Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız bnde çok garip rüyalar grdüm sabah sekzde idrar testi yptım on dk bkledim negatif çıktısnra yattım yne o arada grdüm gatta şarkıcı gülşen var ya onun elinde gbelik testi vardı hamileymiş ne alakaysa :KK70:aman Allah'ım hepimiz kfayı sıyırdık inşallah gerçekten de hamişsindir tatlım :dua:
Kızlar bende bu ay hiç görmediğim kadar rüya gördüm her daldığımda mutlaka bir rüya gördüm gebelik belirtisi mi acaba sürekli rüya görme

Hamileleeeerrr bu testleri bi dener misiniz çok merak ettim gercek mi acaba:KK66:

Limonla gebelik testi yapımı

• Plastik ve şeffaf bir bardağa idrarınızı yapın.
  • Minicik bir limonu ikiye bölün.
  • Bir parçasını yaptığınız idrarın üzerine sıkın.
  • Limonun tortuları veya minik granülleri idrarın dibine çökmeye başlarsa mutlu olabilirsiniz, çünkü hamilesiniz.
  • Limon tortuları dibe çökmez ısrarla yüzeyde kalırsa hamile değilsiniz.
Karbonatla Gebelik Testi Yapımı
Bir diğer yöntem ise karbonatla yapılan gebelik testidir.

• Plastik ve şeffaf bir bardağa idrarınızı yapın.
  • 1 çay kaşığı kadar karbonatı idrarın üzerine yavaşça dökün.
  • Karbonat idrarın üzerinde köpürmeye başlarsa hamilesiniz demektir.
  • Karbonat kabarmadan dibe çökmeye başlarsa hamile değilsiniz demektir
Kız bizi çişimizle oynatacan bu gidişle zaten testlerle bir haşir neşir olduk :halay:

merhaba hanımlar ben geçen ay 4 gün erken adet görmüştüm o yüzden batım ya yarın,yada 24ü. benim pek belirtim yok ama umut işte. sadece kasıklarda çok hafif ağrı ara ara oda adet önceside olurdu. tek garip yanı sağ göğsümde ağrı yok solda var sadece :) onu bende anlamadım ama her ay adet öncesi olan baş ağrım var o felaket. ama yinede herşeyden umut eder olduk. Hakkımızda hayırlısı artık

Döllenmeden 10 gün kadar sonra erken gebelik testi ile veya kesin olsun dersen kan testi ile öğrenebilirsin. Yumurtlama gününü biliyor musun?
Evet ovulasyon testi yapmistim 10-11 köyü çıkmıştı muhtemelen 11 gibi yumurtlamis olsam 12 sinde çatlamıştır işte o arada oldu biseyler birde 11inde sol kasik ağrım olmuştu onu iyi biliyorum 21 22 agustos gibi ancak 10 gun dolmus olacak benim

Merhaba kızlar oncelikle hamile olanları tebrik ediyorum Rabbim sağsalim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah. Ben yaklaşık 10 günden beri sabah bulantıyla uyanıyorum hep aynı saatte. sonra öğleye doğru gecio .gün içinde biraz başım dönüo ve sık tuvalete gidiyorum. Evde idrar testi yaptım negatif çıktı:cry:. doktora gittim kan testi istedim adetim geçmediği için yapmadı.bata 3 gün var bekleyeceğim artk dua edin nolur:dua:

X