- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
Yapalim canim bi liste ben musait olunca yaparim bu akşam insallah herkes batlari yazsincanım benim de BAT 22 Mayısumarım senin de çabaların boşa gitmez. o güne ikimiz de hamile olduğumuzu öğreniriz.
Keşke bir liste yapılsa, harika olurdu.
Bende takmicam dedim bu ay yapamıyorum ya devamlı düşünüyorumbenim geçen ay 29 nisandı bat, bu ay 28 mayıs olucak cnm hatta bugün doğurgan döneme girdim pazar yumurtlama günüm bakalım nolcak bu ay kafama takmıyorum düşünmüyorum hayırlısı diyorum
Insallah canim bizimde ikinci denememiz son olur inşallahSon 9 gun kaldi reglime insallah bu ay olmustur ikinci denememiz..
Bende ilk bebek için cabalayanlardanimmHerkes ilk bebek için mi çabalıyor
Kramp girmesini hiç duymadım canim ama kişiden kişiye değişebilir tabii insallah seninde bu son ayin olur denemelerinde bebisin gelmiştirMerhaba kızlar4 aydır bebek istiyoruz :)
Bat tarihi 19 mayıs yani 9 gün var yumurtlama günüm geçti ve değerlendirdim
Dünden beri sol bacağıma kramp girmiş gibi ağrı var yürürken falan bayağı rahatsız edici yine sol tarafımdan belime inceden inceye ağrı dokunup dokunup gidiyogöğüslerimde ağrı bugün başladı
Sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum.
Sizce bu saydıklarım hamilelik belirtisi olabilir mi özelliklede bacağa kramp girmesi
Batlarımız aynıBenim bat 17 Mayıs. Benzer belirtiler bende var fakat erken adet belirtisi de olabilir
Eline sağlık canımezgish ???
Fato38fato --7 mayıs
ebru_can_ebru-- 11 mayıs
Shencys --12 mayıs
srplmtmtk --14 mayıs
gkymc --14 mayıs
Sweet03-- 15 mayıs
Suskun Ceylan-- 15 mayıs
Nrglctn-- 17 mayıs
KHENA --17 mayıs
Egiersin --18 mayıs
Huysuzd --18 mayıs
sirinhatun46 --19 mayıs
leylek67-- 19 mayıs
1Minikhatun --19 mayıs
Papatyalardunyasi --21 mayıs
fatima38 --21 mayıs
Nur_hasret --22 mayıs
leylaorhan --22 mayıs
_citygirl_-- 23 mayıs
Khaleesi21 --26 mayıs
sweetdreams1985-- 28 mayıs
fatma_sibel --28 mayıs
innocent33-- 30 mayıs
fato38-- 30 mayıs
Pudra16-- 2 haziran
Ronaan --3 haziran
herbisi --3 haziran
PeriLous-- 4 haziran
Minnakbebis --4 haziran
eminem39--
arkadaşlar eklemek isteyenler batlarını yazsın yanlış olanlar varsa düzeltelim bu ay hepimiz hamiş olalım inşallah
Teşekkür ederiz tatlımYapalim canim bi liste ben musait olunca yaparim bu akşam insallah herkes batlari yazsin
Rica ederim canimmTeşekkür ederiz tatlımşimdiden ellerine sağlık.
Bilmiyorum canım umarım hamilelik belirtisidir ☺S sirinhatun46 kramp magnezyum eksikliginden kaynaklanabilir ama hamilelik de olabilir 2 ay once kimyasal gebelik yasadim benim de kramp giriyodu hemen geciyordu sonra kasiklarim agriyordu ve surekli uyuma istegim vardi
İnşallah canım temennim o yönde miniğim daha fazla bekletmez umarım biziKramp girmesini hiç duymadım canim ama kişiden kişiye değişebilir tabii insallah seninde bu son ayin olur denemelerinde bebisin gelmiştir
Merhaba canım benim bat 15 mayıs hamilelik belirtilerin varmıBenimde yumurtlama 3 gün geç oldu adetime 6 gün var kasiklarim sancilaniyor olcam gibi
Bazıları anlıyorlarmış belirtilerden ama mesela ben hiç anlamam. Ovulasyon testi aldım kullandığım teşefon uygulamasının gösterdiği zamanlarda test ile takip edeceğim bu ayYa bişey sorcam yumurta çatlayıp çatlamamasını ne zaman öğreniyoruz
Bi de bildirim gelmiyor ya siz konuya cevap yazınca
Bildirim içinde sayfanın üstüne çık en sağda bildirim aç diye buton var konuyu takip et de olabilirYa bişey sorcam yumurta çatlayıp çatlamamasını ne zaman öğreniyoruz
Bi de bildirim gelmiyor ya siz konuya cevap yazınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?