- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.781
:))))) bende sevmiyorum sabahları ama spermler sabahları daha hareketli oluyormus canımcım. bak su yazıya bi
Cidden mi ya aman tanrisi koca gececi 9 gun sabahlari sevmiyorim ben yaistekli olamıyorum uykumdan uayndiriyor diye ona giciklarrr oluyorum izin vermiyorim
Hic yaptıramadim takip hic bir doktorda bunu sormadi izne cımacagim ay yaptırmak istedim şimdide erken yumurtladim yine izin kullanacagim zaamanda tutmıcak. Sanirim izin almam gerekicek.Yumurtan ya da yumurtaların yeterli büyüklüğe gelince çatlatma yapılabilir
olgunlaşan yumurta kendiliğinden çatlamayadabiliyor
Yumurta takibi yaptır doktoruna
Zamanı gelince de iğneni vurulursun
Benim teste gelince çatlatma iğnesinin içinde hcg var.Etkisinin geçmesi için bekliyorum
Hic yaptıramadim takip hic bir doktorda bunu sormadi izne cımacagim ay yaptırmak istedim şimdide erken yumurtladim yine izin kullanacagim zaamanda tutmıcak. Sanirim izin almam gerekicek.
Etki nezaman gecicek peki
İnsallah tutunmuştur bebişin Allah hepimize nasip etsinHakkında hayırlısı olsun inş
Her yerde farklı şeyler yazıyor
10 gün sonra geçer bilgisinde var
12günde
Doktoruma sormamıştım
Benim kocada ogrenmis sabahlari spermlerin daha hareketli oldugunu. Sabah 6 da beni uyandiriyor
Cidden mi ya aman tanrisi koca gececi 9 gun sabahlari sevmiyorim ben yaistekli olamıyorum uykumdan uayndiriyor diye ona giciklarrr oluyorum izin vermiyorim
Ben kovaliyorum adami offlar poplar tripler uykuluyken asabi oluyorum ama madem oyle bebekim icin aaa gunaydin sevgilim tabii ne demek bundan sonraBenim kocada ogrenmis sabahlari spermlerin daha hareketli oldugunu. Sabah 6 da beni uyandiriyorsimdide hadi diyorum. Sabah daha iyi olur diyor
Kızlar hamile olanlar hamile olduğunu
Adet olanlar da adet olduklarını ve bi sonraki bat tarihlerini yazsnlar listeyi düzenleyecegim
Allah yavrunu sana bagislasin sag salim kucagina alirsin inşallah canımBen bu haftayı çok stresli geçirdim kızçeler...aklımı bulandırmamak için telefonu pek elime almamaya çalıştım açıkcası ama çok şükür pazartesiden cumaya Hcg değerim çok yükselmiş(tabi ben hala idrak edemedim sanırım kalp atışını duyana kadar inanamayacağım) rabbim sizlere de en kısa zamanda güzel haberlere kavuştursun..bebiş isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın inş
Günaydın canım ne zaman batBat gelmeden yine kim uyandırdı beni
Günaydın hanımlar nasıl gidiyo bakıyım
Haha sende ayni ben bende pzt gnünü bekliyırum bata 8 kala suaan yapsam mi diye de gecmiyor dwgil aklımdan 2 saat idrar tutup
24 ağustos canımGünaydın canım ne zaman bat
Valla ben an itibariyle umudumu yitirdimben de yarın yapcam canım eşimi ikna edebilsem nöbetçi eczane bulucam ama o da bıktı artık acele etme diyor
Valla ben an itibariyle umudumu yitirdim
Sanırım iltihap oluyor yanma ve sık tuvalette cıktım gece boyunca uyuyamadımyani varsada nasıl olcak bilmiyorum ilac verir kesin doktor yarın gidicem gecmezse