- 13 Ocak 2017
- 401
- 300
- 33
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.701
Amin canım,Rabbim herkese nasip etsin inşallahOo canm maşallah ne kadar güzel çıkmış değerin kucağına da almak nasip olsun inşallahh
Kızlar bende bu ay hiç görmediğim kadar rüya gördüm her daldığımda mutlaka bir rüya gördüm gebelik belirtisi mi acaba sürekli rüya görmeKız bnde çok garip rüyalar grdüm sabah sekzde idrar testi yptım on dk bkledim negatif çıktısnra yattım yne o arada grdüm gatta şarkıcı gülşen var ya onun elinde gbelik testi vardı hamileymiş ne alakaysaaman Allah'ım hepimiz kfayı sıyırdık inşallah gerçekten de hamişsindir tatlım
Canım tebrik ederim sağlık sıhhatle kucağına alırsın inşallahEki Görüntüle 2035197 kizlar sonuc bu
Degerin cok guzel canim. Saglikla kucagina da almak nasip olsun insallah. Bekledigine deydi.Eki Görüntüle 2035197 kizlar sonuc bu
Yaa Allahım en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah canım. Kaç aydır deniyosunuz.Adet oldum sabahtest alamadım artık sabırla 28gün daha sayarım :) bu ay iyi bi doktora gidicem
Kız bizi çişimizle oynatacan bu gidişle zaten testlerle bir haşir neşir oldukHamileleeeerrr bu testleri bi dener misiniz çok merak ettim gercek mi acaba
Limonla gebelik testi yapımı
Karbonatla Gebelik Testi Yapımı
- Plastik ve şeffaf bir bardağa idrarınızı yapın.
- Minicik bir limonu ikiye bölün.
- Bir parçasını yaptığınız idrarın üzerine sıkın.
- Limonun tortuları veya minik granülleri idrarın dibine çökmeye başlarsa mutlu olabilirsiniz, çünkü hamilesiniz.
- Limon tortuları dibe çökmez ısrarla yüzeyde kalırsa hamile değilsiniz.
Bir diğer yöntem ise karbonatla yapılan gebelik testidir.
- Plastik ve şeffaf bir bardağa idrarınızı yapın.
- 1 çay kaşığı kadar karbonatı idrarın üzerine yavaşça dökün.
- Karbonat idrarın üzerinde köpürmeye başlarsa hamilesiniz demektir.
- Karbonat kabarmadan dibe çökmeye başlarsa hamile değilsiniz demektir
Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun, sağlık içinde kucağına al inşallahEki Görüntüle 2035197 kizlar sonuc bu
Cok sağolun. Darısı sizlere olsun insallahCanım tebrik ederim sağlık sıhhatle kucağına alırsın inşallah
Amin canım inşallah, Rabbim size de nasip etsin bu duyguyuMaşallah canım hayırlı uğurlu olsun, sağlık içinde kucağına al inşallah
Amin inşallah canım, evet degdi, 5. Ayimizdi, bu kez dilek duası okuduk, ben ona bağlıyorum, ekstra hicbir sey yapmadimDegerin cok guzel canim. Saglikla kucagina da almak nasip olsun insallah. Bekledigine deydi.
Evet ovulasyon testi yapmistim 10-11 köyü çıkmıştı muhtemelen 11 gibi yumurtlamis olsam 12 sinde çatlamıştır işte o arada oldu biseyler birde 11inde sol kasik ağrım olmuştu onu iyi biliyorum 21 22 agustos gibi ancak 10 gun dolmus olacak benimDöllenmeden 10 gün kadar sonra erken gebelik testi ile veya kesin olsun dersen kan testi ile öğrenebilirsin. Yumurtlama gününü biliyor musun?
Ayy canım maşallah allah tamamına erdirsin ben de kizimi öğrendiğimde 660 çıkmıştı adetim 2 gün geçmişti belki seninki de kızdır:)Eki Görüntüle 2035197 kizlar sonuc bu
Sağol canım,amin inşallah, benim de içime kız diye doguyor ama hayırlısı olsun :)Ayy canım maşallah allah tamamına erdirsin ben de kizimi öğrendiğimde 660 çıkmıştı adetim 2 gün geçmişti belki seninki de kızdır:)
Amin inşallah 3 yaşında oğlum var, oğluma 8 ayda hamile kalmıştım..2 senedir kardeş istiyoruz..Yaa Allahım en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah canım. Kaç aydır deniyosunuz.
Dilek duasini bende okuyorum ama daha bitiremedimAmin inşallah canım, evet degdi, 5. Ayimizdi, bu kez dilek duası okuduk, ben ona bağlıyorum, ekstra hicbir sey yapmadim
Canım üç gün kadar önce benim de öyle olmuştu ara giren şiddetli adet agrısı oldu korktum hatta erken olcam diye ama olmadım henüz. Testlerim de pozitif çıkıyor, senin de öyle olur inşallahBugün ilk defa adet sancısı gibi sancim var resmen adet sancısı ya kasiklarimda