Kızlar bat16 mayıs.bugün sağ kasigim ağrıyor.ara arada battı.adet olacak gibi.Kızlar adet ni olacam yoksa bebiş mi var.yazması bile güzel bebiş.ama artık ümidim azaldı...
Çok teşekkür ederim sizde pozitif HCG yaptirdun mi sat ne zamandiCanım hayırlı olsun çok ama çok sevindimmmmmm :)
Cnm benim bat 14 mayıs erken gebelik testinde çoooook silik de olsa çıktı.. ama daha erken biraz daha zaman geçsin tekrarla bence
4 gün kala yapmistim testiGebelik olsaydı silikte olsa çıkardı sonuçta 2 gün var canım ama tabi belli olmaz herkesin bünyesi farklı. Bence reglin bitmesini bekle. Belki üşütmüşsündür belki regl sancısıdır. Bu batmalar karnımı çok kötü üşüttüğümde oluyor bana
Yeni gördüm canım ben ilk hamile olduğumda ordan anlamıştım. Belki geç döllenmedir o yüzden de çıkmamış olabilir ama sen yine de testi tekrarla çünkü ben nerdeyse düşükten sonra her ay yaşıyorum bu agrıyı ama yok. Bu ay da yaşıyorum yine umutlanıyorum
Kızlar bat16 mayıs.bugün sağ kasigim ağrıyor.ara arada battı.adet olacak gibi.Kızlar adet ni olacam yoksa bebiş mi var.yazması bile güzel bebiş.ama artık ümidim azaldı...
İnşallah canım .Biliyorum Rabbim herşeyi ayarlamıştır ama nefsime söz geçiremiyorum.herşeyin hayırlısı...Canım hiç hamile kalamadım henüz ama, adet ve hamilelik belirtileri bu durumlarda aynı gibi oluyormuş okuduğum kadarıyla. Hatta çoğu kişi adet olcak sanıyor ama sonra bi bakıyor hamile. İnşallah senin de öyledir.
kızlar inanamıyorum 1211 çıktı beta hcg allahım nerde isteyen kulu varsa sağlıkla nasip etsin inşallah
Tüm kalbimle bende sana ve tüm arkadaşlara diliyorum rabbim bekletmeden hayırlısı ile nasip etsin inşallahgozun aydin canim.. Ayyy yaa cok mutlu oldum gercekten kendim kalmos gibi oldum
amin amin amin
Tüm kalbimle bende sana ve tüm arkadaşlara diliyorum rabbim bekletmeden hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Tüm kalbimle bende sana ve tüm arkadaşlara diliyorum rabbim bekletmeden hayırlısı ile nasip etsin inşallah
İnşallah dönemdas oluruz canimHamilelerin duasi kabul olur derler
Aynen ben de vallaBen de boşuna umutlaniyorum ama durduramiyorum kendimi
bugün müydü adet günün?Kizlar biraz kan geldi kirmizi karti gorucam galiba
Evet ama Normalde bu saatte olmazdi gunu saati herseyi belliydibugün müydü adet günün?