- 5 Nisan 2017
- 475
- 373
- 23
- 38
Teşekkür ederim canım benim aminn inşallah sizde biran önce hayırlı haberler alırsınız, canım bat bugün gecikme yok aslında hiç beklemiyordum bu ay tek ilişki o da yumurtlamaya 5 gün varken di ihtimal vermiyordum hiçbir belirti yok ne akintakinti ne göğüs hassasiyeti ne ağrı ne uyku yanlizca adetim çok düzenli saati bile sekmez olmayınca öylesine test yaptim damlatip gittim sonuca bile 10 dk sonra baktim silik çizgi görünce sok oldum kan verdim sonuç bekliyorum bakalım allah inşallah en kısa zamanda sizede gonlugonlunuzdekini nasip etsin bat ne zaman cnm bu aradaCanimoncelikle adina cok sevindim hayirli olsun bebusin bat ne zamandi kac gun gecti test yaptin pozitifi gordun ve bir de akintin varmiydi varsa nasildi anlatirmisin nasil hamile kaldigini ayy cok sevindim insallah bizde mujdeli haber alip yazariz buralara benimde bat 10 haziran
Al benden de o kadar gözüm burnum akıyorOfff ya gene yumurtlama zamanı hasta oldum boğazım feci.hiç biri yapasım yok
Canim benim bat 10 haziran test yoamaya elim gitmiyor 10 haziran gecsin 11 haziran sabahi yaoayim diyorum testiTeşekkür ederim canım benim aminn inşallah sizde biran önce hayırlı haberler alırsınız, canım bat bugün gecikme yok aslında hiç beklemiyordum bu ay tek ilişki o da yumurtlamaya 5 gün varken di ihtimal vermiyordum hiçbir belirti yok ne akintakinti ne göğüs hassasiyeti ne ağrı ne uyku yanlizca adetim çok düzenli saati bile sekmez olmayınca öylesine test yaptim damlatip gittim sonuca bile 10 dk sonra baktim silik çizgi görünce sok oldum kan verdim sonuç bekliyorum bakalım allah inşallah en kısa zamanda sizede gonlugonlunuzdekini nasip etsin bat ne zaman cnm bu arada
Benim bat 22 haziran benimde 3. Ayim bu ay ve bende tahmini yumurtlamadan 4 gun once yumurtladim ovu. testine gore. Insallah canim aminnValla canım bu kez gerçekten hiç birşey yapmadım hatta tek ilişki oldu eşim şehir dışında diye o da yumurtlamaya 5 gün varken yani ihtimal vermedim hic belirtide yok ne göğüs hassasiyeti ne bulantı ne bel ağrısı ne uyku hiç bişey yok sadece adetim çok düzenli saati saatine hiç sekmez bugün bat günüm adet olmayınca rastgele öylesine test yaptim hatta bakmadım bile damlatip gittim bi on dk sonra geldim silik çizgiyi görünce sok oldum, üçüncü deneme idi bu ay suan kan verdim sabahı bekleyemedim sonuç bekliyorum , inşallah seninde mucize içindedir canım benim allah gonlune göre versin , bat ne zaman bu arada?
Iyi akşamlar kızlar hsg sonuclarimi doktoruma gösterdim sol tarafta az bir açıklık var hamile kalma olasılığın var dedi senin durumundan daha sıkıntılı olanlar geldi bana hepsi maşallah çocuk yaptı dedi. Şimdi 6 ay bi deneyin dedi 6 ay sonucunda olmazsa tüp bebek tedavisine başlıcaz dedi kendini de üzme sıkıntı yapma dedi
Iyi akşamlar kızlar hsg sonuclarimi doktoruma gösterdim sol tarafta az bir açıklık var hamile kalma olasılığın var dedi senin durumundan daha sıkıntılı olanlar geldi bana hepsi maşallah çocuk yaptı dedi. Şimdi 6 ay bi deneyin dedi 6 ay sonucunda olmazsa tüp bebek tedavisine başlıcaz dedi kendini de üzme sıkıntı yapma dedi[/QUOTE
Adet son üç günü adacayı yagını iki üç damla günlük pedine damlat canım iltihp be tüplerde tıkanıklığı acıp
Eşin neden o kadar isteksiz?ayrıca nerden biliyor onun mu senin mi çocuğun olmuyor hemen abayı sana giydiriyor.tabi 4kez denemeyle böyle bir karara varmak mümkünse...Kızlar yine hamile haberlerini okudum çok sevindim.bu ay benim yine fos çıkacak tek bir gün ilişki oldu o da ovu testinin silik çıktığı gün yani yine umutsuz bir ay.zaten bu kocaya da çocuk yapılır mı onu da bilmiyorum bugün iftara gittik herkes hamile çocuklu bana diyor 4 aydır deniyoruz işte senin olmuyor diyor her ay bir defa denemekle olur ya dedim kustum artık akisina bıraktım olmuyorsa vardır bir hayır her ay ilişki peşinde koşamam artik
Canım bence canını sıkma ya 4 ay olmus daha hem sen herkese açıklama yapmak zorunda değilsin ki korunuyorz de bnm esimde öyle sık ilişki yapan biri değil bn peşinde koşuyorum yumurtlama günü bitti ara verdik zaten ramazan diye bide bi tek sende yok bu durum yani bn de çok çektim simdo düzeldi ama kendisi soruyo ne zaman yumurtlama günün falan diye akisina bırak sen onu sıkma sıkınca erkekler daha da kaciyoKızlar yine hamile haberlerini okudum çok sevindim.bu ay benim yine fos çıkacak tek bir gün ilişki oldu o da ovu testinin silik çıktığı gün yani yine umutsuz bir ay.zaten bu kocaya da çocuk yapılır mı onu da bilmiyorum bugün iftara gittik herkes hamile çocuklu bana diyor 4 aydır deniyoruz işte senin olmuyor diyor her ay bir defa denemekle olur ya dedim kustum artık akisina bıraktım olmuyorsa vardır bir hayır her ay ilişki peşinde koşamam artik
Ayyysoklardayım ...pazitif...hiç beklemediğim ay idrar testinde pozitif çıktı canım, suan hala inanmıyorum, hiç bir belirtim yok hamileliğe dair ama idrar testinde ikinci çizgi cıktı, yarın muhtemelen kan testi vericeem , ilk seninle paylaşmak istedim niye bilmiyorum, henüz eşimin bile haberi yok tahmini doğum 18 şubat görünüyor , sende şubat annelerindemiydın canım ocak mı hatırlayamadım tam
Kan sonucun ne cıktı canımValla canım bu kez gerçekten hiç birşey yapmadım hatta tek ilişki oldu eşim şehir dışında diye o da yumurtlamaya 5 gün varken yani ihtimal vermedim hic belirtide yok ne göğüs hassasiyeti ne bulantı ne bel ağrısı ne uyku hiç bişey yok sadece adetim çok düzenli saati saatine hiç sekmez bugün bat günüm adet olmayınca rastgele öylesine test yaptim hatta bakmadım bile damlatip gittim bi on dk sonra geldim silik çizgiyi görünce sok oldum, üçüncü deneme idi bu ay suan kan verdim sabahı bekleyemedim sonuç bekliyorum , inşallah seninde mucize içindedir canım benim allah gonlune göre versin , bat ne zaman bu arada?
al benden de o kadar kendi spermleri mükemmelmiş sanki estetik ameliyat yaptırdı mükemmel oluyorlar.kafalarına odun indirilesi kozalak bunlarKızlar yine hamile haberlerini okudum çok sevindim.bu ay benim yine fos çıkacak tek bir gün ilişki oldu o da ovu testinin silik çıktığı gün yani yine umutsuz bir ay.zaten bu kocaya da çocuk yapılır mı onu da bilmiyorum bugün iftara gittik herkes hamile çocuklu bana diyor 4 aydır deniyoruz işte senin olmuyor diyor her ay bir defa denemekle olur ya dedim kustum artık akisina bıraktım olmuyorsa vardır bir hayır her ay ilişki peşinde koşamam artik
Çok sağol cnm Allah kimseyi evlatsız bırakmasın.Allah tez zamanda gebe kalmayı nasip etsin inşallah canım, geçmiş olsun.
Canim önceden de öyle çok istekli değildi benim de işime geliyordu ama çocuk olunca işin içinde olmuyor benim yaş otuz bu hafta önemli diyorum strese sokma beni diyor denedik olmadı ya işte diyor ya vallahi ben bu adamı boşamamk için zor tutuyorum kendimiEşin neden o kadar isteksiz?ayrıca nerden biliyor onun mu senin mi çocuğun olmuyor hemen abayı sana giydiriyor.tabi 4kez denemeyle böyle bir karara varmak mümkünse...
Valla gülüm kaçarsa kaçsin umrumda değil diyorum demek vardır allahın bir bildiği.Canım bence canını sıkma ya 4 ay olmus daha hem sen herkese açıklama yapmak zorunda değilsin ki korunuyorz de bnm esimde öyle sık ilişki yapan biri değil bn peşinde koşuyorum yumurtlama günü bitti ara verdik zaten ramazan diye bide bi tek sende yok bu durum yani bn de çok çektim simdo düzeldi ama kendisi soruyo ne zaman yumurtlama günün falan diye akisina bırak sen onu sıkma sıkınca erkekler daha da kaciyo
Ayy aynen ya tembelikten hepsial benden de o kadar kendi spermleri mükemmelmiş sanki estetik ameliyat yaptırdı mükemmel oluyorlar.kafalarına odun indirilesi kozalak bunlar
Canım soğan kürü kapalı tüpleride açıyormuş. Dene derim inşaALLAH faydası olurIyi akşamlar kızlar hsg sonuclarimi doktoruma gösterdim sol tarafta az bir açıklık var hamile kalma olasılığın var dedi senin durumundan daha sıkıntılı olanlar geldi bana hepsi maşallah çocuk yaptı dedi. Şimdi 6 ay bi deneyin dedi 6 ay sonucunda olmazsa tüp bebek tedavisine başlıcaz dedi kendini de üzme sıkıntı yapma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?