- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.641
Kızlar bu kuzenimin bugünkü ovu testi. İki gün dur başladı. Regli biteli 3. Gün batın 9.günü. sizce erken değilmi çatlama için. Siz daha tecrübelisiniz diye bi sorayım dedim
Teşekkürler canım, darısı başına olsun :)Canım iyi dayandın vlla gzün aydın
Cnm kan sonuclarini bizimle de paylas.ne zaman yaptircaksin heyecanla beklemedeyiz cnm.Eki Görüntüle 2035135 kizlar hamileyim :)
Tatlım neden özelde yaptırmayı düşünüyorsun sağlık ocağında aile hekimine gittiğinde ücretsiz tahlil yapılıyor birgün sonra sonuç çıkıyor bence özele yaptırmak gereksiz nasıl olsa bebek oldugunda Dr bir sürü tahlil isteyecek o zamana ayırın bütçenizi tabi tercih sizinKızlar özel hastanede kan vermek ne kadar ki acaba yani cesaret edip gdemem ama bi gün gitcez illaki
Canım seni merak ettim test yaptın mıAdetim 1 gün geçti belirti olmadığı için test almıyorum pazartesi günü alırım gerekirse diyorumm ama çıkıp alasım var şimdi belirtisiz de olabilirr Olsa keşkee
Cnm mrb sen naptin kan verdin mi sanirim seninde pozitif cikmisti.bat kac cnm.Tatlım neden özelde yaptırmayı düşünüyorsun sağlık ocağında aile hekimine gittiğinde ücretsiz tahlil yapılıyor birgün sonra sonuç çıkıyor bence özele yaptırmak gereksiz nasıl olsa bebek oldugunda Dr bir sürü tahlil isteyecek o zamana ayırın bütçenizi tabi tercih sizin
Canim gecen sene 70 tl gibi bir fiyatti sanirim. Saglik ocaginda yaptir ucretsiz. Sabah erken gidersen ogleden sonraya veriyorlar bazen sonucu.Kızlar özel hastanede kan vermek ne kadar ki acaba yani cesaret edip gdemem ama bi gün gitcez illaki
Yok canım pazartesi verebilirim kanı bat yarın benim içim içimi yiyerek bekliyorumCnm mrb sen naptin kan verdin mi sanirim seninde pozitif cikmisti.bat kac cnm.
Benimde bata son 1 bende pazartesiyi bekliyorum bakalim.ama pazartesi once test yapip sonra kan vercem.silik olan cizgi belirginlesmis mi merak ediyorum.Yok canım pazartesi verebilirim kanı bat yarın benim içim içimi yiyerek bekliyorum
Sen bidaha test yapmadin galiba deil miYok canım pazartesi verebilirim kanı bat yarın benim içim içimi yiyerek bekliyorum
Yok yapmadım alırken birkaç tane alsaymışım her sabah yapardım yakınımda hiç eczane yok mecbur pazartesiye kaldımSen bidaha test yapmadin galiba deil mi
Cnm goguslerimin yanlarinda agri oldu ama bugun o da cok hafif.onun disinda adet belirtileri cnm.sende var mi cnm.Bende aynı şekilde yapmayı düşünüyorum. testler sonra hatıra kalır umarım. inşallah müjdeni bekliyorum senin pazartesi var mı sende belirti hiç
Bende hiç belirti yok belirti biraz kasıgıma bastırınca agrıyor sol taraf özellikle sağ tarafta birsey yokCnm goguslerimin yanlarinda agri oldu ama bugun o da cok hafif.onun disinda adet belirtileri cnm.sende var mi cnm.
Cnm goguslerimin yanlarinda agri oldu ama bugun o da cok hafif.onun disinda adet belirtileri cnm.sende var mi cnm.
Ya siz hamişsiniz işte saymaya başlayın şimdidenİnşallah ikimizde hamiş haberini alırız birlikte gün sayarız batlarda aynı
Insallah cnm insallah.sabirla pazartesiyi bekliyoruz cnm.İnşallah ikimizde hamiş haberini alırız birlikte gün sayarız batlarda aynı
Kızlar akıntılarınız nasıl bnm ki çok garip ya hiç grmedim böyle akıntı korkmaya başladım acaba bşka birsey mi var dyeInsallah cnm insallah.sabirla pazartesiyi bekliyoruz cnm.
Valla canm bnm bat 22 bgn yaptım erken gbelik çıkmadıYa kızlar kafama çok takildi 5 yıl önce kızıma hamile olduğumu adetim geldiginde hatta geçtiğinde öğrenmiştim idrarda ama şimdi forumda bakıyorum 4gun 5 gün oncesinden de ogrenilebiliyor ben de test yapıyorum bat 25 ağustos ama hep negatif kafam allak bullak oldu bende hamilelik olabilir mi yoksa olsaydi cikarmiydi kizimda öncesinde test yapmadigim için bilmiyorum kaç gün oncesinden belli oldugunu.