- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
Anam eşim hiç beceremez o daha çok korkar :)Canim banada doktor vermiycekti catlar dedi ama ben istedim garanti olsun diye kolda oluyomus ama gobek daha iyi diyolar hic acimiyo kucucuk bi ignesi var bana esim yapti kendim korktum ama korktugum gibi degilmis
Ya bende ayni tiroid hastasiyim tüh o zaman sen hastanede vurdur ama doktor kesin catlar derse bosa verme 100 lira tedavide artik yoruyo insani maddi anlamdaAnam eşim hiç beceremez o daha çok korkar :)
koldan vursunlar ona dayanırım. Canım kan aldırırken bile içim gidiyor 10 yıldır tiroit hastasıyım sürekli kan veriyorum ama birkaç yıldır alıştım ağlamayı bıraktım onda bile. Acı eşiğim çok düşük kuaför bıyıklarımı alırken sanki ölüyorum nefesim kesiliyor :)
100 lira mı? Ooo zaten hastanede muayene ücreti de var valla masraflar çok geliyor. Doktor 3 ay klomen kullanalım deneyelim dedi bende doktora sonraki aylar kullanayım diyeyim çatlatma iğnesini kaçabildiğim kadar kaçayım :)Ya bende ayni tiroid hastasiyim tüh o zaman sen hastanede vurdur ama doktor kesin catlar derse bosa verme 100 lira tedavide artik yoruyo insani maddi anlamda
Evet bide bi adetin ucuncu gunu ve ignenin vuruldugu gun tahlil aldi muayene ucretleriyle bir ay tedavi 1 i buluyo daha basindayiz insallah ikimizde en kisa surede hamile kaliriz100 lira mı? Ooo zaten hastanede muayene ücreti de var valla masraflar çok geliyor. Doktor 3 ay klomen kullanalım deneyelim dedi bende doktora sonraki aylar kullanayım diyeyim çatlatma iğnesini kaçabildiğim kadar kaçayım :)
Benim de BAT 5 MayisBenim de bat 5 Mayıs. Bugün adetimin 3. Günü. Herhangi bir problemim yok hatta 11 yaşında bir oğlum var, yaş 37 olduğu için verdi doktor. Klomen ve Inofolic ile inşallah bu ay hamile kalabilirim. Geçen ay ovulasyon testi yaptım ama malesef ilişki yeterince olmadı. Bakalım bu ay olacak mı? Hepimiz için hayırlısı.
Adetin 3. Günü hormon testi yapmıştır onu boşa para vermemek için devlet hastanesinde yaptırıp götürdüm. İğne günü ne yaptı acaba onun hakkında hiç bilgim yok canım. Valla ya çok masraf herşey Allah sonunda güzel mutluluğu yaşatır inşallahEvet bide bi adetin ucuncu gunu ve ignenin vuruldugu gun tahlil aldi muayene ucretleriyle bir ay tedavi 1 i buluyo daha basindayiz insallah ikimizde en kisa surede hamile kaliriz
Canım ovulasyon testini her gun aynı saatte mi yapmaya calısıyorsun?
İki güne koyulaşır mi dersin :/
Bu gidişle bat aralığı bekleyenler topiğine de katılıcam
İnşallah canımHayır bu ay olcak görürsün
Canim sen ne yaptin yumurtlama oldu heraldeEvet canım kesinlikle
Canim sen ne yaptin yumurtlama oldu heralde
Evet plansızdı ilk hamileliğim sürpriz olmuştuİlk çocuğunuza hemen mi hamile kalmıştınız evet aslında klomeni yumurta tembelligi olanlarda kullanıyorlar senin bir problemin yoksa hiç yükleme vücuduna hormon
Evet canim catlamış olabilir ama elinde test varsa bikac gün daha bak yinede, bende bugun yaptim senin sanki senin koyulaşmadan önceki günü gibi cikti sankiEvet galiba yumurtladım benDün yaptığımda çizgi silikti, acaba o yüzden mi.
Evet canim catlamış olabilir ama elinde test varsa bikac gün daha bak yinede, bende bugun yaptim senin sanki senin koyulaşmadan önceki günü gibi cikti sanki
Ayy canım hadi inşallah bizde 2019un ilk anneleri olalımEvet var testim yapayım 2 gün daha bari.
Aynen kesinlikle bak 1-2 güne koyulaşır demiştim sana. Yarın iyice koyu olcak kesin, bugün-yarın değerlendir senAyyy sanki aynı anda hamiş olcaz gibi hissettim
Ayy canım hadi inşallah bizde 2019un ilk anneleri olalım
Kızlar ben bu ay incir kürü deneyeyim dedim. Bu da prolaktini mi yükseltiyormuş yaagöğüslerim acıyo hafif acaba o yüzden mi oldu. İyi bişey yapayım derken sürekli hatalar silsilesi...
Adetim yeni bitti canım keşke hamile olsam :) sizler ne zamandır deniyorsunuz? Uyguladığınız birşeyler var mı?Hiç bilmiyorum bu konuyu canım ama göğüslerinin acıması kimi zaman hamilelik belirtisi bile olabiliyor. Hemen kötüye yorma bence.