Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayrlı olsn adetin geçmşmiydi cnmKızlar bugun ki testimEki Görüntüle 2146672
Allalla hadi bakalım işallah gönlünüze göre olurTesti tekrarladim ama negatif cikti
Ama hala gelen giden yok bat 13 mayisti.
Cnm şuan 2 gün geçti daha kan vermedim yarın vercem inşallahHayrlı olsn adetin geçmşmiydi cnm
Arkadaşlar bisey sorcam..hani beyaz bi aknti geliyor ya yumurta aki kivaminda..simdi o sey yumurtanin catladigini mi gosteriyor ..yoksa catlama habercisi mi..yani o geldikten sonra yasanan ilişkinin faydası olur mu
Arkadaşlar bisey sorcam..hani beyaz bi aknti geliyor ya yumurta aki kivaminda..simdi o sey yumurtanin catladigini mi gosteriyor ..yoksa catlama habercisi mi..yani o geldikten sonra yasanan ilişkinin faydası olur mu[/QUOTE
Yani asıl o akıntıdan sonraki ilişkinin faydası oluyor
Insallah yaAllalla hadi bakalım işallah gönlünüze göre olur
Cok teşekürler canim ☺..hayirlisi insallahYumurtlama akıntısı o cnm. Yani o akıntıyı gördüğünde ilişki olmalı. En doğurgan dönem oluyor. Ovulasyon döneminin başladığını gösteriyor. O akıntıyı takip eden 4-5 gün boyunca doğurgan dönem kabul ediliyor. Mümkün oldugunca değerlendirilmeli bence ama her gün ilişki sperm kalitesini düşürdüğü için gün aşırı ilişki öneriliyor.. iyi şanslar :)
Ayy ne güzel ya inş değerinde kat kat katlanır cnm tedavi galan görmüşmüydün bu ay yoksa kendiliğinden miCnm şuan 2 gün geçti daha kan vermedim yarın vercem inşallah
Yok cnm martta kürtaj olmuştum 8 haftalık 1 ay korundum bu ay tekrar denemiştim rabbim nasip etti inşallah sağlıkla devam eder tek temennim buAyy ne güzel ya inş değerinde kat kat katlanır cnm tedavi galan görmüşmüydün bu ay yoksa kendiliğinden mi
Hayırlı sabahlar hanımlar.. bat 25 mayıs sanırım. Elden geldiği kadar günler değerlendirdik ama benim hiç akıntım yok neredeyse olmadı mı bu ay da acaba yaa??
İnş sağlıcakla kucağna alırsın hayrlı olsnYok cnm martta kürtaj olmuştum 8 haftalık 1 ay korundum bu ay tekrar denemiştim rabbim nasip etti inşallah sağlıkla devam eder tek temennim bu
hem gecmıs olsun hem hayırlıs olsun..peki kürtajdan ne kadar sonra adet oldun dıger ay yumurtlama hesaplamıs mıydın nasıl oldu.benm 31 gun oldu kurtaj olalı adet olmadım normalde 24-26 gundu.. oldu dıyelım dıger ay nasıl hesap yapcm cok beklemek ıstemıyorum bebek ıcınYok cnm martta kürtaj olmuştum 8 haftalık 1 ay korundum bu ay tekrar denemiştim rabbim nasip etti inşallah sağlıkla devam eder tek temennim bu
sabırsızlıkla sonucunu bekliyorum takip ediyorum seniCnm şuan 2 gün geçti daha kan vermedim yarın vercem inşallah
Cnm ben 41. Gün adet oldum kürtaj sonrası ovülasyon testiyle yumurta takibi yaptım ilk bebeğimde ovülasyon takibi yaptıgım ilk ay olmustu buda öyle oldu çok şükür adetin geç gelebiliyor kürtajdan sonrahem gecmıs olsun hem hayırlıs olsun..peki kürtajdan ne kadar sonra adet oldun dıger ay yumurtlama hesaplamıs mıydın nasıl oldu.benm 31 gun oldu kurtaj olalı adet olmadım normalde 24-26 gundu.. oldu dıyelım dıger ay nasıl hesap yapcm cok beklemek ıstemıyorum bebek ıcın
Amin cnm inşallah bu akşam iş çıkışı gidicem bakalımsabırsızlıkla sonucunu bekliyorum takip ediyorum seni
hayırlı haberlerini alalım inşallah
Cevap yok mu kızlar?