- 19 Nisan 2014
- 864
- 783
- 53
Oley beee! Bata ne kadar kaldi?Kızlar test yaptım hamileyim! Şoktayım yarın kan vermeye gidicem, B Berenimo877 sen başta olmak üzere hepinize duacıyım!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oley beee! Bata ne kadar kaldi?Kızlar test yaptım hamileyim! Şoktayım yarın kan vermeye gidicem, B Berenimo877 sen başta olmak üzere hepinize duacıyım!
Oley beee! Bata ne kadar kaldi?
Değerlerin 1,000-1,500 civarı olunca kese gözüküyor alttan muayene olunca ve 5,000-6,000 civarı olunca karından ultrasondan gözüküyor. Ben ilk doktora 5+4 iken gittim ve karından gördük keseyi inşallah sende görürsün hayırlı haberler alırsın, tebrik ederim.Bat 11 iydi, geçen ay 16 sında olmuştum bugüne kadar bekledim, şimdi kan vericem yarın, çarşamba kendi doktoruma gitcem, kızlar neler yapmam lazım kan değeri ne kadar yükselmeli, ezgiiii inanamıyorum hala! İnşallah değerler yükselir yaaa
Değerlerin 1,000-1,500 civarı olunca kese gözüküyor alttan muayene olunca ve 5,000-6,000 civarı olunca karından ultrasondan gözüküyor. Ben ilk doktora 5+4 iken gittim ve karından gördük keseyi inşallah sende görürsün hayırlı haberler alırsın, tebrik ederim.
Canim benimmmmmm nasil sevindim. Oleyyyy. Evet eskilerden _citygirl_ ve ben kaldik. Canim duaya devam et. Sen bu ay farkli bisey yapmismiydin biraz bahsetsene. 6. Denemeydi dimiKızlar test yaptım hamileyim! Şoktayım yarın kan vermeye gidicem, B Berenimo877 sen başta olmak üzere hepinize duacıyım!
Canim benimmmmmm nasil sevindim. Oleyyyy. Evet eskilerden _citygirl_ ve ben kaldik. Canim duaya devam et. Sen bu ay farkli bisey yapmismiydin biraz bahsetsene. 6. Denemeydi dimi
Valla cok sevindim. Farkindamisn herkesin bi zamani var zamani gelince geliyo. Insallah bu ayda benim ve benim gibi arkadaslarimindir sira. Bende bu aydn sonra salmayı dusunuyorum. Bi 3 5 ay doktor tavsiye kur hicbir sey duymak istwmiyoeumTeşekkür ederim canım, Aralık'tan beri deniyorduk fakat martta rahim ağzı yaram yakıldı, farklı hiç bişey yapmadım sadece bu ay kesin olmadı dedim tatile çıkınca kalırım inşallah dedim o kadar, Ezgi'nin çörekotu bal tarçınını denemek istiyordum, adeti bekliyordum gelmedi :) Allahım inşallah hepinize nasip eder ben inanıyorum salın gitsin, yumurtlama denk gelmedi diye üzüldüğüm ayda oldu :) Allahın izniyle keseyi görüp kalbinin attığını da haber vermek nasip olur inşallah :)
Valla cok sevindim. Farkindamisn herkesin bi zamani var zamani gelince geliyo. Insallah bu ayda benim ve benim gibi arkadaslarimindir sira. Bende bu aydn sonra salmayı dusunuyorum. Bi 3 5 ay doktor tavsiye kur hicbir sey duymak istwmiyoeum
Insallah canim darisi tum isteyenlerin başına bizi gelismerden haberdar etCanım tatil tatil diye eşim beni darlıyordu ben kaza geçirdiğim için araç fobim var, strese sokuyordu beni, onun yüzünden gebelik aklıma bile gelmedi bu ay da olmamıştır diyodum, tatilde olur diye düşünüyodum :) Darısı başına inşallah :)
hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini :)Allah razı olsun .Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
hayırlı olsun cnm çok sevindimBat 11 iydi, geçen ay 16 sında olmuştum bugüne kadar bekledim, şimdi kan vericem yarın, çarşamba kendi doktoruma gitcem, kızlar neler yapmam lazım kan değeri ne kadar yükselmeli, ezgiiii inanamıyorum hala! İnşallah değerler yükselir yaaa
hayırlı olsun cnm çok sevindim
Canım çok sevindim :) güzel haberlerinin devamını bekliyorum banada dua et olurmu bu 6. Deneme olacakKızlar test yaptım hamileyim! Şoktayım yarın kan vermeye gidicem, B Berenimo877 sen başta olmak üzere hepinize duacıyım!
Ben varım bide. 6. Deneme olacak bu ayCanim benimmmmmm nasil sevindim. Oleyyyy. Evet eskilerden _citygirl_ ve ben kaldik. Canim duaya devam et. Sen bu ay farkli bisey yapmismiydin biraz bahsetsene. 6. Denemeydi dimi
amin cnm inşallah bize de bol bol dua et lütfenTeşekkür ederim canım inşallah darısı başına:)