Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hehh bak canim hisselerim.bir seni birde Repse yi hissettim repse hamiş sende durumlar ne ınsallah sende hamissindirHamiş arkadaşlar hepinizde göğüs hassasiyeti var mi???
Ve göğüs hassasiyeti var özellikle uçları sizliyodu birde dokundugum zaman koltuknaltima kadar hassasiyet vardiHamiş arkadaşlar hepinizde göğüs hassasiyeti var mi???
Dinlemek lazım cnm o zaman napalım bebeğimiz için herşeyİnşallah inşallah doktor oruç tutma su tüketmem lazım bebeğin tutunması için çok önemli dedi :)
Yaa canim insaallah dogmustur icine benim bat a daha 8gun var. Bende hic gogus hassasiyeti yokta ondan sordum sadece dolgunlasma var biraz normalde simdiye benim de acimaya baslamasi lazimdi az kaldi bata ama bi degisiklik yok :/Hehh bak canim hisselerim.bir seni birde Repse yi hissettim repse hamiş sende durumlar ne ınsallah sende hamissindir
Insallah rabbim ol.der oluverir dilerim.sende hamissindir 5 gün kala bata erken gebelik testi al ve yap bol.dua kaç yıllık evlisin canimYaa canim insaallah dogmustur icine benim bat a daha 8gun var. Bende hic gogus hassasiyeti yokta ondan sordum sadece dolgunlasma var biraz normalde simdiye benim de acimaya baslamasi lazimdi az kaldi bata ama bi degisiklik yok :/
Geç döllenme ne kadar sürede belli oldu canım nasıl belirti verdiTeşekkür ederim :)
Bi belirti yoktur canim mesela adetin üzerinden 5 gün geçti 40 cıktı değerin geç dollenmedir yani bir belirti olmaz geç dollenmedeGeç döllenme ne kadar sürede belli oldu canım nasıl belirti verdi
Elimde normal gebelik testleri var onlari yaparim diye dusundum ama bakalim 8 gun baya da uzun :) 1 bucuk sene olcak kuzum ben de Repse gibi ilk gebeligimde dusuk yaptim 7 haftalikken sonra 4 ay korunduk 5 aydir da tekrar istiyoruz ama bakalim kismet okacak mi bu ay cok dua ediyorum Rabbim duada israrci olunuz diyor insaallah kabul olacak dualarimizInsallah rabbim ol.der oluverir dilerim.sende hamissindir 5 gün kala bata erken gebelik testi al ve yap bol.dua kaç yıllık evlisin canim
Amin cnm ilerler merak etmeAmin inşallah sen de inşallah saglıklıca alırsın kucagına sen çok dikkatimi çekmilti çok dua etmiştim. Sanırım benzerini de ben yaşıyorum inşallah hep düzenli ilerler
Insallah acılan elleriniz boş cevrilmesinElimde normal gebelik testleri var onlari yaparim diye dusundum ama bakalim 8 gun baya da uzun :) 1 bucuk sene olcak kuzum ben de Repse gibi ilk gebeligimde dusuk yaptim 7 haftalikken sonra 4 ay korunduk 5 aydir da tekrar istiyoruz ama bakalim kismet okacak mi bu ay cok dua ediyorum Rabbim duada israrci olunuz diyor insaallah kabul olacak dualarimiz
Hayirli olsun gözün aydin :)Kızlar kan verdim sonucum 135.67 çıkmış darısı tüm isteyenlerin başına
Aynı hastanede verdim hep o yüzden sıkıntı olmuyor
20 olan değerim 90 a çıkmış. İki katına çıkmasını beklerken 4 katına çıkmış çok şükür :)
@Zuhal budak polat
Kızlar kan verdim sonucum 135.67 çıkmış darısı tüm isteyenlerin başına
Hayırlı olsun
Hayirli olsun gözün aydin :)
Bi belirti yoktur canim mesela adetin üzerinden 5 gün geçti 40 cıktı değerin geç dollenmedir yani bir belirti olmaz geç dollenmede[/QUOTE
Tebriklerrrr canım be uğurlu bir topik Belirtilerin nelerdi canım nasıl anladın neler yaptınnnnTeşekkr ederim :)