Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar özel hastanede kan vermek ne kadar ki acaba yani cesaret edip gdemem ama bi gün gitcez illaki
Tatlım neden özelde yaptırmayı düşünüyorsun sağlık ocağında aile hekimine gittiğinde ücretsiz tahlil yapılıyor birgün sonra sonuç çıkıyor bence özele yaptırmak gereksiz nasıl olsa bebek oldugunda Dr bir sürü tahlil isteyecek o zamana ayırın bütçenizi tabi tercih sizin

Cnm mrb sen naptin kan verdin mi sanirim seninde pozitif cikmisti.bat kac cnm.

Bende aynı şekilde yapmayı düşünüyorum. testler sonra hatıra kalır umarım. inşallah müjdeni bekliyorum senin pazartesi var mı sende belirti hiç

Ya kızlar kafama çok takildi 5 yıl önce kızıma hamile olduğumu adetim geldiginde hatta geçtiğinde öğrenmiştim idrarda ama şimdi forumda bakıyorum 4gun 5 gün oncesinden de ogrenilebiliyor ben de test yapıyorum bat 25 ağustos ama hep negatif kafam allak bullak oldu bende hamilelik olabilir mi yoksa olsaydi cikarmiydi kizimda öncesinde test yapmadigim için bilmiyorum kaç gün oncesinden belli oldugunu.

Valla canm bnm bat 22 bgn yaptım erken gbelik çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…