- 13 Ocak 2017
- 401
- 300
- 33
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.661
Canım yaptirdim kan tahlilini saat 3 gibj alacagim insallah paylasirimCnm kan sonuclarini bizimle de paylas.ne zaman yaptircaksin heyecanla beklemedeyiz cnm.
Ben de normal gebelik testi yaptım o da negatifValla canm bnm bat 22 bgn yaptım erken gbelik çıkmadı
Ben 85 tl odedim bugunKızlar özel hastanede kan vermek ne kadar ki acaba yani cesaret edip gdemem ama bi gün gitcez illaki
Baxılarında regli geçiyo yinede çıkmıyo canm beklicez mecburBen de normal gebelik testi yaptım o da negatif
Hmm iyimiş çokta phalı değil aslında sağol canım hberlerini de dört gözle bekliyorumBen 85 tl odedim bugun
Canım ben bugün özel tıp merkezinde kan verdim 30 TL'ydi. Kan vermeye gitmeden önce Yakınlarındaki tıp merkezlerini ara sor istersenKızlar özel hastanede kan vermek ne kadar ki acaba yani cesaret edip gdemem ama bi gün gitcez illaki
Sağol canm bnm çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bi gebelik yaşarsınCanım ben bugün özel tıp merkezinde kan verdim 30 TL'ydi. Kan vermeye gitmeden önce Yakınlarındaki tıp merkezlerini ara sor istersen
Gozun aydin canim. Kucagina almak nasip olsun insallahKızlar kan tahlili yaptırdım sonuç 32 çıktı hamileyim Darısı tüm isteyen arkadaşlara inşallah 2 gün sonra tekrar kan vereceğim
Canm nerdesin sen hamişler sraya dzildi resmen hele bgün fenaaBen geeellddiimmm kızlar İnternetim yoktu uzun zamandır giremiyorum hamiş var mı aranızda
Teşekkürler canımSağol canm bnm çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bi gebelik yaşarsın
Hoş geldin canim. Işin çokBen geeellddiimmm kızlar İnternetim yoktu uzun zamandır giremiyorum hamiş var mı aranızda
Teşekkürler canım tüm bekleyenler en kısa zamanda güzel haberler alır inşallahGozun aydin canim. Kucagina almak nasip olsun insallah
Canım baksana burda ne yazıyorBaxılarında regli geçiyo yinede çıkmıyo canm beklicez mecbur
Adet oldum sabahCanım seni merak ettim test yaptın mı
Aynen canm bz acele edyoruz sadeceCanım baksana burda ne yazıyor
http://www.diyadinnet.com/BayanlaraOzel-3090&Bayan=idrar-testinde-hamilelik-ne-zaman-belli-olur