Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende bu ay hiç görmediğim kadar rüya gördüm her daldığımda mutlaka bir rüya gördüm gebelik belirtisi mi acaba sürekli rüya görme

Kız bizi çişimizle oynatacan bu gidişle zaten testlerle bir haşir neşir olduk

merhaba hanımlar ben geçen ay 4 gün erken adet görmüştüm o yüzden batım ya yarın,yada 24ü. benim pek belirtim yok ama umut işte. sadece kasıklarda çok hafif ağrı ara ara oda adet önceside olurdu. tek garip yanı sağ göğsümde ağrı yok solda var sadece :) onu bende anlamadım ama her ay adet öncesi olan baş ağrım var o felaket. ama yinede herşeyden umut eder olduk. Hakkımızda hayırlısı artık

Döllenmeden 10 gün kadar sonra erken gebelik testi ile veya kesin olsun dersen kan testi ile öğrenebilirsin. Yumurtlama gününü biliyor musun?
Evet ovulasyon testi yapmistim 10-11 köyü çıkmıştı muhtemelen 11 gibi yumurtlamis olsam 12 sinde çatlamıştır işte o arada oldu biseyler birde 11inde sol kasik ağrım olmuştu onu iyi biliyorum 21 22 agustos gibi ancak 10 gun dolmus olacak benim

Merhaba kızlar oncelikle hamile olanları tebrik ediyorum Rabbim sağsalim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah. Ben yaklaşık 10 günden beri sabah bulantıyla uyanıyorum hep aynı saatte. sonra öğleye doğru gecio .gün içinde biraz başım dönüo ve sık tuvalete gidiyorum. Evde idrar testi yaptım negatif çıktı. doktora gittim kan testi istedim adetim geçmediği için yapmadı.bata 3 gün var bekleyeceğim artk dua edin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…