Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hic yaptıramadim takip hic bir doktorda bunu sormadi izne cımacagim ay yaptırmak istedim şimdide erken yumurtladim yine izin kullanacagim zaamanda tutmıcak. Sanirim izin almam gerekicek.
Etki nezaman gecicek peki

Hic yaptıramadim takip hic bir doktorda bunu sormadi izne cımacagim ay yaptırmak istedim şimdide erken yumurtladim yine izin kullanacagim zaamanda tutmıcak. Sanirim izin almam gerekicek.
Etki nezaman gecicek peki

Hakkında hayırlısı olsun inş
Her yerde farklı şeyler yazıyor
10 gün sonra geçer bilgisinde var
12günde
Doktoruma sormamıştım

Cidden mi ya aman tanrisi koca gececi 9 gun sabahlari sevmiyorim ben ya istekli olamıyorum uykumdan uayndiriyor diye ona giciklarrr oluyorum izin vermiyorim
Benim kocada ogrenmis sabahlari spermlerin daha hareketli oldugunu. Sabah 6 da beni uyandiriyor simdide hadi diyorum. Sabah daha iyi olur diyor

Ebru destanin maydonoz raki sut buhari var ya madem yumurtlama agrisi ozaman tam zamani ustune de havuc suyu yumrta catlasin diye. olsun ama ya rabbim ol derse olur.. iki gun onc e esimle yuruyus yaparken dualar uzerine konusuyoruz dua et dedim rabbim bize hayirlisiyla bir evlat versin dedi takilma doktora gidelim uzulme olur olsun sen de dua et dedim filan derken yolda sifreli 3 solunda 3 sagin da 3 er basamakli bir kilit buldum, esim acamassin Ugrasma at dedi kurcalama , acicam gorsen eve varmadan dedim nasil dedi duanin inancin acamacagi hic bir kilit yoktur dhic bir kapi Yoktur Eve donmeden bunu acicam ve sen de duanin inanmanin gucunu goruceksin Rast gelVe actim Eve dönmeden al dedim sana yaz sifre 501 sol 945 sag agladim ya cok duyguladim

Son düzenleme:
Benim kocada ogrenmis sabahlari spermlerin daha hareketli oldugunu. Sabah 6 da beni uyandiriyor simdide hadi diyorum. Sabah daha iyi olur diyor
Ben kovaliyorum adami offlar poplar tripler uykuluyken asabi oluyorum ama madem oyle bebekim icin aaa gunaydin sevgilim tabii ne demek bundan sonra

Kızlar hamile olanlar hamile olduğunu
Adet olanlar da adet olduklarını ve bi sonraki bat tarihlerini yazsnlar listeyi düzenleyecegim

Ben bu haftayı çok stresli geçirdim kızçeler...aklımı bulandırmamak için telefonu pek elime almamaya çalıştım açıkcası ama çok şükür pazartesiden cumaya Hcg değerim çok yükselmiş(tabi ben hala idrak edemedim sanırım kalp atışını duyana kadar inanamayacağım) rabbim sizlere de en kısa zamanda güzel haberlere kavuştursun..bebiş isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın inş

Allah yavrunu sana bagislasin sag salim kucagina alirsin inşallah canım

Haha sende ayni ben bende pzt gnünü bekliyırum bata 8 kala suaan yapsam mi diye de gecmiyor dwgil aklımdan 2 saat idrar tutup

ben de yarın yapcam canım eşimi ikna edebilsem nöbetçi eczane bulucam ama o da bıktı artık acele etme diyor

ben de yarın yapcam canım eşimi ikna edebilsem nöbetçi eczane bulucam ama o da bıktı artık acele etme diyor
Valla ben an itibariyle umudumu yitirdim
Sanırım iltihap oluyor yanma ve sık tuvalette cıktım gece boyunca uyuyamadım yani varsada nasıl olcak bilmiyorum ilac verir kesin doktor yarın gidicem gecmezse

Valla ben an itibariyle umudumu yitirdim
Sanırım iltihap oluyor yanma ve sık tuvalette cıktım gece boyunca uyuyamadım yani varsada nasıl olcak bilmiyorum ilac verir kesin doktor yarın gidicem gecmezse

dur daha erken umudu kaybetmek yok kırmızılar gelene kadar umut var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…