- 9 Mayıs 2017
- 227
- 121
- 18
- 37
Sellida aynı durumdayız ben de atanamadimYa bizim gibi iki tarafta sorunlu olanların işleri ne kadar zor çok umutsuzluğa kapılıyorum elimde değil. Bir yandan atanamamak bir yandan bu sorun isyan etmemek için kendimi zor tutuyorum bazen
Anladım canım sağol cevap verdiğin için inşallah her şey istediğin gibi olur.Neofortil diye destek bi hap verdi eşime. Onu da içmeyi unuttuğu da oldu. 2 ay kullandı. Bende kür mür uygulama istemiom dedi. Ben de umursamadım gerisini. Psikolojik sorunlar, taşınma telaşı, ramazan ayı, tayin işleri streslerinin yanısıra tedavi için uzman dr. bile araştırmaya başlamıştım.
Hadi ya ne zaman yaptırmayı düşünüyosun aşılamayı ben bir ay daha bekliycem olmazsa gidip bende başlamak istiyorum artık. Sizin sorununuz nedir ? Bu arada benim bölümüm sosyalbilgiler en belalı bölümSellida aynı durumdayız ben de atanamadim
Canım bu arada neofertili de araştırıcam bakalım bir ay da onu deneyelim reçetesiz alabiliyor muyuz?Neofortil diye destek bi hap verdi eşime. Onu da içmeyi unuttuğu da oldu. 2 ay kullandı. Bende kür mür uygulama istemiom dedi. Ben de umursamadım gerisini. Psikolojik sorunlar, taşınma telaşı, ramazan ayı, tayin işleri streslerinin yanısıra tedavi için uzman dr. bile araştırmaya başlamıştım.
Sanırım alınıyor. 160 tl ydi.Canım bu arada neofertili de araştırıcam bakalım bir ay da onu deneyelim reçetesiz alabiliyor muyuz?
Merhaba canım adetten 9 gün önce çok erken gebelik icin tutunmamistir bile bence sen bugünleri değerlendirKızlar elimde gebelik testi yoktu ama ovulasyon vardı bir yerde okudum e rken hamilelik ovulasyon testinde cikiyormus diye az önce yaptım belirgin ama silik bir çizgi çıktı adetime 9 gun var
Canim ovulasyon her daim silik cikiyo bence sadece yumurtlamadan 24 saat once cok koyu cikiyoKızlar elimde gebelik testi yoktu ama ovulasyon vardı bir yerde okudum e rken hamilelik ovulasyon testinde cikiyormus diye az önce yaptım belirgin ama silik bir çizgi çıktı adetime 9 gun var
Benimki de türkçe ben 6 aydır istiyorum. Bebek.ama doktora 1 yıldan fazladir dedim Aksaray'dan misinizHadi ya ne zaman yaptırmayı düşünüyosun aşılamayı ben bir ay daha bekliycem olmazsa gidip bende başlamak istiyorum artık. Sizin sorununuz nedir ? Bu arada benim bölümüm sosyalbilgiler en belalı bölüm
Yaa ben 6 gün üst üste yaptım en son hiç çizgi cikmayinca bıraktım artık çalışmayı şimdi yine çizgi çıkınca heveslendimCanim ovulasyon her daim silik cikiyo bence sadece yumurtlamadan 24 saat once cok koyu cikiyo
Cnm ovu testine göre değerlendirdim bu ay tamamen silik çıkınca akıntım da kesilme bıraktım artıkMerhaba canım adetten 9 gün önce çok erken gebelik icin tutunmamistir bile bence sen bugünleri değerlendir
Silikten tekrar koyuya dönmüş garip. Insallah bebistir. Az kaldi bi hafta sonra bi tane erken gebelik testi yaparsin artik. Benim elimde bi tane var umarim son 2 3 gune kadar dayanabilirim. Bu arada kizlar benim ayın hergunu istisnasiz akintim olurdu bazen azalir bazen cogalir ama heo bi islaklik olurdu. Sogan suyu ictim ilk 3 gunden sonra hic akintim olmadi yumurtlamada birgun geldi eggwhite seklinde ve sonra yine kupkuruYaa ben 6 gün üst üste yaptım en son hiç çizgi cikmayinca bıraktım artık çalışmayı şimdi yine çizgi çıkınca heveslendim
Bu iyi bişey cnm temizlenmiş demekSilikten tekrar koyuya dönmüş garip. Insallah bebistir. Az kaldi bi hafta sonra bi tane erken gebelik testi yaparsin artik. Benim elimde bi tane var umarim son 2 3 gune kadar dayanabilirim. Bu arada kizlar benim ayın hergunu istisnasiz akintim olurdu bazen azalir bazen cogalir ama heo bi islaklik olurdu. Sogan suyu ictim ilk 3 gunden sonra hic akintim olmadi yumurtlamada birgun geldi eggwhite seklinde ve sonra yine kupkuru
Canın sağ olsun canım allah ne zman demişse o zman gelecek bebeklerGünaydın kızlar. Dün akşam kan verdim sonuç negatif. Bu ay da olmadı...
Yok canım İstanbuldayım ben bende 1 senedir istiyorum bebek ama olmadı işte.Benimki de türkçe ben 6 aydır istiyorum. Bebek.ama doktora 1 yıldan fazladir dedim Aksaray'dan misiniz
canım kafana takılacak bir durum değil bende 5gün 4 gün geciktim oldum regl yani bazen stres bazen hormonal değişebiliyor ama kist vs böyle şeyleri düşünme değil çünkü belki hamilesindir bak bu tarafını düşün bir kaç gün daha bekle ya regl olursun yada bir test al tekrar bir bakKizlar gunaydin bugun 4 gun geciktim. Dun idrar test yapmistim ama negatif. Korkmaya basladim acaba kist falan mi olustu die tedirgin olmaya basladim
hoşgeldin canım öncelikle hayırlısı olsun önemli olan anneliğe ve aile olmaya karar vermişsin bu muhteşem bir karar belli ki bazı sağlık sorunların var ama kimin yok ki al işte bizde hiç bir şey yok 6 aydır hamile kalamıyoruz başka kızlar için daha fazla bu süre zarfı... bizim metanetli güçlü bir okadar da dikkat etmemiz bazı durumlar var bir tanesi de hayal ettiğimiz sürelerde hamile kalamamamız... biz bu durumlarda derin bir nefes alıyoruz ve tedaviyse tedavi ilişkiyse fazladan 1 kilo daha fazla artık aklına neler gelebiliyorsa onları yapmamız gerekiyor en önemlisi de bu işe görev gibi görmek çiftlerin arasını da olumsuz etkiliyor senin için demesem de diğer arkadaşlar için de söylüyorum bu sefer eşler sıkılıyor yoruluyorlar iş bizde bitiyor bebek düşünmediğimiz zaman nasıl sex yapıyorsak aynı değişmemiş gibi yapalım biz duygusal tarafız ama eşler öyle değil sonra üzülen ağlayan vıkvıklayan biz normal bir süreçmiş gibi hazırlayalım ve yaşayalım benim bir lafım vardır hep kendime söylerim rabbim eğer bir isteğini vermiyorsa ya hayırlı olmadığından yada daha iyisi olacağından bekletiyordur bu bana çok güç veriyor sen de öyle düşün hepimiz birizMerhaba kızlar ben de bu topiğe ilk defa yazıyorum benimde beklenen adet tarihim 7 temmuz yani 3 gün var. Kısaca sorunumuzu da anlatayım bizde hareket ve morfoloji sorunu var. Bende de rahimde perde vardı iki kere histereskopi oldum ben atlattım fakat bu kez de eşim de bir takım sorunlar çıktı. Onun için de 3 aydan fazladır ilaçlar takviyeler kullanıyoruz. Hiç bir belirti yok. Zaten adet öncesi 1 gün önce ya da 1 saat önce çok hafif ağrılarım olur. Ne göğüs hassasiyeti vs. başka bi şey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?