Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende kırmızı renkte kanama oldu yaa hiç böyle olmazdı hiç böyle bişey yaşayan varmı adetime daha 8gün var acaba bi sorunmu varki :KK64:

5 aylik evliyim ve 5 aydir korunmuyoruz. Doktora gittim rahim filmi haric herseye bakildi ve normal dedi herseye. Bata da 5 gunum kaldi. Geleneksel bi sekilde acaba hamile miyim deyip kendimi dinliyorum. Diger aylardan farkli olarak sık idrara cikiyorum onun disinda adet oncesi belirtilerim var gogus sismesi ve depresif ruh halim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ne zormus...

merhaba kızlar

bende ovu testleriyle kafayı bozdum:işsiz:

silikleşmeye başladı çatlamış ve inşallah tutmuştur:KK48:

eger gebelik olur ise benim de belirtiler başlar yakında sanırım

herkesin gönlüne göre olsun bebişlerimiz bir an evvel gelsin inşallahh :KK19:

Kızlar sağ kasıkta hla tahatsızlık devam ediyo bnde sanki bişey var geriliyor orası ağrı gbi değil ama yok mu bileyler hisseden he bide beyaz akıntım var şeffafla beyaz karışık

Kızlar hadi kafa dagitalim:KK39:
Kimler kac yasinda ve nerede yasiyor ?
Bakalim kimler ayni yerde çıkacak

Ben 34 yaşindayim. Yarismaya Adana'dan katiliyorum:KK48:[/QUsl
merhaba kizlar epeydir takip ediyorum sizleri
Ben 23 yaşındayım ve yarışmya İstanbul'dan katılıyorum :KK49:
slm kizlar bayadir sizleri sessiz sessiz takip ediyorum ben de sizler gibi anne olmayi cok istiyorum ben isvicre zurihte yasiyorum gelin geldim 4 ay once:) yas 34

ben ebru destanin kurlerini yapiyorum biri buhar digeri cayi cay cok igrenc geliyor bana iciyorum 7 gundur adetimin basladigi gun baslamistim yaklasik 10 gun icmem lazim hyirlisi olsun haklarimiz da bu kurleri yapan varmi araniz da?

X