- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 38
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Y Yagmurtanesi4 senden umutluyuz hadi bakalim insallah canan gibi sonu mutlu olur canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebegim hic ümitli değilim ama senin icin onu da yaparım bebekYarın sabah bi gebelik testi mi yapaan ki idrar da
Yerlesme kanaması olabilirKızlar bende kırmızı renkte kanama oldu yaa hiç böyle olmazdı hiç böyle bişey yaşayan varmı adetime daha 8gün var acaba bi sorunmu varki
Kızlar sizdeki umut bende de olaydı keskeY Yagmurtanesi4 senden umutluyuz hadi bakalim insallah canan gibi sonu mutlu olur canim
Cnm seninde 13 agustostu dimi hadi bakalım senden güzel haberler bekliyoruz :))) bende kontrole geldim bakalım bekliyorumKızlar sizdeki umut bende de olaydı keske
İnş öyledir başka bişey yoktur inşallahYerlesme kanaması olabilir
İnş öyledir başka bişey yoktur inşallah
inşallah canım hepimiz kavuşuruz bebişimize inşiçini ferah tut canım korunmuyorsan ve adetine yakınsa yerleşme kanaması olma ihtimali yüksek
inşallah bebişin senindedir:)
Yap bklım cnm ya blki çıkar snuçta bgn gcik enin 2. Gnü dimiBebegim hic ümitli değilim ama senin icin onu da yaparım bebek
Ayy haber ver canım. Evet 13 agustos ama 2 gün önce kanda gebelik göremediler.Cnm seninde 13 agustostu dimi hadi bakalım senden güzel haberler bekliyoruz :))) bende kontrole geldim bakalım bekliyorum
Evet 2. Günüm olması lazımdı, ama bebiş yok tatlım.Yap bklım cnm ya blki çıkar snuçta bgn gcik enin 2. Gnü dimi
Adet günün geçti mi canım??Kızlar sağ kasıkta hla tahatsızlık devam ediyo bnde sanki bişey var geriliyor orası ağrı gbi değil ama yok mu bileyler hisseden he bide beyaz akıntım var şeffafla beyaz karışık
catlatma igneni ne zaman vurundun oacinci gununnKızlar sağ kasıkta hla tahatsızlık devam ediyo bnde sanki bişey var geriliyor orası ağrı gbi değil ama yok mu bileyler hisseden he bide beyaz akıntım var şeffafla beyaz karışık
Yok ccnm ya daha 8 gün var yumurtladığım günden beri sağ kasıkta bi gerilme var sankiAdet günün geçti mi canım??
Kızlar hadi kafa dagitalim
Kimler kac yasinda ve nerede yasiyor ?
Bakalim kimler ayni yerde çıkacak
Ben 34 yaşindayim. Yarismaya Adana'dan katiliyorum[/QUsl
merhaba kizlar epeydir takip ediyorum sizleri
slm kizlar bayadir sizleri sessiz sessiz takip ediyorum ben de sizler gibi anne olmayi cok istiyorum ben isvicre zurihte yasiyorum gelin geldim 4 ay once:) yas 34Ben 23 yaşındayım ve yarışmya İstanbul'dan katılıyorum