Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar az önce doktordan geldim bana klomen ve inofolic combi verdi bu ayda olmazsa biraz bekleyelim aşılama ta geçelim dedi inşallah gerek kalmaz da gelir bebiş
Kuzum senin kaçıncı ayındı, benim doktorum hafif pko belirtisi olmasına rağmen tedavi vs önermedi tedavisiz şekilde hamile kalabilirsin dedi bu yinede kafama takıldı

Kızlaaar yazdıklarınızı şimdi okudumm. Acayip iş var kafamı evraklardan kaldıramıyorum. Ben daha kırmızıları görmedim bekliyorum bu aradaa:110:

Kızlar az önce doktordan geldim bana klomen ve inofolic combi verdi bu ayda olmazsa biraz bekleyelim aşılama ta geçelim dedi inşallah gerek kalmaz da gelir bebiş
Canim herhangi bi test yapildi mi sana. Rahim filmi cekildi mi mesela. Bence hamile kalmadan bütün gerekli testler yapilmali. Benim kardesim 3 sene ugrasti. Kullanmadigi ilac kalmadi. Megerse rahim şekli problemliymis. Tedavisini oldu şimdi hamile.
Yaşinda cok genc canim. Butun testleri eksiksiz yaptir derim ben.

Canim herhangi bi test yapildi mi sana. Rahim filmi cekildi mi mesela. Bence hamile kalmadan bütün gerekli testler yapilmali. Benim kardesim 3 sene ugrasti. Kullanmadigi ilac kalmadi. Megerse rahim şekli problemliymis. Tedavisini oldu şimdi hamile.
Yaşinda cok genc canim. Butun testleri eksiksiz yaptir derim ben.
Rahim filmi çekilecek cnm çekilmedi daha

Canım
Kuzum senin kaçıncı ayındı, benim doktorum hafif pko belirtisi olmasına rağmen tedavi vs önermedi tedavisiz şekilde hamile kalabilirsin dedi bu yinede kafama takıldı
en 6 aylık evliydim tedaviye başladık bende de eşimde de hiç bi problem yok 3 ay tedavi gördüm olmadı bıraktım 4 ay geçti kendiliğinden de olmadı doktor 1 kez daha deneyelim sonra aşılamaya başlayalım dedi

Kızlar sonuç 7.61 :cry:adet gecikirse tekrar bakarız şu an bi anlamı yok dedi doktor.yine boşu boşuna heveslendim galiba çok üzgünüm:KK61:

Kızlar sonuç 7.61 :cry:adet gecikirse tekrar bakarız şu an bi anlamı yok dedi doktor.yine boşu boşuna heveslendim galiba çok üzgünüm:KK61:
Hayırrp neden öyle söylüyorsun var demekki o kadar çıkmış negatif olsa 0.5civarı çıkar 5ve yukarısı pozitf çıkar...Sadece yükselir mi yükselmez mi onun için söylemiştp doktor...kaç gün var adete

Catlatma ignesi falan vurunmadiysan var ve cok yeni

Hayırrp neden öyle söylüyorsun var demekki o kadar çıkmış negatif olsa 0.5civarı çıkar 5ve yukarısı pozitf çıkar...Sadece yükselir mi yükselmez mi onun için söylemiştp doktor...kaç gün var adete

Çatlatma iğnesi vurunmadım adete daha 4gün var ama geçen ayda adete 3gün kala baktırdım ve sonuç o zaman da 7 çıkmıştı.adet günü gelincede hiç bişey yokmuş gibi adet olmuştum ama bu ay çok ümitliydim bu seferde7.61 çıktı :KK43:

Dur canim her şey bitmiş degil. Dur bakalim daha adete 4 gun vardi degil mi. Yukselecek insallah. Kendini yorma. Stres yapma sakin
Farketmeden Çok kaptırmışım kendimi şimdide tam tersi karaları bağladım oturuyorum:kızgın: Günümün geçmesini beklicem inşallah adet olmam bu sefer

Farketmeden Çok kaptırmışım kendimi şimdide tam tersi karaları bağladım oturuyorum:kızgın: Günümün geçmesini beklicem inşallah adet olmam bu sefer

kötü düşünmeyin bence.. inşallah rabbim gönlünüze göre verir.. eğer olmazsa da demek ki doğru zaman değilmiş diye düşünün.. tabi en kısa zamanda doğru zaman gelir inşallah :)

İnşallah yükselicek canım üzülme hemen sen hem gebelik testlerin gelmemişmiydi senin gün gün yaparsın bize de atarsın bakalım koyulaşma olcak mı

X