- 2 Mart 2017
- 676
- 362
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.801
Bende test yaptım negatiftis sabah 7 gün var daha bidaha salı yapıcam 5 varken poztif cıkan var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gün kaldı canımBgün test yaptım yine negatif ama bnm hala umudum vArr
Bat ne zaman ki geçen ay aynısı bana oldu ama tutmadı benimkızlar bilen varmıdır?
14 ünde koyuyu yakaladım ovu testinde sonra hep silikti
az önce bidaha yaptım koyulmuş bayagı
bidahamı yumurtluyorum nedir heyecan yaptım ayy
Bat ne zaman ki geçen ay aynısı bana oldu ama tutmadı benim
Son iki gün kadı ama yumurta çatlayalı dkuz gün oldu daha ondan regli gelirsede geç gelebilirKaç gün kaldı canım
ya kafayı yiyeceğim belirtiler bi gidip bi geliyo dün hiç bişey yoktu bugün yine göğüslerim şişti yeşil damarlar çıktı akıntı şeffaf kramp bi gidip bi geliyo of of ben yarın son testimi yapcam dayanamicam
Ben coklu alıyorum öyle yapmanı öneririm hem ovu hem hamilelik uyguna geliyor ve elimde bi sürü test :)biz akşam üzeri çıkıp test alcaz canım dayanamadım
Yapınca paylaş mutlaka akşam mı yapıcan senbiz akşam üzeri çıkıp test alcaz canım dayanamadım
Bende yapcam da korkuyorum negatif görmekten :)Bata son 5 ben de yaptım tekrar test sabah sonuç negatif bagimlilik yaptı negatif sonuç bende :)))
Kesin denilmez bence hicbirzaman ama dene denemkten bisey cıkmaz ")Şimdi ben bişey sorcam reglin 10. Günü ovulasyon testi pik verdi pikten sonra geçen gün sayısı 13. Gün oluyor bugün yani. Şimdi bişey varsa testte kesin olarak çıkar mı aklıma takıldı da
Ben coklu alıyorum öyle yapmanı öneririm hem ovu hem hamilelik uyguna geliyor ve elimde bi sürü test :)
Yapınca paylaş mutlaka akşam mı yapıcan sen