Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Aminn inşallah çok teşekkür ederimm çok iyi geldi mesajınız 🥲 gerçekten çok uzun bir yoldu hepiniz gibi tüplerimde hasar varmış başkada bir şeyimiz yok inşallah doktorlarımız da olur diyor artık nasip🫶 3.gun çift transfer olacak🥰
Maşallah bak birşey yok işte bu aşamalara kadar gelmişsin zaten bu son aşama bidaha bebişini bakıp test gününü bekliceksin bu kadar rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip edicek inşallah iyi düşün hatta düşünme git al evinize gidin 🥰🥰🤲🏻🤲🏻

Maşallah bak birşey yok işte bu aşamalara kadar gelmişsin zaten bu son aşama bidaha bebişini bakıp test gününü bekliceksin bu kadar rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip edicek inşallah iyi düşün hatta düşünme git al evinize gidin 🥰🥰🤲🏻🤲🏻

Canım sen dün kan verdin mi yoksa yarın mı vereceksin dilerim sağlıcakla katlanıyordur inşallah 🤲🫶🏻

Canım sen dün kan verdin mi yoksa yarın mı vereceksin dilerim sağlıcakla katlanıyordur inşallah 🤲🫶🏻
Yok canım vermedim hava çok kötüydü eşimde gidip gelme bu havada zaten 1 gün sonra vericen dedi asıl test günümde yarın ya yarın vericem ama evde test yapıyorum tabiki takipteyim 😂😂 bu bugün yani 11. Günüm😂
17441024974774279718141205667562.webp

Allahım tamamına erdirsin bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin kuzum🥰 Oyy benim kalçadan ve fitildi canım transfere kadar ama şimdi göbeğe döndüm kalçam kötü olunca, göbek daha mı az etkiliyor acaba
Amin canım benim bir daha hastanelere ancak kardeşleri için gidelim inşallah 😍🥰
Canım ben acaba tatilde saatlerini tam tutturamadım ondan mı az çıktı diyorum tam bilemedim, tatilde mesela sabah 8 akşam 12-1.00 koyuyordum fitili, ama iğnemi tam zamanında aldım her gün, bünyeylede alakalı olabilir. Birde kalçadan vurulan 50 mg göbekten olan 25 mg. Yani kalçadan olan daha güçlü o yüzden bana 3 günde bir vurul dedi. Cuma günü progesteron için tekrar test verecem ona göre devam edip etmeyeceğime karar verilecek

Yok canım vermedim hava çok kötüydü eşimde gidip gelme bu havada zaten 1 gün sonra vericen dedi asıl test günümde yarın ya yarın vericem ama evde test yapıyorum tabiki takipteyim 😂😂 bu bugün yani 11. Günüm😂Eki Görüntüle 3572785
Ay maşallah tosun tosun 😍😍😍 🧿 sağlıkla kucağına al inşallah canımm

Yok canım vermedim hava çok kötüydü eşimde gidip gelme bu havada zaten 1 gün sonra vericen dedi asıl test günümde yarın ya yarın vericem ama evde test yapıyorum tabiki takipteyim 😂😂 bu bugün yani 11. Günüm😂Eki Görüntüle 3572785

Çok iyi düşünmüşsün hem değerlerin daha yüksek çıkar Allah’ın izniyle maşallah 🧿 ya ben o çift çizgilere kalbimi bıraktım sağlıcakla gelsin minik kuşumuz 🥹🤲🐣🐣

Çok iyi düşünmüşsün hem değerlerin daha yüksek çıkar Allah’ın izniyle maşallah 🧿 ya ben o çift çizgilere kalbimi bıraktım sağlıcakla gelsin minik kuşumuz 🥹🤲🐣🐣
Sağol bebeğim Allah razı olsun rabbim tez vakitte hayırlısıyla sana da göstersin inşallah 🤲🏻🤲🏻
Asıl önemli olan yarın ki kan testi bakalım orda ne çıkıcak biraz stres yapmaya başladım

Amin inşallah sağol canım Allah razı olsun 🤲🏻🤲🏻 bakalım yarın ki test sonucu nasıl çıkıcak inşallah orda bı sıkıntı yasamam şimdi onun stresi var
Hiç kendini boşuna üzüp strese sokma canım, idrar testinde maşallah bu kadar belliyse kan testi çok daha yüksek çıkar Allahın izniyle 😍🧿

Amin inşallah sağol canım Allah razı olsun 🤲🏻🤲🏻 bakalım yarın ki test sonucu nasıl çıkıcak inşallah orda bı sıkıntı yasamam şimdi onun stresi var

Hiç stres yapma rahat ☺️ ol Allah’ın izniyle sonunda hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah Amin 🤲🫶🏻👼

Hiç kendini boşuna üzüp strese sokma canım, idrar testinde maşallah bu kadar belliyse kan testi çok daha yüksek çıkar Allahın izniyle 😍🧿
İnşallah arkadaşım 8. Gün 190.49 çıktı bakalım 12. Güne ne kadar bı artış olucak hep stres ya articak mi stres kese görünecek mi stres kalp atışı nasıl stres stres babam stres 😂😂😂

İnşallah arkadaşım 8. Gün 190.49 çıkmadı bakalım 12. Güne ne kadar bı artış olucak hep stres ya articak mi stres kese görünecek mi stres kalp atışı nasıl stres stres babam stres 😂😂😂
Ay gerçekten asıl stresli dönemler şimdi ya 😂 o kadar iyi anlıyorum ki seni. Şimdi 2.kandan sonra, kese, keseden sonra kalp tecrübeliyim 😂 ama güzel heyecanlar 🥰😍

Back
X