Gebeliğe Hazırlık BAT Mayıs Sonu - Haziran Başı. Toplaşıp, konuşalım :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetime 9 gün var ama bebek istediğimden beri düzen falan kalmadı 4 5 gun gecıyor ve de gec yumurtlama oldu hissettim bu ay bal corek otu yedım sogan kuru de 9 gun ıcebıldım artık oldugu kadar olmadığı kader dıyorum bu arada sabah atesim 36.6 cıktı gebelik varsa ne zaman yükselmesi lazım adete yakın mı bilen yazabılırse sevinirim

Çok geçmiş olsun ben evliliğimin 5. Ayında gittim sadece alttan ultrason ile baktı bi problem yok gayet iyi dedi folik asit verdi başka tahlil yapmadı 1 yıl dolmadan yapamam dedi devlete gitmiştim
Bende devlete gittim benimde yolladı sonra özele gittim içim rahat etmedi orda öğrendim süt hormonum yuksekmis bence bı özele git canim

Rabbim gonlune göre versin canım ben ateşten anlamam ama daha erken bence 9 varmış yumurtlama geç olduysa bı iki günde ileri atar zaten tahminimce :)

Slm kızlar daha yeni üye oldum.30 yaşındayım aşırı bir şekilde bebek istiyorum. 4 aydır istiyorum.25 nisanda adet oldum adetin 12. Günü ilişkiye girdim akintilarim da hep gelmisti.eşim işinden dolayi gitmek zorunda kaldı sizce hamile kalma şansım nedir

Tabiki şansın var canım adetin duzenli ise yaklaşık 14. Günü yumurtlama oluyor sperm uzun süre yaşadığı için tutmuş olabilir :)

bende geldim hafta sonu spirali çıkarttırdım yumurtlama günümdü bu ay sonu bakıcaz kalmışmıyım ,spiral çıkınca hemen hamile kalan varmı?

Allah ol derse neden olmasın

Adeti bitip abdestini alip hemen o gun hamile kalanlar duydum o nasil oluyor ya. Adetin 4. Ya da 5. Gununde. Nerede kaldi 14. Gün hikayesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…