• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam kızlar neler yaptınız bakalım varmı bebiş haberleri??? benim bata daha 6 gün var beklemedeyim
Selam tatlım, hamiş haberlerimiz var diğer gruplarda, Allah sağ salim kucaklarina almayi nasip etsin onlara, darısı da bizlerin başına inşallah :) benim de 11 günüm var bata, bu ay farklilik olarak bata 15 gün kala başladı bende göğüs hassasiyeti,dehşet bir agrisi var, beklemedeyim senin gibi

Selam tatlım, hamiş haberlerimiz var diğer gruplarda, Allah sağ salim kucaklarina almayi nasip etsin onlara, darısı da bizlerin başına inşallah :) benim de 11 günüm var bata, bu ay farklilik olarak bata 15 gün kala başladı bende göğüs hassasiyeti,dehşet bir agrisi var, beklemedeyim senin gibi
benimde bu ay kasık ağrılarım var özellikle iş yaptığımda çok fazla ağrıyor hiç böyle olmazdı bekliyorum işte rabbim bizede nasip etsin inşallah

Merhabalar bende yeni katıldım aranıza :halay:
6+1 olduk ve haftaya çarşamba kalp atışını dinlemek için çağırdı doktorum.

Kalp atışını duyanlar ne zaman duydu acaba ?

Ve Ankaradan katılan var mı?

Grupları karıştırmışım ama yinede sorularıma cevap veren olursa sevinirim :))

Yumurtlamayi bekleyenler kimler ? Ay sonunu bekleyecegim bide 15gun tuttumu tutmadimi onu beklemek var bekleyecez bakalim kızlar bu işler boyle Rabbim hayirlisini nasip etsin bizlere:dua:

Yumurtlamayi bekleyenler kimler ? Ay sonunu bekleyecegim bide 15gun tuttumu tutmadimi onu beklemek var bekleyecez bakalim kızlar bu işler boyle Rabbim hayirlisini nasip etsin bizlere:dua:
Korkunc bi 15 gundu :))). 2ye indirdim adetimi bekliyorum. Adet öncesi 2 gun tum agrilarim biter kasik agrisi vesaire. Smdi tamda o donemdeyim bekliyorum :)

Kızlar Allah'a çok şükür hamileyim
10 haziran son adet
8 temmuz beta hcg 160
10 temmuz beta hcg 381
11 temmuz beta hcg 491 :anneadayı:
Çok şükür Allah'a inşallah kesesini de yakında görürüm , kalbini de duyarım Ve hayırlısı ile kucağıma alırım.
İnşallah hepimiz hayırlı haberle hayırlı evlatlar dünyaya getiririz :anneadayı:

Kızlar Allah'a çok şükür hamileyim
10 haziran son adet
8 temmuz beta hcg 160
10 temmuz beta hcg 381
11 temmuz beta hcg 491 :anneadayı:
Çok şükür Allah'a inşallah kesesini de yakında görürüm , kalbini de duyarım Ve hayırlısı ile kucağıma alırım.
İnşallah hepimiz hayırlı haberle hayırlı evlatlar dünyaya getiririz :anneadayı:
Hayirli olsun canim Allah kucagina almayi nasip etsin. Senij kacinci ayindi. Anlatsana hikayeni biraz

Hayirli olsun canim Allah kucagina almayi nasip etsin. Senij kacinci ayindi. Anlatsana hikayeni biraz
Allah razı olsun cümlemize inşallah .

Ben 36 yaşındayım , 16 ve 12 yaşında iki kızım var. (Allah herkesin evladını bağışlasın Ve korusun .Amin)
2012 16 haftalık hanileyken bebeciğim birden kalbi durdu Ve ölü Doğum yaptım.
2013 de tekrar hamile kaldım Ve bebek gelişmediği için 7-8 haftalıkken düştü,
2014 de tekrar hamile kaldım Ve bebeğimin kalp atışı 8 haftalıkken durdu Ve kürtaj yaptırmak zorunda kaldım.
2017 de artık vakit geçmeden tekrar denemek istedim Mart, Nisan kendim denedim Mayıs ayında doktorum
Klomen kullandırttı Ve Progestan jel , ecoprin verdi. Fakat tedavide sıkınıtı çıktı doktordan yana bende hemen doktor değiştirdim .
Haziran ayı için doktorum infolic combi +femara +ecoprin verdi o ilaçlar gittikten sonra 10 güne yakın Progestan 100mg günde üç kez kullandım. Yumurta takibi sonucu 23mm yumurtam oldu Ve çatlatma iğnesini vuruldum.
Ben biraz heyecan yaptım kan testi için erken davrandım ilk başta sonuç biraz yüksek çıktı 11,65 sonra iki gün geçti 5 e düştü çok ağladım.
Doktorumun yanına gittiğimde ultrasonla baktı Ve üzülme bi dahaki ay deneriz . Ama yüzde yüz Yok deme şansım Yok dedi.
7 temmuz gecesi idrar testi yaptım çok silik çift çizgi görünce ertesi gün acile gittim
Ve çok şükür Allah'a hamileyim
Evde bir bayram havası var anlatamam sanki ilk çocuk gibi.
Çok duaya ihtiyacım var bu hamilelik rahat Ve sağlıklı geçsin inşallah , Allah isteyen herkese versin , hamileler sağlıklı Ve hayırlı çocuklar dünyaya getirsin , hayatta olan evlatlarımız hep hayır görsün inşallah
Amin

Back