- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam tatlım, hamiş haberlerimiz var diğer gruplarda, Allah sağ salim kucaklarina almayi nasip etsin onlara, darısı da bizlerin başına inşallah :) benim de 11 günüm var bata, bu ay farklilik olarak bata 15 gün kala başladı bende göğüs hassasiyeti,dehşet bir agrisi var, beklemedeyim senin gibiselam kızlar neler yaptınız bakalım varmı bebiş haberleri??? benim bata daha 6 gün var beklemedeyim
benimde bu ay kasık ağrılarım var özellikle iş yaptığımda çok fazla ağrıyor hiç böyle olmazdı bekliyorum işte rabbim bizede nasip etsin inşallahSelam tatlım, hamiş haberlerimiz var diğer gruplarda, Allah sağ salim kucaklarina almayi nasip etsin onlara, darısı da bizlerin başına inşallah :) benim de 11 günüm var bata, bu ay farklilik olarak bata 15 gün kala başladı bende göğüs hassasiyeti,dehşet bir agrisi var, beklemedeyim senin gibi
Korkunc bi 15 gundu :))). 2ye indirdim adetimi bekliyorum. Adet öncesi 2 gun tum agrilarim biter kasik agrisi vesaire. Smdi tamda o donemdeyim bekliyorum :)Yumurtlamayi bekleyenler kimler ? Ay sonunu bekleyecegim bide 15gun tuttumu tutmadimi onu beklemek var bekleyecez bakalim kızlar bu işler boyle Rabbim hayirlisini nasip etsin bizlere
Yumurtlamayi bekleyenler kimler ? Ay sonunu bekleyecegim bide 15gun tuttumu tutmadimi onu beklemek var bekleyecez bakalim kızlar bu işler boyle Rabbim hayirlisini nasip etsin bizlere
Hayirli olsun canim Allah kucagina almayi nasip etsin. Senij kacinci ayindi. Anlatsana hikayeni birazKızlar Allah'a çok şükür hamileyim
10 haziran son adet
8 temmuz beta hcg 160
10 temmuz beta hcg 381
11 temmuz beta hcg 491
Çok şükür Allah'a inşallah kesesini de yakında görürüm , kalbini de duyarım Ve hayırlısı ile kucağıma alırım.
İnşallah hepimiz hayırlı haberle hayırlı evlatlar dünyaya getiririz
Allah razı olsun cümlemize inşallah .Hayirli olsun canim Allah kucagina almayi nasip etsin. Senij kacinci ayindi. Anlatsana hikayeni biraz
4. günde gidebilirsin diye biliyorumBide kizlar doktora hangi gün gitmeliyim mutlaka 3. Gunmu. Cnku pazara denk gelicek 3. Gun
Allah razı olsun .Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
bende olucam galiba yaa olsun bidahaki ay yine denicez pes etmek yokKizlar ben hastalandim gecmis olsun bana
bende olucam galiba yaa olsun bidahaki ay yine denicez pes etmek yok