• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar kimyasal oldugunu anlayabiliyomuyuz bilgisi olan varmi
Ben 2 ay once kimyasal yasadim adetim gecikti kahve lekelenme oldu parca,parca dr a gitcektim haftasonu gecsin diye bekledim 1 gun sonraki gece şiddetli kasik ve karin agrisiyla uyandim kirmiziya dönmüştü kan ama parcaciklar halinde geldi düştüğünü gördüm yani pihtilarin ve kesik kesik 4 gun devam etti :(

Ben 2 ay once kimyasal yasadim adetim gecikti kahve lekelenme oldu parca,parca dr a gitcektim haftasonu gecsin diye bekledim 1 gun sonraki gece şiddetli kasik ve karin agrisiyla uyandim kirmiziya dönmüştü kan ama parcaciklar halinde geldi düştüğünü gördüm yani pihtilarin ve kesik kesik 4 gun devam etti :KK43:
Geçmiş olsun tahlilde kaç değer olarak çıkıyor kimyasal

Ben 2 ay once kimyasal yasadim adetim gecikti kahve lekelenme oldu parca,parca dr a gitcektim haftasonu gecsin diye bekledim 1 gun sonraki gece şiddetli kasik ve karin agrisiyla uyandim kirmiziya dönmüştü kan ama parcaciklar halinde geldi düştüğünü gördüm yani pihtilarin ve kesik kesik 4 gun devam etti :KK43:
Gecen ay bendede parcaciklar gelmisti gorunce sasrmistim normalde olmazdi bende regli olurken okadar acabami dye dusundum

Bende bişeyler var ama regl mi gebelik mi bilemiyorum :olamaz: ikisi çok benziyor iki gündür sebepsiz bacak ağrısı var akşamda ayaklarım şişti :işsiz:bel ağırısı var göğüsler aşırı hassas kasık krampları oluyor arada ama umut yok:KK12:

Bende aynıyım ayaklarım şişmesi dışında hepsi aynı ölcem meraktan he:KK12:

Back