- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.761
Aynı belirtiler bnde de var canm birde 10 günden beri sabah mide bulantisiyla uyanıyorum ama öğleye doğru geçiyor.batım 23 ağustos idrar testi yaptım negatif çıktı.inşallah hamileyizdir yaa
Kızlar belirtilerin ayakta yürüyen haliyim resmen ama bnm de bgn negatif çıktı bu gceyi sayma bat a son iki ama varsa da 4-5 gün snra idrara çıkar herhalde
Doğru söylüyorsun canm ama dayanamıyorum çok sabırsız biriyim kaç oldu test yaptığım ama hep negatif.doktora gittim mide bulantım için kan testi istedim yapmadı adetin geçmeden belli olmaz dedi.adet günü gelip geçmeden birşey söylemek dogru olmaz canım var da yok da diyemeyiz
Doğru söylüyorsun canm ama dayanamıyorum çok sabırsız biriyim kaç oldu test yaptığım ama hep negatif.doktora gittim mide bulantım için kan testi istedim yapmadı adetin geçmeden belli olmaz dedi.
Benim bat 20 agustos cnmKızlar hamile olanlar hamile olduğunu
Adet olanlar da adet olduklarını ve bi sonraki bat tarihlerini yazsnlar listeyi düzenleyecegim
Bana da oldu dediginden bariz varken adet oldum umut işte brkliyor insan :)aşırı hayalet var gibi.. ama iki gün sonra tekrarla cnm benm eski mesajları gördüysen bende daha koyu cıkmıstı ama adet oldum
Haha sende ayni ben bende pzt gnünü bekliyırum bata 8 kala suaan yapsam mi diye de gecmiyor dwgil aklımdan 2 saat idrar tutupaynı ben
benim 8 gün kaldı pzt bi gelsin hergün test
evet canım yumurtan büyüyor agrın kesildiğinde anlaki yumurtan catladı :)Adet gunum 6 Eylül'de daha cok var ama adet olucakmisim gibi agrilar gelip gidiyor ara da. Yumurtlama gunume 2,3 gun var acaba ondan midir erken mi yumurtluyorum kafam da deli sorular
Ben de pkoluyum ama hic bir belirtisini yasamiyorum duzenliyim vsyre en iyi tedavisi sogan suyu Bu ay da hamile kalmazssam icicemAminnn inş cnm..pkolu olmak böyle keşke tedavisi olsa
Oyyyyy oyyy anne mi oluyosun sen. Aman maaasallahhh. Rabbim kucagina almayi da nasip etsinEki Görüntüle 2035135 kizlar hamileyim :)
Cidden mi ya aman tanrisi koca gececi 9 gun sabahlari sevmiyorim ben yaevet canım yumurtan büyüyor agrın kesildiğinde anlaki yumurtan catladı :)
Canım ya çok teşekkürler, Rabbim sana da nasip etsin inşallah, aminOyyyyy oyyy anne mi oluyosun sen. Aman maaasallahhh. Rabbim kucagina almayi da nasip etsin
Test yap nası bekliyosıunİyi geceler kızlar
Çatlatma iğnesi vurulalı 10 gün oldu
Bat 25 ağustos
Kasık,bel ağrısı,kramp gibi girip çıkan ağrılar,göğüste ara ara batmalar mevcut
Göğüslerime dokununca hassasiyet YÖK
Halen acıma.falan da yok
Bazıları olumlu bazıları olumsuz belirtiler kendi çapımda
P.ertesi test yapsam mı diyorum
Sonra iğnenin etkisi aklıma geliyor
Offf beklemek ne zorrrr
Test yap nası bekliyosıun
BiBide unu kimlere yapiyolat çatlama iğnesini bana hic yapılmadı da sadce bi kaç kez duydum