Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben daha net görüyorum dışarda karanlıkta bu kadar çıkıyo flasha

Allahım nolur yarın daha da koyu olsunn:KK17:

Eklentiler

• IMG_0858.JPG
    IMG_0858.JPG
    33,1 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_0862.JPG
    IMG_0862.JPG
    20,2 KB · Görüntüleme: 96
Ne güzel MaşaAllah.:anneadayı: .. Rabbim saglikli evlatlar versin herkese... :anne:
Belirtilerin nelerdi bizimle de paylasirmisin ... :KK66:

canım sağolasın ama inşallah bu gebeliktendir o çizgi gerçi iyce inceledim rengi pembe

göğüslerim çok hassaslaştı canım

ve bişey batıyor gibi ara ara vuran kasık ağrısı

sigara kullanıyorum bu ara tiksinip yarıda söndürdüm hep

Kızlar :110:15 Ağustos'ta adet olmam gerekiyordu şuan geciktim bir ikingün sonra test yapacağım çok ümitliyim :nazar::dua:
bizim ikinci ayımız ilkinde ovulasyon testi almadım sonradan aldım
belirtilerim
kabızlık ki çok Nadire'n olurum :bicak:uzun süredır çekiyorum göğüste hassasiyet
ara ara birden sol kaşıkta batmalar
idrarım rengi bir tuhaf bulanık gibi
hele son zamanlarda uyku başımı koyduğum gibi uyuyordum iş yerindede gözlerim kapanıyor :kahve:
İnşallah yanılmam bu gecikme bebişimin habercisidir :KK200::anneadayı:

ben daha net görüyorum dışarda karanlıkta bu kadar çıkıyo flasha

Allahım nolur yarın daha da koyu olsunn:KK17:
Hoppavar bir çizgi canım... hayırlı olsun...
canım sağolasın ama inşallah bu gebeliktendir o çizgi gerçi iyce inceledim rengi pembe

göğüslerim çok hassaslaştı canım

ve bişey batıyor gibi ara ara vuran kasık ağrısı

sigara kullanıyorum bu ara tiksinip yarıda söndürdüm hep

Sigara mı? :KK20: bence hemen bırakmalısın... hem kendine hem ♡bebeğe♡ zarar...:KK12: kullanma bence:emir_bebek:

Kızlar :110:15 Ağustos'ta adet olmam gerekiyordu şuan geciktim bir ikingün sonra test yapacağım çok ümitliyim :nazar::dua:
belirtilerim
kabızlık ki çok Nadire'n olurum :bicak:uzun süredır çekiyorum göğüste hassasiyet
hele son zamanlarda uyku başımı koyduğum gibi uyuyordum iş yerindede gözlerim kapanıyor :kahve:
Cnm 15 inde olman gerekiyodu ve sen 5 gun bekledin valla bravo sana cnm.

Kizlar hamilelikte gobekte cikan hamilelik cizgisi var ya.benim ameliyat yerimin alt kismindan yukari dogru yukselen o hafif kahverengi cizgi belirmis ama henuz gobegime kadar deil tabiki.ameliyat yerininaltinda serce parmak kadar bi cizgi goruyorum hamile olanlar bi bakabilir mi acaba sizde de var mi.ben test yapmistim ama kan testi yaptirmadim henüz.net bi sonuc yok ama simdi yeni farkettim o cizgiyi.

Kizlar hamilelikte gobekte cikan hamilelik cizgisi var ya.benim ameliyat yerimin alt kismindan yukari dogru yukselen o hafif kahverengi cizgi belirmis ama henuz gobegime kadar deil tabiki.ameliyat yerininaltinda serce parmak kadar bi cizgi goruyorum hamile olanlar bi bakabilir mi acaba sizde de var mi.ben test yapmistim ama kan testi yaptirmadim henüz.net bi sonuc yok ama simdi yeni farkettim o cizgiyi.
Tebrikler guzellik allah kalbinin atislarini saglikli haberini kalbinin sesini tekmelerini kucagina alacagin mutlu uzun yillarini gormeyi yasatmayi da nasip eglesin...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:cizgiye gelince ben bilmiyor henuz geblik yok:)

belirtilerim
Hayırlı olsun canım :)

Canım o cizgi nerede oluyor tam olarak? Nereden baslayip nerede bitiyor ?kendimden bakacagim :)

X