Yok canım adet olmuşsun, bu ay nasip olur insallah
İnşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım adet olmuşsun, bu ay nasip olur insallah
Canim bekle belki gec döllenmedir adetinin gecmesini bekleBat çarş günü canım benim. Önümüzdeki aya kaldı ümitler
Gelmedi hala ve test yaptım negatif. Ya adetimin gecikmesi beni çıldırtıyor ;(Geldi mi adetin inşallah hamilesindir
Geç döllenme için adet başlangıcından kaç gün sonra test yapmam gerekCanim bekle belki gec döllenmedir adetinin gecmesini bekle
Benim adet 5 gün gecikmişti testte çıktı. 6. Gün beta hcg 20 idiGeç döllenme için adet başlangıcından kaç gün sonra test yapmam gerek
Peki adet gecikmesinin 5.günü çizgi silik miydi?Benim adet 5 gün gecikmişti testte çıktı. 6. Gün beta hcg 20 idi
Canim bata daha var, ayni benimde 2 sinde ama bakalim bende sabırsızlanıyorumBenim de bat 2 haziran dayanamadim test yaptim negatif cikti
Süpheli iliskiden 10 gun gectigi icin varsa cikar diye dusundum ama negatif oldu neyse artik adeti beklerim zaten bende hic belirti kalmadi hamilelige dair akinti vardi o da yok simdi goguslerim de gayet normal cok az hassaslasma var. Bekleyelim bakalim bat daşimCanim bata daha var, ayni benimde 2 sinde ama bakalim bende sabırsızlanıyorum
Baya geç döllenme olmuş senin :) kaçıncı haftandasınBenim adet 5 gün gecikmişti testte çıktı. 6. Gün beta hcg 20 idi
Bekle bakalım iGelmedi hala ve test yaptım negatif. Ya adetimin gecikmesi beni çıldırtıyor ;(
evet çok siliktiPeki adet gecikmesinin 5.günü çizgi silik miydi?
Bekle bakalım inşallah çıkar inşallah bebek vardır daGelmedi hala ve test yaptım negatif. Ya adetimin gecikmesi beni çıldırtıyor ;(
O zaman ben de beklemeye devamBekle bakalım i
evet çok silikti
Bilmiyorum korunmayı bıraktıktan sonra Adetlerim böyle düzensizleşti. Napalım kısmetBekle bakalım inşallah çıkar inşallah bebek vardır da
Adet olmadan üöit kesilmezmiş kendim şahit oldum )O zaman ben de beklemeye devam
Ben hiç korunmadım o yüzden bilmiyorum ama :)Bilmiyorum korunmayı bıraktıktan sonra Adetlerim böyle düzensizleşti. Napalım kısmet
canım keseyi gördün mü hayırlısı ileBen hiç korunmadım o yüzden bilmiyorum ama :)
Tekrar kan testi verdim ona göre bakacağız geçen hafta 20. Ve 90 olduğu için henüz keseyi görecek kadar değer artmamıştır biz ona bi bakalım dedi doktorcanım keseyi gördün mü hayırlısı ile