Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bugun test yaptim ikinci cizgi varla ypk arasinda bisey cok silik daha once boyle bi testle karsilasan oldu mu[ resmini at bakalım
Çizgi var ama Ikı aydır aynı sey bende de oldu ve bebek yoktu bı kac gune tekrarla bence adetin ne zamanEki Görüntüle 1993232
Cok silik oldugu icin resimde gozukmuyor ama yine de yakinlastirip cektim
Adetim 12 gun gecikti demir hapi kullanmistim iki gundur ondan olmus olabilir mi diye dusunuyorum normelde kirmizi duruyor ama kalin degil cok ince resimde daha da silik cikmis sende oyle oldugunda hap kullanmismiydin hic cnmÇizgi var ama Ikı aydır aynı sey bende de oldu ve bebek yoktu bı kac gune tekrarla bence adetin ne zaman
Bide bnm adetim duzensizÇizgi var ama Ikı aydır aynı sey bende de oldu ve bebek yoktu bı kac gune tekrarla bence adetin ne zaman
Yok hap falan kullanmıyorum iki Testte Öyle cıktı bende de hatta sakladım testlerı sonra baska yapınca hic Çizgi yoktu belkı senin gec döllenme olmuştur yada bozukAdetim 12 gun gecikti demir hapi kullanmistim iki gundur ondan olmus olabilir mi diye dusunuyorum normelde kirmizi duruyor ama kalin degil cok ince resimde daha da silik cikmis sende oyle oldugunda hap kullanmismiydin hic cnm
rica ederim cnmTamam canm buldum.hemen indiyorum cok tesekkur ederm.
Arkadaslar bisey soracagim kullandiginiz bir yumurtlama takibi yada regl takibi icin telefon uygulamasi varmi? Bir suru indrdm ama hangisi guvenilir bilemedim.
Ilk gecenin yumurtlama saatlerine denk geliyor olmasi. Erkekte de bayanda da hicbir sorun olmamasi sasirtici gercekten. Ben kaza kursunuymusum mesela. Ne kazası ya :) Şaka gibi.Ben birde ilk geceden hamile kalanları anlayamıyorum o nasıl oluyor ya ??
bizimde 2. deneme ve son 8 günSon 9 gun kaldi reglime insallah bu ay olmustur ikinci denememiz..
Yakiniz birbirimize ozaman.. senin yumurtlama nezamandibizimde 2. deneme ve son 8 gün
3 mayısta çatlatma iğnesi oldum. 4-5 ve gün aşırı devam ediyoruz.Yakiniz birbirimize ozaman.. senin yumurtlama nezamandi
Bende ovulasyon testi yaptim ve 3ne pozitif cikmisti ve uc gun oncesinden degerlendrmeye baslamistik.. insallah hayrlisi3 mayısta çatlatma iğnesi oldum. 4-5 ve gün aşırı devam ediyoruz.
hayırlısı canım. belirtin var mı?Bende ovulasyon testi yaptim ve 3ne pozitif cikmisti ve uc gun oncesinden degerlendrmeye baslamistik.. insallah hayrlisi
Suan hicbir belirtim yok.. sende varmihayırlısı canım. belirtin var mı?
Iki gun sonra tekrarlayim en iyisi hayirlisi olsun hakkimizda insallah Rabbim en kisa zamanda nasip eder hepimize[/QUOTE][ QUOTE="pinar_kerem, post: 51307383, member: 458200"]Yok hap falan kullanmıyorum iki Testte Öyle cıktı bende de hatta sakladım testlerı sonra baska yapınca hic Çizgi yoktu belkı senin gec döllenme olmuştur yada bozuk