Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar belirtilerin ayakta yürüyen haliyim resmen ama bnm de bgn negatif çıktı bu gceyi sayma bat a son iki ama varsa da 4-5 gün snra idrara çıkar herhalde

Doğru söylüyorsun canm ama dayanamıyorum çok sabırsız biriyim kaç oldu test yaptığım ama hep negatif.doktora gittim mide bulantım için kan testi istedim yapmadı adetin geçmeden belli olmaz dedi.

aynı ben

benim 8 gün kaldı pzt bi gelsin hergün test

iyi geceler hanımlar belliki ilk be eklerinizi istiyor ve de bekliyorsunuz çoğunuz ama hamilelik 7. haftaya gelmeden belirti vermez çoğunlukla tekbelirtisi afetinizin geçmesidir o yüzden psikolojinizi yıpratmayın bu şekilde hamile kalmanız o zorlastorirsiniz anlıyorum ben de bu yollardan ge tüm ama inanki kafanız sakinde oluyor bu şekilde beklenti ve stresle daha da gecikiyor..ben 1 yilin sonunda hamile kaldım artik bizim çocuğumuz olmuyor diyip de belirti aramadığım ,gün saymadığım bir ayda hamile kaldim

yalnız ben ilk gebeliğimi adetim geçtikten sonra 14. günde öğrendim

döllenmenin ne kadar geç ya da erken olabileceğini
her kadında belirtilerin farklı zamanlarda başlayabildiğini biliyorum

adetine 10 gün kala çift çizgi görenler dahi varken ben bu durumun çeşitlilik gösterebileceğini ve adet gününün gelip geçmesinin bazı kadınlar nazarında şart olmadıgını gördüm

Adet gunum 6 Eylül'de daha cok var ama adet olucakmisim gibi agrilar gelip gidiyor ara da. Yumurtlama gunume 2,3 gun var acaba ondan midir erken mi yumurtluyorum kafam da deli sorular

evet canım yumurtan büyüyor agrın kesildiğinde anlaki yumurtan catladı :)
Cidden mi ya aman tanrisi koca gececi 9 gun sabahlari sevmiyorim ben ya istekli olamıyorum uykumdan uayndiriyor diye ona giciklarrr oluyorum izin vermiyorim

İyi geceler kızlar
Çatlatma iğnesi vurulalı 10 gün oldu
Bat 25 ağustos
Kasık,bel ağrısı,kramp gibi girip çıkan ağrılar,göğüste ara ara batmalar mevcut
Göğüslerime dokununca hassasiyet YÖK
Halen acıma.falan da yok
Bazıları olumlu bazıları olumsuz belirtiler kendi çapımda
P.ertesi test yapsam mı diyorum
Sonra iğnenin etkisi aklıma geliyor
Offf beklemek ne zorrrr

Test yap nası bekliyosıun
BiBide unu kimlere yapiyolat çatlama iğnesini bana hic yapılmadı da sadce bi kaç kez duydum

Test yap nası bekliyosıun
BiBide unu kimlere yapiyolat çatlama iğnesini bana hic yapılmadı da sadce bi kaç kez duydum

Yumurtan ya da yumurtaların yeterli büyüklüğe gelince çatlatma yapılabilir
olgunlaşan yumurta kendiliğinden çatlamayadabiliyor
Yumurta takibi yaptır doktoruna
Zamanı gelince de iğneni vurulursun

Benim teste gelince çatlatma iğnesinin içinde hcg var.Etkisinin geçmesi için bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…