- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.741
Eki Görüntüle 2035308 ne anlama geldiğini anlayamadım.bozuk mu acaba?
Idrar cok konmus gibi canim testi tekrarla istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 2035308 ne anlama geldiğini anlayamadım.bozuk mu acaba?
AyyyyyEki Görüntüle 2035135 kizlar hamileyim :)
Teşekkür ederim.kuzum cok saolEki Görüntüle 2035262 canım biz bunu yaptık öncesinde 2 rekat hacet namazi kildik
40 tl bizim burda askım istanbuldaKızlar özel hastanede kan vermek ne kadar ki acaba yani cesaret edip gdemem ama bi gün gitcez illaki
Canım o yumurtlama ile ilgili kana yansıması 1 haftadan sonra idrara yansıması 12 14 günden sonra yani sen yanlıs düşünmeYa kızlar kafama çok takildi 5 yıl önce kızıma hamile olduğumu adetim geldiginde hatta geçtiğinde öğrenmiştim idrarda ama şimdi forumda bakıyorum 4gun 5 gün oncesinden de ogrenilebiliyor ben de test yapıyorum bat 25 ağustos ama hep negatif kafam allak bullak oldu bende hamilelik olabilir mi yoksa olsaydi cikarmiydi kizimda öncesinde test yapmadigim için bilmiyorum kaç gün oncesinden belli oldugunu.
Nereye gittin öyle bende özelde 40 a yaptırdım pahalı dedimBen 85 tl odedim bugun
Yalovada yaptirdim canım, burasi felaket pahaliNereye gittin öyle bende özelde 40 a yaptırdım pahalı dedim
Hayırlı olsun bitanemmmEki Görüntüle 2035197 kizlar sonuc bu
Bat 13 eylül bebegimKızlar hamile olanlar hamile olduğunu
Adet olanlar da adet olduklarını ve bi sonraki bat tarihlerini yazsnlar listeyi düzenleyecegim
25 ağustos, teşekkürlerKızlar hamile olanlar hamile olduğunu
Adet olanlar da adet olduklarını ve bi sonraki bat tarihlerini yazsnlar listeyi düzenleyecegim
bat 15 eylül adet oldum bu ayKızlar hamile olanlar hamile olduğunu
aşırı hayalet var gibi.. ama iki gün sonra tekrarla cnm benm eski mesajları gördüysen bende daha koyu cıkmıstı ama adet oldumPeki bende ne görüyorsunuz coook soluk bi cizgi varmı
Hayırlı olsun canim :)Eki Görüntüle 2035197 kizlar sonuc bu
Ne gibi belirtilerin var canm?bende belirtiler başlıyor sanki
adete 8 gün kala
Teşekkürler canım, darisi sana olsun :)Hayırlı olsun canim :)
Ne gibi belirtilerin var canm?
Ne gibi belirtilerin var canm?
Aynı belirtiler bnde de var canm birde 10 günden beri sabah mide bulantisiyla uyanıyorum ama öğleye doğru geçiyor.batım 23 ağustos idrar testi yaptım negatif çıktı.inşallah hamileyizdir yaagöğüs uçlarıma dokununca acıyor sütyenle bile fena canım yanıyor
bide kasık ağrım var batıyor resmen ama dayanılmaz değil
halsizliğim ve üzerimdeki ağırlık da cabası