- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 333
- 32
Bizimde 3. Aybizimde 2. deneme ve son 8 gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimde 3. Aybizimde 2. deneme ve son 8 gün
Benim kasıklarım çok ağrıyor. ani ağrılar giriyor regl öncesi gibiSuan hicbir belirtim yok.. sende varmi
Tekrarla varsa koyulasır ınsallah[/QUOTE]Iki gun sonra tekrarlayim en iyisi hayirlisi olsun hakkimizda insallah Rabbim en kisa zamanda nasip eder hepimize
inşallah son ay olurBizimde 3. Ay
İnşallah canım kısmet son 9 kaldı benıminşallah son ay olur
Insallah hamilesindir canim ..Benim kasıklarım çok ağrıyor. ani ağrılar giriyor regl öncesi gibi
ay inşallahhhInsallah hamilesindir canim ..
ben 2. için ama neden 3. olmasınHerkes ilk bebek için mi çabalıyor
Benim ilk olacak inşallahHerkes ilk bebek için mi çabalıyor
Benim ilk olacak inşallah
ben 2. için ama neden 3. olmasın
İnşallah sağlıklı sıhhatli gelsin canım.bir an öncemaşallah, Rabbim gönlünüzün muradını versin, benimde kısmet olursa 3.çocuk olacak inşallah.
canım benim de BAT 22 Mayıs umarım senin de çabaların boşa gitmez. o güne ikimiz de hamile olduğumuzu öğreniriz.Slm kızlarr aradığım topiği buldum :) bat 22 mayıs. Klomen kullanıyorum bu 2. Ayım. İnşallah bu ay herkes güzel haberlerle doldurur burayı
Amin canım cümlemizin inşallahcanım benim de BAT 22 Mayıs umarım senin de çabaların boşa gitmez. o güne ikimiz de hamile olduğumuzu öğreniriz.
Keşke bir liste yapılsa, harika olurdu.
Benim de ilk olacak Allah nasip ederseHerkes ilk bebek için mi çabalıyor
Bizde 2gunde bir yapıyoruz canım bende çok umutluydumda artik öyle değilim sanki inşallah bi sürpriz olurda bebeğim benimledirreglim biter bitmez 2 günde 1 yapacağım. bu ay kesinlikle tutacak inş. pozitif düşünüyorum. çok mutluyuuuummmmm. sizde mutlu olun. her ay yeni umuttur.
Pepapp diye bir uygulama var onu kullanabilirsiniz çok eğlenceli bir uygulama ☺Ben kullanıyorum canım reklam olmasın özelden yazayım