• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Ümidim yok ama eğer gelmezse bende pazartesi test yapıcam
Ya milletin bi sürü belirtisi var bnm yok ki nasıl umitleniyim göğüsleri ağrıdan patlayan midesi bulanan karnı ağrıyan bnde hiç biri yok ki şu mübarek ramazan ayında rabbim dualarimizi kabul etsin inş. Yüzüme baksın olsada allahtan olmasada sabır edelim ins.

Anladım canm bnm çok agrim oldu ya bağırdım yani o derce kapalıymış ondan o kadar ağrı olmuş neyse ki açtık dedi doktor ya çok kafana takmainan olcagi varsa tek damlayla oluyo inan sanki analarımız zamanında rahim filmimi vardı
Öyle cnm doğru diyorsun hakkımızda hayirlisi

Ya milletin bi sürü belirtisi var bnm yok ki nasıl umitleniyim göğüsleri ağrıdan patlayan midesi bulanan karnı ağrıyan bnde hiç biri yok ki şu mübarek ramazan ayında rabbim dualarimizi kabul etsin inş. Yüzüme baksın olsada allahtan olmasada sabır edelim ins.
Bende de hiç belirti yok. Amin canım güzel dedin. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. :dua:

Kızlar bugün hgs çekildi dr tüplerin kapalı çocuk olma ihtimali %5 dedi aşılama tadavisi olucak oda olmazsa tüp bebek diyor dr yarın kendi doktoruma sonucları göstericem bilmiyorum ne olcak
HSG çok ağrılı oluyormuş doğru mu? Ne kadar zamandır deniyordunuz da olmuyordu? Yani dr. mu dedi gel HSG çekelim diye yoksa sen mi teklif ettin? Bana demediler daha öyle bişey.

Kaç gün geciktin canm bnm bugün 6 bitti gerçi geçen ayda 9.gun olmustum sonra gittim rahim filmi çektirdim bakalım ne zaman gekcek peki adet belirtin falan varmi
Bat ı 6gün geçtiği halde test yapmamak...boşuna ümid ederek bekliyorsun.varsa sevinirsin yoksa regli beklersin.bu kadar uzatmak da manasız.üstelik regllerinin gecikmesine sebep olabilir bu umutlu bekleyiş.böylece de düzenin bozulur.her şeyin aşırısı zarar diye boşa demiyorlar.

HSG çok ağrılı oluyormuş doğru mu? Ne kadar zamandır deniyordunuz da olmuyordu? Yani dr. mu dedi gel HSG çekelim diye yoksa sen mi teklif ettin? Bana demediler daha öyle bişey.
cnm 1 yıllık evliyiz 3 aydır çocuk düşünüyoruz ben geçen ay tedbir amaçlı kadın doğum uzmanına gittim benden testler istedi progesteron v.s hepsini yaptırdım sonuçları götürdüm doktoruma sonuçlarım iyi çıktı eşimdede sıkıntı çıkmadı, sonra doktor dediki sana bide tedbir amaçlı hsg çektirelim tüplerinde sorun varmı yokmu bi bakalım dedi o şekilde oldu bugün sonuçalrımı doktoruma göstercem, bakalım ne diyecek. Ayrıca hsg filminde sadece ilaç verilirken adet sancısı gibi bi ağrı yaşadım başka bişey olmadı korkulucak bişey yok yani.

Bat ı 6gün geçtiği halde test yapmamak...boşuna ümid ederek bekliyorsun.varsa sevinirsin yoksa regli beklersin.bu kadar uzatmak da manasız.üstelik regllerinin gecikmesine sebep olabilir bu umutlu bekleyiş.böylece de düzenin bozulur.her şeyin aşırısı zarar diye boşa demiyorlar.
Yok bn gayet rahatım canm stresli değilim geçen ay daha stresliydim eşim de kızıyo zaten test yaptırmıyo 10 gün geçsin de diyo e bnm geçen ay gbi adetim gekcekse niye test stresini yaşayayım ki ayrıca bnm ki yeni değil bn 1 buçuk yıldır deniyorum ne tester yaptırdım bu sureçete hepsi de fos çıktı o yüzden beklemeye karar verdim test ya da kan vermek falan insanı daha da strese sokuyo

Anladım canım kısmet hayırlı zamanda hayırlısı olur insallah tesekkur ederim
soklardayım ...pazitif...hiç beklemediğim ay idrar testinde pozitif çıktı canım, suan hala inanmıyorum, hiç bir belirtim yok hamileliğe dair ama idrar testinde ikinci çizgi cıktı, yarın muhtemelen kan testi vericeem , ilk seninle paylaşmak istedim niye bilmiyorum, henüz eşimin bile haberi yok tahmini doğum 18 şubat görünüyor , sende şubat annelerindemiydın canım ocak mı hatırlayamadım tam

soklardayım ...pazitif...hiç beklemediğim ay idrar testinde pozitif çıktı canım, suan hala inanmıyorum, hiç bir belirtim yok hamileliğe dair ama idrar testinde ikinci çizgi cıktı, yarın muhtemelen kan testi vericeem , ilk seninle paylaşmak istedim niye bilmiyorum, henüz eşimin bile haberi yok tahmini doğum 18 şubat görünüyor , sende şubat annelerindemiydın canım ocak mı hatırlayamadım tam
Canimoncelikle adina cok sevindim hayirli olsun bebusin bat ne zamandi kac gun gecti test yaptin pozitifi gordun ve bir de akintin varmiydi varsa nasildi anlatirmisin nasil hamile kaldigini ayy cok sevindim insallah bizde mujdeli haber alip yazariz buralara benimde bat 10 haziran

Canimoncelikle adina cok sevindim hayirli olsun bebusin bat ne zamandi kac gun gecti test yaptin pozitifi gordun ve bir de akintin varmiydi varsa nasildi anlatirmisin nasil hamile kaldigini ayy cok sevindim insallah bizde mujdeli haber alip yazariz buralara benimde bat 10 haziran
Bende su akıntı olayni cok.merak ediyorum :)))

Arkadaşlar meraba yazılanları okudum bende yaşadiklarimi anlatmak istiyorum 6 ay önce dusuk olayi yaşadım düşükten 3 ay sonra tekrar denemeye başladık fakat hiç biri tutmadi adetim bu mayis ayina kadar çok duzensizdi adetin 40 gün geçtikten sonra 2 mayısta adet oldum o ay içinde 3 kere oldu 2 haziranda adet olmam gerekiyordu ben yine adet düzensizliğine verdim 5 gün geçtikten sonra test yapip ni deniyim dedim çift çizgi gördüm inanmadim kan testi yaptırdım 625 sonuç çıktı rabbiim isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın saglikli şekilde kucagimizi boş bırakmasın..ben şunu anladım ki hiç ummadığın anda stres yapmadigim anda gebelik gerceklesiyor arkadaşlar stres yapıp düşünmeyin herşeyi olacağına bırakın yüce rabbim vereceği zamanı çok iyi biliyor

Merhaba kizlar. Bugun 2 düşügüm oldugu icin detayli araştirilma yapilmaya başladi. Kromozom analizi ve trombofili paneli icin kan alindi. Sonuclar 1 ay sonra cikiyormus. Haftaya da hsg çekilecek. Ayrica esimden de sperm testi ve kromozom analizi istendi. Sonuclar cikana kadar korunmamiz gerekiyor. Benim hamilelik biraz daha ertelendi. Size çalismalarinizda basarilar:KK66:

Merhaba kizlar. Bugun 2 düşügüm oldugu icin detayli araştirilma yapilmaya başladi. Kromozom analizi ve trombofili paneli icin kan alindi. Sonuclar 1 ay sonra cikiyormus. Haftaya da hsg çekilecek. Ayrica esimden de sperm testi ve kromozom analizi istendi. Sonuclar cikana kadar korunmamiz gerekiyor. Benim hamilelik biraz daha ertelendi. Size çalismalarinizda basarilar:KK66:
Cok gecmis olsun. Insallah daha guzel haberler alip tamamlarsin bu sureci. Stres yapma. Sonu guzel olsun yeter

Tam 2 aydir batmalar sislikler kokular bulantilar psikolojik belirtler yasadigim 2 ayin ustune bu ay sifir belirti hic umudum yok yazicaktim bi baktim senin bu mesajini gördüm ve yine bi umut yeserdi :))) . Senin kacinci ayindi ve neler yaptin bu surecte

Offf ya gene yumurtlama zamanı hasta oldum boğazım feci.hiç biri yapasım yok

Tam 2 aydir batmalar sislikler kokular bulantilar psikolojik belirtler yasadigim 2 ayin ustune bu ay sifir belirti hic umudum yok yazicaktim bi baktim senin bu mesajini gördüm ve yine bi umut yeserdi :))) . Senin kacinci ayindi ve neler yaptin bu surecte
Valla canım bu kez gerçekten hiç birşey yapmadım hatta tek ilişki oldu eşim şehir dışında diye o da yumurtlamaya 5 gün varken yani ihtimal vermedim hic belirtide yok ne göğüs hassasiyeti ne bulantı ne bel ağrısı ne uyku hiç bişey yok sadece adetim çok düzenli saati saatine hiç sekmez bugün bat günüm adet olmayınca rastgele öylesine test yaptim hatta bakmadım bile damlatip gittim bi on dk sonra geldim silik çizgiyi görünce sok oldum, üçüncü deneme idi bu ay suan kan verdim sabahı bekleyemedim sonuç bekliyorum , inşallah seninde mucize içindedir canım benim allah gonlune göre versin , bat ne zaman bu arada?

Back