umutlanma üzülmeni istemem. Tekrar mı yapsan acaba
Normalde yarın yapcaktım birisi 10.gününde öğrenmiş o yüzden bende bir yapsam mı dedüm tilkinin aklını kurt düşdüya yapmadan olmazdı yaptım ilk beyazdı sonra pembeleşti.....Canim var gibi ama test icin erken değil mi birazınsallaj allah gönlüne göre verir vardır insallahj
İnşallah canım. Peki bu çatlatma tedavisinde süreç nasıl ilerliyor. Bu ayda olmazsa gel yumurta çatlatma tedavisine başlayalım demişti dr. Ayda kaç kere gidicem muayeneyeVallahi şuanda önüme bakıyorum sevinirimm napayım olumsuz olursa bir iki gün ağlarım tekrar denerim
İnşallah olumludur yarın tekrar yapıcam koyulaşacakmı bakarım
Şimdi gidiceksin sana yumurtanı büyütücek geliştiricek iğne veya hap vericek 1 hafta kullanıp doktora kontrole gidiceksin yeterli büyüdüyse çatlatma iğnesi veriyor kolundan veya göbeğinden vurduruyosun vurdurduğun günden itibaren 7 gün ilişkiye giriyosunİnşallah canım. Peki bu çatlatma tedavisinde süreç nasıl ilerliyor. Bu ayda olmazsa gel yumurta çatlatma tedavisine başlayalım demişti dr. Ayda kaç kere gidicem muayeneye
İnşallah canimm hepimiz. Benim zateb hu ay umudum yok pek adet olmayı bekliyorum ben de asilama yapacamm ınsallahh bekleyemiyorumNormalde yarın yapcaktım birisi 10.gününde öğrenmiş o yüzden bende bir yapsam mı dedüm tilkinin aklını kurt düşdüya yapmadan olmazdı yaptım ilk beyazdı sonra pembeleşti.....
Yarında yaparım kanda veririm öğreniriz inşallah hamişimdir
Haklisin canm hakkimizda hayirli olsun rabbim saglikla sihhatle versin.Vallahi canım insallah bebis belirtileridir ama değilse çok üzücü oluyor o yüzden en kotusune alıştır alım kendimizi
İnşallah aşılamaya gerek kalmazda bu ay hamiş olursun , adet günün ne zamandı dua et kötü düşünmeİnşallah canimm hepimiz. Benim zateb hu ay umudum yok pek adet olmayı bekliyorum ben de asilama yapacamm ınsallahh bekleyemiyorum
Anladım canım çok sağol. Aslında benim bat 17 Mayıs ama adet belirtilerini o kadar belirgin yaşıyorum ki. Bu aydan ümidi kesip çatlatmaya odaklandım artık.Şimdi gidiceksin sana yumurtanı büyütücek geliştiricek iğne veya hap vericek 1 hafta kullanıp doktora kontrole gidiceksin yeterli büyüdüyse çatlatma iğnesi veriyor kolundan veya göbeğinden vurduruyosun vurdurduğun günden itibaren 7 gün ilişkiye giriyosun