Evet benim bildiğimde öyle bende en fazla bir gün gecikme olur o da mevsim geçişlerinde senede 1 filan olur. Bu gideceğim dontor profesör doktor daha iyi olduğuna eminimPko adet düzensizliği yapıyor ben de öyle biliyorum. Doktorunu değiştirmen iyi olmus canım. Başka birinin gormesi iyi olur.
Kesin sonuc almak mi istedin :)
Ben nedense ilk idrar testinde ogrenmek istiyorum varsa :)
Bazen hayal kırıklığı oluyor maalesef biz de 4 aydır istiyoruz ve adet döngülerim hep düzenlidir ortalama 28 günde bir adet olurum , ocak ayından beri 28-26-26-31 günde adet bir adet oldum dolayısıyla bu ay 28 günü geçince batım tamam dedim bu sefer tuttu , 31. Gün sabah test yaptım ve negatif, o günde kırmızılar geldi zaten. Umarım senin öyle olmaz pozitifi görürsün canım ama yine de netleşmeden sevinme diye söylüyorum baya hayal kırıklığı oluyor
Kesin sonuc almak mi istedin :)
Ben nedense ilk idrar testinde ogrenmek istiyorum varsa :)
Insaallah canim daha 7 gun var bata gec yumurtlama oldu bende de. Hic test yapmadim henuz cikmaz diye biraz daha bekliycem bakalim sabredebilirsemSen yumurtamissin ozaman canim insallah tutmustur kac gun var bata hic test yaptin mi bak repse hamile daha gogus hassasiyetlesmemis.
Kizlar ben hala regl olmadim iki gun arayla kan verdim neqativ cikmsdi ama testler pozitivdi.simdide bir an once adetim gelsede suphelerim bitse diyorum
Beynin ve isteklerin gebelik yonunde oldugu icin regl olamiyorsun canm..tamamen psikolojik. .insallah duzelir..bende yasadim onuKizlar ben hala regl olmadim iki gun arayla kan verdim neqativ cikmsdi ama testler pozitivdi.simdide bir an once adetim gelsede suphelerim bitse diyorum
bilmiyorum dün gece ve sabah test yaptım silik çıktı.Hamile misinnnnn
Sakın adet söktürücü kullanma sende bi belirsizlik bar. 2. Kan testin kaç çıktı? Başka bir hastaneye doktora gittin mi senin regl geçeli 10 günden fazla oldu sanırımKizlar ben hala regl olmadim iki gun arayla kan verdim neqativ cikmsdi ama testler pozitivdi.simdide bir an once adetim gelsede suphelerim bitse diyorum
Bu gun tam 10 gunum 6 ,cikti ikisindede sonuc.ama testler pozitivdi.artik biraktim hic birsey yapmiyorum .adet olmak istiyorum biran onceSakın adet söktürücü kullanma sende bi belirsizlik bar. 2. Kan testin kaç çıktı? Başka bir hastaneye doktora gittin mi senin regl geçeli 10 günden fazla oldu sanırım
Canim ben de baska bir hastanede tekrar olcum yaptirmani oneririm durumun tuhaf gercektenBu gun tam 10 gunum 6 ,cikti ikisindede sonuc.ama testler pozitivdi.artik biraktim hic birsey yapmiyorum .adet olmak istiyorum biran once
İyi bir kadın doğum uzmanına git regl neden olmamışsın araştırsınlar. Psikolojikte olabilirBu gun tam 10 gunum 6 ,cikti ikisindede sonuc.ama testler pozitivdi.artik biraktim hic birsey yapmiyorum .adet olmak istiyorum biran once
Hayir psikolojik olmaza cunki kafamda hamileyim diyr bir qram dusuncem yok artik.bende pko var o yuzden diyicegim ama asla gecikmrz adetim benim duzenlidiir.bir 10gun daha bekliycem adet olmazsam doktora gidicemİyi bir kadın doğum uzmanına git regl neden olmamışsın araştırsınlar. Psikolojikte olabilir
Farkli hastanede yaptirmisdim ikincini sonuc neqativ beklemekten baska care yok gibiCanim ben de baska bir hastanede tekrar olcum yaptirmani oneririm durumun tuhaf gercekten
Insaallah en kisa zamanda netlesirFarkli hastanede yaptirmisdim ikincini sonuc neqativ beklemekten baska care yok gibi
İnşallah hamilesindir benim de silik çıkmıştı. Birincisi 20 hcg çıkmadan bir gün önceki. İkincisi ise 90 hcg ile olan testimbilmiyorum dün gece ve sabah test yaptım silik çıktı.
bugün iş çıkışı kan vereceğim.
umarım güzel olur
Aynen senin birinci gibiydi dün ve bu sabah..ini koyulaşır giderek.İnşallah hamilesindir benim de silik çıkmıştı. Birincisi 20 hcg çıkmadan bir gün önceki. İkincisi ise 90 hcg ile olan testim
İnşallah hamilesindir benim de silik çıkmıştı. Birincisi 20 hcg çıkmadan bir gün önceki. İkincisi ise 90 hcg ile olan testim
İki günde bir yaparsın belli olur :)Aynen senin birinci gibiydi dün ve bu sabah..ini koyulaşır giderek.
evde 20 adet almıştım test netten onu kullanıyorum her ay