- 25 Kasım 2017
- 1.010
- 568
Evet şükürler olsun canım inşallah sağlıklı olsunlar hepBaya koyulaşmış canımın içi sağlıkla gelişiyor inşallah mucizelerimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet şükürler olsun canım inşallah sağlıklı olsunlar hepBaya koyulaşmış canımın içi sağlıkla gelişiyor inşallah mucizelerimiz
Canım tebrik ederim ay nasip bize inşallahMerhaba kızlar.
Batım dündü. Bugün test yaptım. Sonuç pozitif. Çok garip ama sanırım hamileyim
Maşallahhh çok net Hiç test yaptınz mı önceden belirtiler neler adet gecikmeniz oluyormuyduuuu ayrıntılarr ? Çok heycanlandım sizin adınıza okuyordum sizi burdaMerhaba kızlar.
Canım kahverengi akıntı hep yerleşme diyorlar buralardaKızlar bende bugün yine kahverengi geldi, bata 8 kaldı. Nolur benimde olsun artık
Canım ben artık bunu görev gibi düşünmek istemiyorum saldım yani Allahın işi sonuçta zevke takılıyorm ama her gün ya da gün aşırı genelde oluyorArkadaşlar bebek düşünürken ilişki sıklığınız nedir biraz bahsedebilir misiniz lütfen
Bende öyle ama hergün olmuyor yani eşim bazen şehir dışında oluyor ne bilim bi akşam maçı oluyor o araları tutturamıyorum sanırım burdada hamile arkadaşlar baya arttı onlaron ilişki sıklığını merak ettim açıkcası tabi nasip kısmet hepsi :)Canım ben artık bunu görev gibi düşünmek istemiyorum saldım yani Allahın işi sonuçta zevke takılıyorm ama her gün ya da gün aşırı genelde oluyor
Amin canım amin insalllah darısı bütün isteyenlere :)Canım tebrik ederim ay nasip bize inşallah
Ben de çok heyecanlıyım canım. Cok teşekkür ederim. Hiç test yapmamıştım. Batın gecmesini bekledim. Adet belirtileri yaşadım ben heran olacakmışım gibi. Alt karinda şişlik halsizlik oldu. Kasıkta batma vardi. Simdilik hatırladıklarım bunlar. Darisi sizlere insallahMaşallahhh çok net Hiç test yaptınz mı önceden belirtiler neler adet gecikmeniz oluyormuyduuuu ayrıntılarr ? Çok heycanlandım sizin adınıza okuyordum sizi burda
Amiin dualarını eksk etme canımmmAmin canım amin insalllah darısı bütün isteyenlere :)
Ben de çok heyecanlıyım canım. Cok teşekkür ederim. Hiç test yapmamıştım. Batın gecmesini bekledim. Adet belirtileri yaşadım ben heran olacakmışım gibi. Alt karinda şişlik halsizlik oldu. Kasıkta batma vardi. Simdilik hatırladıklarım bunlar. Darisi sizlere insallah
İnşallah tatlım kasıklarım çok batıyor çok ağrıyorİki günde bir yaparsın belli olur :)
Hayirli olsun insaallah saglikla kucagina alirsi cok sevindim :) bizlere de dua et insaallah bu ayda hepimiz hamile cikarizMerhaba kızlar.
Canım ya ben senin durumunu okuyorum takip ediyorum hamile değilken eğer hcg üretiyorsa vücut bu normal değil yumurtalıklarla ilgili bir sorun olabilir ben yanlış biliyor da olabilirim sen telaşlandırmak istemem ama acaba başka bir doktora daha mı görünsen durumunu anlatsanKizlar ben hala regl olmadim iki gun arayla kan verdim neqativ cikmsdi ama testler pozitivdi.simdide bir an once adetim gelsede suphelerim bitse diyorum
Amin inşallah canım. Çok teşekkür ederim.Hayirli olsun insaallah saglikla kucagina alirsi cok sevindim :) bizlere de dua et insaallah bu ayda hepimiz hamile cikariz
Canımmm çok sevindim senin adına bugün etrafımda duyduğum 3. Hamile sensin ne güzel sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah. Şimdi bize dua da edersin sen :)Merhaba kızlar.
Ben gün sayiyorum canim daha bir hafta var nasil gececek bilmem bu arada sana neden progesteron verildi degerlerin mi dusuk cikti? Ben de progesteron alirken oyleydim cok uyku ve bas donmesi yapiyor sen bol bol dinlen