Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ezgish :) Grubu ben kurdum bat yazmamışım ya! 5 Haziran!
eminem39 hamile! Buralarda takılmasın bence :)

Aminn

Bildirim içinde sayfanın üstüne çık en sağda bildirim aç diye buton var konuyu takip et de olabilir
Takip ediyorum zaten bildirimde göstermiyor neyse
Bazıları anlıyorlarmış belirtilerden ama mesela ben hiç anlamam. Ovulasyon testi aldım kullandığım teşefon uygulamasının gösterdiği zamanlarda test ile takip edeceğim bu ay
Hmm bende anlamam o yüzden sordum teşekkür ederim

Kızlar ben bugün folik asit aldım. Doktor gerek yok hamile kalinca kullanirsin demisti, tahlillerim temiz ciktigi icin ama ben yardimci olur diye aldim. Nasil olsa zarari yok. Ovülasyon testisordum eczaneye 35 tl dedi icinde 2 tane vardi almadim. Folik asitte 30 tl idi. İkisi beraber cok tuzlu olacak diye almadim, zaten su an regliyim. Size sorayim dedim siz bu kadar pahaliya mi aliyorsunuz bu testleri

Ben miratech alıyorum içinde 5 tane var 25 tl gibi fiyatı. Banada doktorum folik asit verdi içinde 120 adet var 50 küsüre aldım markadan değişiypr olabilir. Ama dikkat et o folik asitlerin çeşitleri var hamilelik engelleyeni kullanma sakın dotorlar hamileler için olanı veriyorlar kafana göre kullanma

Benim tahlillerimde güzel çıktı ama doktorum balık hapıyla birlikte kullanmamı önerdi takviye olarak. Sana neden yazmamış anlamadım

Benim tahlillerimde güzel çıktı ama doktorum balık hapıyla birlikte kullanmamı önerdi takviye olarak. Sana neden yazmamış anlamadım

ezgish --5 haziran
Fato38fato --7 mayıs
ebru_can_ebru-- 11 mayıs
Shencys --12 mayıs
srplmtmtk --14 mayıs
gkymc --14 mayıs
Sweet03-- 15 mayıs
Suskun Ceylan-- 15 mayıs
Nrglctn-- 17 mayıs
KHENA --17 mayıs
Egiersin --18 mayıs
Huysuzd --18 mayıs
sirinhatun46 --19 mayıs
leylek67-- 19 mayıs
1Minikhatun --19 mayıs
Papatyalardunyasi --21 mayıs
fatima38 --21 mayıs
Nur_hasret --22 mayıs
leylaorhan --22 mayıs
_citygirl_-- 23 mayıs
Khaleesi21 --26 mayıs
sweetdreams1985-- 28 mayıs
fatma_sibel --28 mayıs
innocent33-- 30 mayıs
fato38-- 30 mayıs
Pudra16-- 2 haziran
Ronaan --3 haziran
herbisi --3 haziran
PeriLous-- 4 haziran
Minnakbebis --4 haziran
eminem39--
Pinar_kerem --18 mayıs
65zeynep06 --23 mayıs

Eczaci sordu canim, hamilelik icin mi dedi bende hamile kalmak icin dedim folik 1 diye bir ilac verdi. Prospektüste yok icinde netten arastirdim yardimci oldugunu okudum

Ovulasyonu 20sinde olan var mı

Eczanelerde pahalı ovulasyon testi. Ben internetten alıyorum 50 li falan. Folik asit de 2 kez kendim 25 30 civarı bi fiyata aldım gittiğim son doktor reçete yazdı folbioldu sanırım. devlet karşıladı.

Bende folik asit 17 tlye Folidoce kullanıyorum 28 ader var içinde doktor vermişti gebe kalmaya yardımcıymış

Kızlar aranızda belirtisi olan yok mu ya
Bende bişeyler var ama regl mi gebelik mi bilemiyorum ikisi çok benziyor iki gündür sebepsiz bacak ağrısı var akşamda ayaklarım şişti bel ağırısı var göğüsler aşırı hassas kasık krampları oluyor arada ama umut yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…