- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.721
Tesbihe okunan fatihadan mı yaptın kuzum? Ben de ondan yaptım bu ay, inşallah benim de değerim yükselir sevinemiyorum çok düşük diyeAmin inşallah canım, evet degdi, 5. Ayimizdi, bu kez dilek duası okuduk, ben ona bağlıyorum, ekstra hicbir sey yapmadim
Hahahaha ay cok merak ettim valla. Bi çişin lafinı yapmayin canim sizdeKız bizi çişimizle oynatacan bu gidişle zaten testlerle bir haşir neşir olduk
Amin inşallah canım ilk defa bugün belirtim oldu benimde bakalım inş hayra alamettirCanım üç gün kadar önce benim de öyle olmuştu ara giren şiddetli adet agrısı oldu korktum hatta erken olcam diye ama olmadım henüz. Testlerim de pozitif çıkıyor, senin de öyle olur inşallah
Çok şükür Allah dualarını kabul etmiş canım, ben de kaydedeyim de değerim düşerse Allah korusun diğer aya bu duayı okuyayımYok canım o değil, 2 rekat hacet namazi kilip Eki Görüntüle 2035234 bu duayi tesbihle cektik annemle toplamda 1000 kez olucak persembe akşamı
İnşallah degerlerin dusmez ama dua bulunsunÇok şükür Allah dualarını kabul etmiş canım, ben de kaydedeyim de değerim düşerse Allah korusun diğer aya bu duayı okuyayım
Allah kabul etsin canim. Benim yaptigim baskaydi. Hamile kalmazsam onumuzdeki ay bu duayi okurum.Eki Görüntüle 2035236 biz bunu yaptık
İnşallah hamile kalirsin canımAllah kabul etsin canim. Benim yaptigim baskaydi. Hamile kalmazsam onumuzdeki ay bu duayi okurum.
Canim dilek duası hangisi eğer varsa yapabilir misinAmin inşallah canım, evet degdi, 5. Ayimizdi, bu kez dilek duası okuduk, ben ona bağlıyorum, ekstra hicbir sey yapmadim
Tskler cnmVücutta her zaman bir miktar lh bulunabiliyor. Yumurtlamaya 24-36 saat kala iki çizgi eşit renk oluyor. Önemli olan o koyu çizgiyi yakalamak.
Teşekkürler canım, darısı isteyen herkese olsun sana da olsun :)Negüzel çıkmış maşallahh
10 gün dolunca erken gebelik testi ya da en garantisi kan testi yapabilirsin bence. İnşallah tutunmuştur.Evet ovulasyon testi yapmistim 10-11 köyü çıkmıştı muhtemelen 11 gibi yumurtlamis olsam 12 sinde çatlamıştır işte o arada oldu biseyler birde 11inde sol kasik ağrım olmuştu onu iyi biliyorum 21 22 agustos gibi ancak 10 gun dolmus olacak benim
Bana bozuk gibi geldi canim, testi tekrarlaEki Görüntüle 2035308 ne anlama geldiğini anlayamadım.bozuk mu acaba?
Teşekkür ederim canım.tekrar yapayım o zaman.Bana bozuk gibi geldi canim, testi tekrarla