- 16 Ağustos 2013
- 3.092
- 3.906
hayırlı haberlerini bekliyorum bir tanem
Allah razı olsun canımmmm inşAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı haberlerini bekliyorum bir tanem
Yok cnm sabah sağlık ocağında verdim o yarın çıkarmış, şimdi kadın doğum uzmanına göründüm o da kan rutin testleri vs istedi birazdan vereceğim.. akşama da onlar çıkar heralde.. daha çok erken olduğu için ultrasonla vs bakmadı bi sonraki randevuda inşAllah :)canım çıktımı kan sonucun
Dün evleneli tam 9 ay oldu ama yaştan dolayı korkuyorum yaşım 39 inşaallah hepimiz en yakın zamanda hayırlısıyla hamile kalırız
Kızlar tüm adet belirtilerini yaşayıp adet olmayan hamişler varmıı kafayı yiyecem bata az kaldı ama yine olmadı bence sabrediyorum ama dayanamıyorum bir an önce anne olmak istiyorum
Hastaneye gidemedim saglik ocaginda birazdan kan verecem yarin cikar galiba ins bi sorun cikmazAy canım çok sevindim çift çizgi çıktıysa var demek zaten hemen kan ver
ben de canım nasıl heyecanlıyım bir bilsen...çok değil ama var yani bilemiyorum ki.. çok heyecanlıyım aslında
Amin cnm hepimizin inşallahçok sevindim arkadaşım allah tamamına erdirsin inşallah
benim de bugun bat... beklemedeyim.. hic şaşmamıştıkaç gün var bata??? kasıklarım ağrıyor evet ama daha olmadım wc ye gitmeye korkuyorum.. bugün olmazsam test almayı düşünüyorum ben de
Inşallah canım hayırlı haberler alırsınHastaneye gidemedim saglik ocaginda birazdan kan verecem yarin cikar galiba ins bi sorun cikmaz
ah canım ya ne kadar haklısın :) Allah herkese nasip etsin isteyen insallah...Ayy okudukça bazen halimize üzülüyorum bazende gülüyorum anneliği bu kadaar çok istiyoruz Allah hepimize nasip etsin inşallah kendimizi çok sıkmayalım stres yapmayalım yalnız böyle dedikten sonra kendimi hiç dinlemiyorum
Hayır baktırmadım ama dr um hormon tahlili yaptı herşey normal dedi birde bende kist vardı soğan suyu içtim içerken patlamış adetten sonra gel dedi dr adet sonrası gittim geçmişti ve yumurtlamıştımcanım ben bu ay tüp bebek sonrası gebe kaldım doğal yoldan yaşım 40 hayırlısı olsun inşallah seninde güzel haberlerini alırız inşallah tez zamanda
amh değerine baktırdın mı canım
Güzel haberini bekliyorum valla inşallah pozitif çıkarkaç gün var bata??? kasıklarım ağrıyor evet ama daha olmadım wc ye gitmeye korkuyorum.. bugün olmazsam test almayı düşünüyorum ben de
canım benim her zaman 28 günde bir olur pazartesi günleri gelir son 1 yıldır bu böyle.. o yuzden hic kullanmıyorum uygulama falanAy kızlar ben bişey sorucam ya. Şimdi ben adetimi pepap diye bir uygulama var ondan takip ediyordum ama nedense onun gösterdiği tarihte bazen olmuyordum. Bugün başka bir uygulama yükledim (eski bilgilerimi girdim gecen ay adet tarihlerini) ondada yarın olmam gerekiyormus öyle gösteriyor. Sizin kullandiginiz uygulama var mı acaba
Anladım canım bakalım ya nasip ama ben hissediyorum Rabbim yanıltmasın utandırmasın inşallahcanım benim her zaman 28 günde bir olur pazartesi günleri gelir son 1 yıldır bu böyle.. o yuzden hic kullanmıyorum uygulama falan
Ay kızlar ben bişey sorucam ya. Şimdi ben adetimi pepap diye bir uygulama var ondan takip ediyordum ama nedense onun gösterdiği tarihte bazen olmuyordum. Bugün başka bir uygulama yükledim (eski bilgilerimi girdim gecen ay adet tarihlerini) ondada yarın olmam gerekiyormus öyle gösteriyor. Sizin kullandiginiz uygulama var mı acaba
Güzel haberini bekliyorum valla inşallah pozitif çıkar
2gün var canimkaç gün var bata??? kasıklarım ağrıyor evet ama daha olmadım wc ye gitmeye korkuyorum.. bugün olmazsam test almayı düşünüyorum ben de
Evet bende kaldırdım uygulamayı şimdi yukledigim daha güzel kullanici yorumlarıda aynı şekilde. Bakalim bekleyip göreceğizbende de pepapp var da pek iişime yaramıyor açıkcası canım bende..