Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınnnn
Hamileliğe dair var mu belirtilerin
Hadi inş görürsün çift çizgiyi
Ya bence psikolojik çünkü daha erken ama arada midem bulanıyor sağ kaşık yumurtalık ağrım var ve afedersin idrar rengim koyu. Gofislerde bişey yok. Yani bence çok istediğimden bunlar psikolojik

Ya bence psikolojik çünkü daha erken ama arada midem bulanıyor sağ kaşık yumurtalık ağrım var ve afedersin idrar rengim koyu. Gofislerde bişey yok. Yani bence çok istediğimden bunlar psikolojik

Hepimiz her ay psikolojik hamile oluyoruz zaten ondan kaçmak zor
Ama inş.bu ay gerçekten olur
Erken gebelik testi yapsan çıkar belki
6 gün öncesinden haber verenlerden
Ben aldım 5 gün sonra yapacağım

Hepimiz her ay psikolojik hamile oluyoruz zaten ondan kaçmak zor
Ama inş.bu ay gerçekten olur
Erken gebelik testi yapsan çıkar belki
6 gün öncesinden haber verenlerden
Ben aldım 5 gün sonra yapacağım
Kizima o testten alıp yapmıştım. Şimdi gene ondan alcam ama genede çok erken yapmak istemiyorum. Cuma yapıcam 2 gun erken olmuş olur. Prodictor alıyorum ben markası.

Kizima o testten alıp yapmıştım. Şimdi gene ondan alcam ama genede çok erken yapmak istemiyorum. Cuma yapıcam 2 gun erken olmuş olur. Prodictor alıyorum ben markası.

Dayanabileceksen öyle yap tabi
Daha kesin sonuç olur
Ben de prodictor aldım
Hayırlısı bekleyip göreceğiz

Benim bat 30 agustos

Geçen ay 2 gün sarkmıştı bu ay ona göre hesapladiim dün olmalıydı.ama hala olmadı yine bi 2 gün daha mı attı acaba diyorum cumaya kadar sabredeyim diyorum test için stressss beni oldurecek

Canım gözün aydın çok sevindim
Ne kadar guzel bir haber Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ins. Belirtilerinizi bizimle de paylasirsaniz ve bizim icin de dua ederseniz cok seviniriz
Allah razi olsun canim benim darisi tum isteyenlere olsun insallah. belirtilerim adetle ayniydi aslinda sivilcem dahi cikti. Ama en cok sık idrar ve idrarin koyu sari rengi benim belirtimdi. Daha bata da 3 gun var belirtilerim oldukca buraya yazacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…