- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.141
Canim sana ne oldu boyle. Once enfeksiyon simdi de bu.Kızlar ayaklarım şişlikten davul oldu ne oluyor anlamadım yine hastanedeydim. Kalp damar cerrahiye gitmem gerekmiş acilen. Cok tırsıyorum
GünaydınnnnGünaydın kızlar bat a son 4ama cuma günü yapcam test 2 gun kala
Ya bence psikolojik çünkü daha erken ama arada midem bulanıyorGünaydınnnn
Hamileliğe dair var mu belirtilerin
Hadi inş görürsün çift çizgiyi
Ya bence psikolojik çünkü daha erken ama arada midem bulanıyorsağ kaşık yumurtalık ağrım var ve afedersin idrar rengim koyu. Gofislerde bişey yok. Yani bence çok istediğimden bunlar psikolojik
Kizima o testten alıp yapmıştım. Şimdi gene ondan alcam ama genede çok erken yapmak istemiyorum. Cuma yapıcam 2 gun erken olmuş olur. Prodictor alıyorum ben markası.Hepimiz her ay psikolojik hamile oluyoruz zaten ondan kaçmak zor
Ama inş.bu ay gerçekten olur
Erken gebelik testi yapsan çıkar belki
6 gün öncesinden haber verenlerden
Ben aldım 5 gün sonra yapacağım
Kizima o testten alıp yapmıştım. Şimdi gene ondan alcam ama genede çok erken yapmak istemiyorum. Cuma yapıcam 2 gun erken olmuş olur. Prodictor alıyorum ben markası.
Benim bat 30 agustosArkadaşlar ben 1 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyo bat a 4 gün kaldı ve çok ümitliyim gelin test sonuçlarımızı burda paylaşalım inşallah hamis haberini alırız
Hasumran (bat)=9 Ağustos(adet oldu)
Lina dmrkrn (bat)=17 Eylül(adetoldu)
RanaZ33 (bat)=12 Ağustos(adet oldu)
Yvz13 (bat)=28 Ağustos
Esmas8593 (bat)=21 Ağustos
Filix (bat)=20 Ağustos
Fu2307 (bat)=9 Ağustos idi şuan hamiş
Ev böreği (bat)=20 Ağustos
Burcuuu (bat)=13 Ağustos idi şuan hamiş
Katrina (bat)=23 Ağustos
Kumsalpoyraz (bat)=22 Ağustos
İnnocent33 (bat)=17 Ağustos
Minahkecisi (bat)=23 Ağustos
Htckbrysl (bat)=11 Ağustos
Berenimo877 (bat)=5 eylül
Sedoşsedoş92 (bat)=13 Ağustos
Gkymc (bat)=24:Ağustos
Mismis1876 (bat)=21 Ağustos
Hakay3201 (bat)=13 Ağustos(adetoldu)
Efe2014 (bat)=31 Ağustos
İrmak777 (bat)=15 Ağustos
turko2727 (bat)=2 Eylül
07ebruli (bat)=18 Ağustos
Selma rumuz (bat)=21 Ağustos
bademzi (bat)=21 Ağustos
Lulu_bitte (bat)=26 Ağustos
Naazzli58 (bat)=20 Ağustos
Esmaa_91 (bat)=20 Ağustos
karyaa48 (bat)=25 Ağustos
kartalice41 (bat)=17 Eylül(adet oldu)
Apekmimek (bat)=26 Ağustos
Kirgincicekler (bat)=23 Ağustos
Mrvchn (bat)=24 Ağustos
adimbendesakli (bat)=14 Ağustos
Firefly_88 (bat)=18 Ağustos
KuzumaHasretim (bat)=28 Ağustos
rabbim tüm batı bekleyenlere
haklarında hayırlı evlat nasip eyle (Amin)
31 agustosBu arada herkez bana bat tarihini yazsin liste yapayım
Çok sevindim Allah sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin çok müthiş olmaliKizlar kan sonucumu aldim beta hcg 27 cikmis yani hamileyim. Insallah saglikla dunyaya gelir. Garip duygular icindeyim
Canım gözün aydın çok sevindimKizlar kan sonucumu aldim beta hcg 27 cikmis yani hamileyim. Insallah saglikla dunyaya gelir. Garip duygular icindeyim
Ne kadar guzel bir haber Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ins. Belirtilerinizi bizimle de paylasirsaniz ve bizim icin de dua ederseniz cok sevinirizKizlar kan sonucumu aldim beta hcg 27 cikmis yani hamileyim. Insallah saglikla dunyaya gelir. Garip duygular icindeyim
Canım gözün aydın çok sevindim
Allah razi olsun canim benim darisi tum isteyenlere olsun insallah. belirtilerim adetle ayniydi aslinda sivilcem dahi cikti. Ama en cok sık idrar ve idrarin koyu sari rengi benim belirtimdi. Daha bata da 3 gun var belirtilerim oldukca buraya yazacagimNe kadar guzel bir haber Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ins. Belirtilerinizi bizimle de paylasirsaniz ve bizim icin de dua ederseniz cok seviniriz
Kizlar kan sonucumu aldim beta hcg 27 cikmis yani hamileyim. Insallah saglikla dunyaya gelir. Garip duygular icindeyim
Tebrikler canım, sag sağlim hayırlısı ile kucağına almakta nasip olur inşallahKizlar kan sonucumu aldim beta hcg 27 cikmis yani hamileyim. Insallah saglikla dunyaya gelir. Garip duygular icindeyim