Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar özel hastanede kan vermek ne kadar ki acaba yani cesaret edip gdemem ama bi gün gitcez illaki
Tatlım ben devlet hastanesine gittim, yarın dişçiye gidicem hamile miyim bilmem lazım dedim, kanda bakabilir miyiz dedim, bakalım tabi dedi dr. Neden para vercen boşuna, devlette de yarın saate çıkıyor

Tatlım ben devlet hastanesine gittim, yarın dişçiye gidicem hamile miyim bilmem lazım dedim, kanda bakabilir miyiz dedim, bakalım tabi dedi dr. Neden para vercen boşuna, devlette de yarın saate çıkıyor
Canim senin adin iki hamilenin arasinda yaziyordu dimi. Sanada şans getirdi:KK73:

Canim senin adin iki hamilenin arasinda yaziyordu dimi. Sanada şans getirdi:KK73:
Evet biliyordum bana şans getireceğini :KK76: Yen'i liste yaparken hamiş olmayanların adlarını aralara serpiştirelim Uğur olsun :KK45: benim belli değil ama çok düşük hcg değeri millete bakıyorum 100 ün üstünde değerlerden bahsediyorlar, kafam çok karışık

Evet biliyordum bana şans getireceğini :KK76: Yen'i liste yaparken hamiş olmayanların adlarını aralara serpiştirelim Uğur olsun :KK45: benim belli değil ama çok düşük hcg değeri millete bakıyorum 100 ün üstünde değerlerden bahsediyorlar, kafam çok karışık
Evet bizleride araniza alin:KK66:
Canim gec dollenmedir belki ondan degerin dusuktur. Zamanla katlanarak yukselecek icin rahat olsun. Cok duydum ben dusuk degerlerin sonradan yukseldigini.

Kizlar benim adetim normalde 7 gun suruo bu ay 2 gun cok siddetli oldum 2 gunde hafif lekelenmeoldu bitti bugun altinci gunum hic bisey yok ovi testi deneyim dedim biri silik iki cizgi cikti sizde daha erken deilmi yumurtlamaya kafam karisti :KK43:
Vücutta her zaman bir miktar lh bulunabiliyor. Yumurtlamaya 24-36 saat kala iki çizgi eşit renk oluyor. Önemli olan o koyu çizgiyi yakalamak.

Yok cnm ne kusuru bn olsada şuanda çıkıcağını sanmıyrum ztn çnkü yumurtam 11 de çatladı yani daha üzerinde 8 gün gcti anca knda bellidir varsa dyorum byük bi ihtimal regli tarihinden snra öğrenebilirim tabi kırmızılar gelmezse :eek:
Benim de 11'inde çatladı. 25'i bat günümüz. Bence idrar testi için daha erken. Erken gebelik testi bile 10 günde ancak sonuç verebiliyor. Biraz daha sabredeceğiz sanırım :KK28:

Vayy taktik çok gzel yaa bak bnde bunu uygularım tabi önce idrarda çıkması lazım :KK48:

Kızlar akıntılarınız nasıl bnm ki çok garip ya hiç grmedim böyle akıntı korkmaya başladım acaba bşka birsey mi var dye
3 gündür benim de çok akıntım vardı. Su gibi. Hadi dünkü ilişki kaynaklı desem önceki 2 günü ben de açıklayamıyorum. Ama bugün yok denecek kadar az akıntım var.
Eğer akıntında kötü bir koku vs yoksa endişe edilecek birşey yoktur diye düşünüyorum. İdrar yaparken yanma, ağrı filan yok değil mi?

3 gündür benim de çok akıntım vardı. Su gibi. Hadi dünkü ilişki kaynaklı desem önceki 2 günü ben de açıklayamıyorum. Ama bugün yok denecek kadar az akıntım var.
Eğer akıntında kötü bir koku vs yoksa endişe edilecek birşey yoktur diye düşünüyorum. İdrar yaparken yanma, ağrı filan yok değil mi?
Yok canım bnm ki su gbi değil o yüzden şaşırdım öyle de oluyo ama bzen bi anda bildiğin bembeyaz şeffaf değil bi akıntı gliyo daha önce hiç karşılaşmadım ilk kez grüyorum

Ya kızlar kafama çok takildi 5 yıl önce kızıma hamile olduğumu adetim geldiginde hatta geçtiğinde öğrenmiştim idrarda ama şimdi forumda bakıyorum 4gun 5 gün oncesinden de ogrenilebiliyor ben de test yapıyorum bat 25 ağustos ama hep negatif kafam allak bullak oldu bende hamilelik olabilir mi yoksa olsaydi cikarmiydi kizimda öncesinde test yapmadigim için bilmiyorum kaç gün oncesinden belli oldugunu.
Döllenmeden 10 gün kadar sonra erken gebelik testi ile veya kesin olsun dersen kan testi ile öğrenebilirsin. Yumurtlama gününü biliyor musun?

Rüyamda yine hamileydim :KK43:
Kız bnde çok garip rüyalar grdüm sabah sekzde idrar testi yptım on dk bkledim negatif çıktısnra yattım yne o arada grdüm gatta şarkıcı gülşen var ya onun elinde gbelik testi vardı hamileymiş ne alakaysa :KK70:aman Allah'ım hepimiz kfayı sıyırdık inşallah gerçekten de hamişsindir tatlım :dua:

Hayırlı haberlerini alırız inşallah canım
IMG-20170819-WA0009.jpeg kizlar sonuc bu

X