Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım sağol cevap verdiğin için inşallah her şey istediğin gibi olur.

Sellida aynı durumdayız ben de atanamadim
Hadi ya ne zaman yaptırmayı düşünüyosun aşılamayı ben bir ay daha bekliycem olmazsa gidip bende başlamak istiyorum artık. Sizin sorununuz nedir ? Bu arada benim bölümüm sosyalbilgiler en belalı bölüm

Canım bu arada neofertili de araştırıcam bakalım bir ay da onu deneyelim reçetesiz alabiliyor muyuz?

Kızlar elimde gebelik testi yoktu ama ovulasyon vardı bir yerde okudum e rken hamilelik ovulasyon testinde cikiyormus diye az önce yaptım belirgin ama silik bir çizgi çıktı adetime 9 gun var

Kızlar elimde gebelik testi yoktu ama ovulasyon vardı bir yerde okudum e rken hamilelik ovulasyon testinde cikiyormus diye az önce yaptım belirgin ama silik bir çizgi çıktı adetime 9 gun var
Merhaba canım adetten 9 gün önce çok erken gebelik icin tutunmamistir bile bence sen bugünleri değerlendir

Canim ovulasyon her daim silik cikiyo bence sadece yumurtlamadan 24 saat once cok koyu cikiyo

Benimki de türkçe ben 6 aydır istiyorum. Bebek.ama doktora 1 yıldan fazladir dedim Aksaray'dan misiniz

Yaa ben 6 gün üst üste yaptım en son hiç çizgi cikmayinca bıraktım artık çalışmayı şimdi yine çizgi çıkınca heveslendim
Silikten tekrar koyuya dönmüş garip. Insallah bebistir. Az kaldi bi hafta sonra bi tane erken gebelik testi yaparsin artik. Benim elimde bi tane var umarim son 2 3 gune kadar dayanabilirim. Bu arada kizlar benim ayın hergunu istisnasiz akintim olurdu bazen azalir bazen cogalir ama heo bi islaklik olurdu. Sogan suyu ictim ilk 3 gunden sonra hic akintim olmadi yumurtlamada birgun geldi eggwhite seklinde ve sonra yine kupkuru

Bu iyi bişey cnm temizlenmiş demek

Günaydın kızlar. Dün akşam kan verdim sonuç negatif. Bu ay da olmadı...

günaydın kızlar nasılsınız ben hala soğan kürü ve bal çörek otu tarçına devam bakalım bu ay nolucak inşallah hepimiz hamile kalırız.

Kizlar gunaydin bugun 4 gun geciktim. Dun idrar test yapmistim ama negatif. Korkmaya basladim acaba kist falan mi olustu die tedirgin olmaya basladim
canım kafana takılacak bir durum değil bende 5gün 4 gün geciktim oldum regl yani bazen stres bazen hormonal değişebiliyor ama kist vs böyle şeyleri düşünme değil çünkü belki hamilesindir bak bu tarafını düşün bir kaç gün daha bekle ya regl olursun yada bir test al tekrar bir bak

hoşgeldin canım öncelikle hayırlısı olsun önemli olan anneliğe ve aile olmaya karar vermişsin bu muhteşem bir karar belli ki bazı sağlık sorunların var ama kimin yok ki al işte bizde hiç bir şey yok 6 aydır hamile kalamıyoruz başka kızlar için daha fazla bu süre zarfı... bizim metanetli güçlü bir okadar da dikkat etmemiz bazı durumlar var bir tanesi de hayal ettiğimiz sürelerde hamile kalamamamız... biz bu durumlarda derin bir nefes alıyoruz ve tedaviyse tedavi ilişkiyse fazladan 1 kilo daha fazla artık aklına neler gelebiliyorsa onları yapmamız gerekiyor en önemlisi de bu işe görev gibi görmek çiftlerin arasını da olumsuz etkiliyor senin için demesem de diğer arkadaşlar için de söylüyorum bu sefer eşler sıkılıyor yoruluyorlar iş bizde bitiyor bebek düşünmediğimiz zaman nasıl sex yapıyorsak aynı değişmemiş gibi yapalım biz duygusal tarafız ama eşler öyle değil sonra üzülen ağlayan vıkvıklayan biz normal bir süreçmiş gibi hazırlayalım ve yaşayalım benim bir lafım vardır hep kendime söylerim rabbim eğer bir isteğini vermiyorsa ya hayırlı olmadığından yada daha iyisi olacağından bekletiyordur bu bana çok güç veriyor sen de öyle düşün hepimiz biriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…