Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım benim aminn inşallah sizde biran önce hayırlı haberler alırsınız, canım bat bugün gecikme yok aslında hiç beklemiyordum bu ay tek ilişki o da yumurtlamaya 5 gün varken di ihtimal vermiyordum hiçbir belirti yok ne akintakinti ne göğüs hassasiyeti ne ağrı ne uyku yanlizca adetim çok düzenli saati bile sekmez olmayınca öylesine test yaptim damlatip gittim sonuca bile 10 dk sonra baktim silik çizgi görünce sok oldum kan verdim sonuç bekliyorum bakalım allah inşallah en kısa zamanda sizede gonlugonlunuzdekini nasip etsin bat ne zaman cnm bu arada

Canim benim bat 10 haziran test yoamaya elim gitmiyor 10 haziran gecsin 11 haziran sabahi yaoayim diyorum testi

Benim bat 22 haziran benimde 3. Ayim bu ay ve bende tahmini yumurtlamadan 4 gun once yumurtladim ovu. testine gore. Insallah canim aminn

Iyi akşamlar kızlar hsg sonuclarimi doktoruma gösterdim sol tarafta az bir açıklık var hamile kalma olasılığın var dedi senin durumundan daha sıkıntılı olanlar geldi bana hepsi maşallah çocuk yaptı dedi. Şimdi 6 ay bi deneyin dedi 6 ay sonucunda olmazsa tüp bebek tedavisine başlıcaz dedi kendini de üzme sıkıntı yapma dedi

Allah tez zamanda gebe kalmayı nasip etsin inşallah canım, geçmiş olsun.

Kızlar yine hamile haberlerini okudum çok sevindim.bu ay benim yine fos çıkacak tek bir gün ilişki oldu o da ovu testinin silik çıktığı gün yani yine umutsuz bir ay.zaten bu kocaya da çocuk yapılır mı onu da bilmiyorum bugün iftara gittik herkes hamile çocuklu bana diyor 4 aydır deniyoruz işte senin olmuyor diyor her ay bir defa denemekle olur ya dedim kustum artık akisina bıraktım olmuyorsa vardır bir hayır her ay ilişki peşinde koşamam artik

Eşin neden o kadar isteksiz?ayrıca nerden biliyor onun mu senin mi çocuğun olmuyor hemen abayı sana giydiriyor.tabi 4kez denemeyle böyle bir karara varmak mümkünse...

Canım bence canını sıkma ya 4 ay olmus daha hem sen herkese açıklama yapmak zorunda değilsin ki korunuyorz de bnm esimde öyle sık ilişki yapan biri değil bn peşinde koşuyorum yumurtlama günü bitti ara verdik zaten ramazan diye bide bi tek sende yok bu durum yani bn de çok çektim simdo düzeldi ama kendisi soruyo ne zaman yumurtlama günün falan diye akisina bırak sen onu sıkma sıkınca erkekler daha da kaciyo

Ayyy ben bıle heyecanlandım valla cok sevindim cok mutlu oldum canım allah ol derse olur şükürler olsun Rabbime.. Hayırlısıyla kucağına al insallah. Kızlarımız abla oluyor Ocak annelerındeyım bu arada 23 Ocak gırunuyor

Kan sonucun ne cıktı canım

al benden de o kadar kendi spermleri mükemmelmiş sanki estetik ameliyat yaptırdı mükemmel oluyorlar.kafalarına odun indirilesi kozalak bunlar

Adetim bitiyo, depresyondayım. Az sonra psikiyatra gidicem. Annemle hala küsüm. Canım mikmik istemiyo. Yaşama sevincim kalmadı. Oley, bugün karne günü. Evde oturup depresif takılmak için daha çok vaktim olacak.

Eşin neden o kadar isteksiz?ayrıca nerden biliyor onun mu senin mi çocuğun olmuyor hemen abayı sana giydiriyor.tabi 4kez denemeyle böyle bir karara varmak mümkünse...
Canim önceden de öyle çok istekli değildi benim de işime geliyordu ama çocuk olunca işin içinde olmuyor benim yaş otuz bu hafta önemli diyorum strese sokma beni diyor denedik olmadı ya işte diyor ya vallahi ben bu adamı boşamamk için zor tutuyorum kendimi

Valla gülüm kaçarsa kaçsin umrumda değil diyorum demek vardır allahın bir bildiği.

Canım soğan kürü kapalı tüpleride açıyormuş. Dene derim inşaALLAH faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…