Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay 2 gün sarkmıştı bu ay ona göre hesapladiim dün olmalıydı.ama hala olmadı yine bi 2 gün daha mı attı acaba diyorum cumaya kadar sabredeyim diyorum test için stressss beni oldurecek
Canm iyi dayanıyosun valla bn bat a 2 gün kala yaparım ki bnce çıkmaz yumurtlmamın üstünden on gün gçmiş oluyo daha ama en azından negatifte çıksa stresim gdiyo iki üç gün daha merak etmiyorum

Kızlar bn nerdeyse her gün göğüslerime bakarım değişiklik var mı dye bugünde bi bakayım dedim yeşil damarlar belirmiş baya hatta omzuma dgru geliyo oralar daha belli ama normalde de elimde kolumda damarlar bellidir szce ne durumdayım bat a son 6 galiba kafayı yedim

Kızlarr bata son 5gün ara ara giren adet ağırıjapg gibi ahirim oluyo bir de yerden birşey almak istediğimde eğilirken zorlanıyorum karnından...bir de sabahları çok çok hafif mide bulantım oluyor geçiyor test yaptim negatif çıktı yarın kan tahlili vermeyi düşünüyorum. Sizce hamile olabilir miyim?

Canm hangi gün çatlamıştı yumoşun bnmde 6 gün kaldı

Hamilelikte olur ya zaten damar belirginleşmesi .
süt kanalları genişliyor
İnş hamileliğe işarettir
Bi de göğüs uçların acımaya başlat ve hassaslaşırsa daha iyi

Hamilelikte olur ya zaten damar belirginleşmesi .
süt kanalları genişliyor
İnş hamileliğe işarettir
Bi de göğüs uçların acımaya başlat ve hassaslaşırsa daha iyi
İnşallah canım göğüs ucunda biraz hassasiyet var ama öyle aman aman değil bnm regli dönemide ağrı olmaz zaten bakalım eğer ağrırsa kesin hamileyim derim

Ayyy hadi inşallah belirti vermeye başlamış bebecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…