- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.147
- 30
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.161
Canm iyi dayanıyosun valla bn bat a 2 gün kala yaparım ki bnce çıkmaz yumurtlmamın üstünden on gün gçmiş oluyo daha ama en azından negatifte çıksa stresim gdiyo iki üç gün daha merak etmiyorumGeçen ay 2 gün sarkmıştı bu ay ona göre hesapladiim dün olmalıydı.ama hala olmadı yine bi 2 gün daha mı attı acaba diyorum cumaya kadar sabredeyim diyorum test için stressss beni oldurecek
Canm senin bat yarınmış inşallah kırmızılar gelmezde güzel haberi verirsinTebrikler canım, sag sağlim hayırlısı ile kucağına almakta nasip olur inşallah
Bu akşam yapacağım galiba en azından yine olmamış derimCanm iyi dayanıyosun valla bn bat a 2 gün kala yaparım ki bnce çıkmaz yumurtlmamın üstünden on gün gçmiş oluyo daha ama en azından negatifte çıksa stresim gdiyo iki üç gün daha merak etmiyorum
Bncede yap canm ama idrarını iyi tut inşallah hamişsindirBu akşam yapacağım galiba en azından yine olmamış derim
Canm hangi gün çatlamıştı yumoşun bnmde 6 gün kaldıKızlarr bata son 5gün ara ara giren adet ağırıjapg gibi ahirim oluyo bir de yerden birşey almak istediğimde eğilirken zorlanıyorum karnından...bir de sabahları çok çok hafif mide bulantım oluyor geçiyor test yaptim negatif çıktı yarın kan tahlili vermeyi düşünüyorum. Sizce hamile olabilir miyim?
Bildiğin kadarıyla 6ağustos tatlımCanm hangi gün çatlamıştı yumoşun bnmde 6 gün kaldı
Amin canım hayırlı olsun darısı bize inşallah
Oo on gün olmuş kanda çıkar herhaldeBildiğin kadarıyla 6ağustos tatlım
Kızlar bn nerdeyse her gün göğüslerime bakarım değişiklik var mı dye bugünde bi bakayım dedim yeşil damarlar belirmiş baya hatta omzuma dgru geliyo oralar daha belli ama normalde de elimde kolumda damarlar bellidir szce ne durumdayım bat a son 6galiba kafayı yedim
İnşallah canım göğüs ucunda biraz hassasiyet var ama öyle aman aman değil bnm regli dönemide ağrı olmaz zaten bakalım eğer ağrırsa kesin hamileyim derimHamilelikte olur ya zaten damar belirginleşmesi .
süt kanalları genişliyor
İnş hamileliğe işarettir
Bi de göğüs uçların acımaya başlat ve hassaslaşırsa daha iyi
6 7 gün daha dayan yaparsın testİnşallah canım göğüs ucunda biraz hassasiyet var ama öyle aman aman değil bnm regli dönemide ağrı olmaz zaten bakalım eğer ağrırsa kesin hamileyim derim
Ayyy hadi inşallah belirti vermeye başlamış bebecikKızlar bn nerdeyse her gün göğüslerime bakarım değişiklik var mı dye bugünde bi bakayım dedim yeşil damarlar belirmiş baya hatta omzuma dgru geliyo oralar daha belli ama normalde de elimde kolumda damarlar bellidir szce ne durumdayım bat a son 6galiba kafayı yedim
Erken gebelik testlerinden yapsana az kalmış bat'aSon 4 gün bata ama hiç birşey hissetmiyorum bu ayda olmadı sanırım
Aynen canm iki gün kala yaparım öylesine bi test senin bat bnden geç bnce dayan brazcık sende6 7 gün daha dayan yaparsın test
Ben bakalım kaç gün dayanacağım
Bu sabah bile yapmayı düşündüm de bazgeçtim
Tebrikler canım sağlık sıhhatle kucağına alırsın inşallahKizlar kan sonucumu aldim beta hcg 27 cikmis yani hamileyim. Insallah saglikla dunyaya gelir. Garip duygular icindeyim