- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.821
Kizlar benim bat bugündü bisey yok henüz.hayırlısı inşallah.
Yumurtlamadan 14 gün sonra regli olursun canım.Son iki gün kadı ama yumurta çatlayalı dkuz gün oldu daha ondan regli gelirsede geç gelebilir
İnş çift olur deme öyle şeyler heyecan yaptım hacanım şimdi çıkıyoruz o nöbetçi eczane bılunacak !
sonucu yazarım ama sanmıyorum yine negatif olucak
Bende bi bakim dedim bugün yaptım ovu ama ikinci çizgi hiç yokkızlar bilen varmıdır?
14 ünde koyuyu yakaladım ovu testinde sonra hep silikti
az önce bidaha yaptım koyulmuş bayagı
bidahamı yumurtluyorum nedir heyecan yaptım ayy
sabah ilk idrarla yap yada 2-3 test fazla al negatif cikarsa sabah yeniden denemek isticeksindircanım şimdi çıkıyoruz o nöbetçi eczane bılunacak !
sonucu yazarım ama sanmıyorum yine negatif olucak
sabah ilk idrarla yap yada 2-3 test fazla al negatif cikarsa sabah yeniden denemek isticeksindir
Cnm 3 gun oncesinde yapmistim cok silik bi cizgi gordum ama emin deilim.senin bat ne zaman.ben pazartesi kan tahlili yaptirmayi dusunuyorum.evet canım öyle yaptım bolca aldım
birazdan uygun bir yer bulunca yapcam dışardayız şimdi
Cnm 3 gun oncesinde yapmistim cok silik bi cizgi gordum ama emin deilim.senin bat ne zaman.ben pazartesi kan tahlili yaptirmayi dusunuyorum.
Kızlar benim bata 9 gün var daha adet belirtisi 9 gün önceden belli olurmu sizce adet hissim var yaaa
Cnm hemen yap guzel haberlerini bekliyoruz.hadi hayirlisi olsunevet canım öyle yaptım bolca aldım
birazdan uygun bir yer bulunca yapcam dışardayız şimdi
Cnm hemen yap guzel haberlerini bekliyoruz.hadi hayirlisi olsun
Cnm 6 gun oncesini gosteren hassas testler var onlardan alcanım ben şimdi bir hafta kala test yapıcam benim içinde erken ama kiminde de 10 gün kala bile çıkıyor silik çizgi
döllenme zamanına bağlı sanırım
Benim yumurtlama zamanım pazartesiydi çatlamış yumurtam vardı birliktelikte oldu şimdi adet hissim var dahaa adetime 9 gün olunca hatta gecikirim genelde düzenli olmaz aklıma takıldıcanım ben şimdi bir hafta kala test yapıcam benim içinde erken ama kiminde de 10 gün kala bile çıkıyor silik çizgi
döllenme zamanına bağlı sanırım
Doğru söylüyosun..ben bu ay yeterince umutsuzdum zaten şimdi bu daha iyi geldiKizlar eger ben hamileysem adet belirtileri disinda hicbir belirtim yok extradan.hatta bugun adet gunum olmadim henuz ama adet belirtilerim bile bugün yok.yani vücudunuzu cok fazla dinlemeyin ve kendinizi umitlendirmeyin.sonrasinda cok uzuluyor insan.ben 2. Bebisimi dusunuyorum.kismet olursa insallah.tecrubeli biri olaraktan sizlere yazmak istedim.
Cnm 6 gun oncesini gosteren hassas testler var onlardan al