- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.147
- 30
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Olsun canm inşallah eylülde güzel hberleri alırsınBen bu sabah hastalandimmm....eylule kaldik artk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun canm inşallah eylülde güzel hberleri alırsınBen bu sabah hastalandimmm....eylule kaldik artk
Ah sen beni gectimBende Tokattan 35 yaşındayım bir oğlum var herkese slm Ağustos 28 adetim
Aminnn seninkinde kızın kaç ysşında benimki 8 - 9 yıllıkta evliyim.20 Ağustos'ta evlilik yıl dönümümüz 2. Haberi veririm artık İnşallahAh sen beni gectim
Allah ogluna saglikli uzun ömurler versin.
Insallah hayirlisi olsun cnm acelem yokta yaza gelsin istemiyorum bu sefer dogumOlsun canm inşallah eylülde güzel hberleri alırsın
Kızw yaptım mı kan tahliliGünaydın kızlarrr... dayanamadım sabah sabah erken gebelik testi yaptım(bata son4) çok silik bi çizgi var.birazdan kan vericem.geçen ayda böyle olmuştu ama değerim7 çıktı ve normal adet olmuştum.inşallah bu sefer güzel güzel büyür gelişir
Canm bu sabah aynısı bana da oldu bnmde reglime 8 gün varKızlar merhabaa bat a 7gun var bende beyaz akıntı var adetin habercisi mi bu sabah da aynı yumurtlama zamanındaki gibi akıntım olduğunu gördüm şeffaf sümükpt hamile bayanlar sizce adet mi gebelik mi?
Canim benim çocugum yok henüz. Allah soyletti herhaldeAminnn seninkinde kızın kaç ysşında benimki 8 - 9 yıllıkta evliyim.20 Ağustos'ta evlilik yıl dönümümüz 2. Haberi veririm artık İnşallah
Öyle mi inşallah vardır birşeyler yaaCanm bu sabah aynısı bana da oldu bnmde reglime 8 gün var
Bn bugün büyük bi boşluktayım sürekli sanki bşey unutmuşum gbi geziyorumKızlarr merhaba hadi inşallah bugun hamiş haberlerini alırızz Motivasyona ihtiyacımız var Soğan kürümün son günü ya elhamdulillah artık geride bırakmak istiyorum soğan kokulu günleri
Sonuç çıktı mı merakla bekleyoruz bi hamişe çok ihtiyacımız varrKan verdim az önce öğleden sonra sonucu alıcam inşallah
Hayırlısı olsun canım, Eylül sana surprizleri ile gelsin inşallahBen bu sabah hastalandimmm....eylule kaldik artk
Şifa olsun inşallah kuzumBn bugün büyük bi boşluktayım sürekli sanki bşey unutmuşum gbi geziyorum
Aynen hayirlisi olsun cnm bakalim ...Hayırlısı olsun canım, Eylül sana surprizleri ile gelsin inşallah
beni de ekler misiniz 28 agustosArkadaşlar ben 1 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyo bat a 4 gün kaldı ve çok ümitliyim gelin test sonuçlarımızı burda paylaşalım inşallah hamis haberini alırız
Hasumran (bat)=9 Ağustos (adet oldu)
Lina dmrkrn (bat)=17 Eylül (adetoldu)
RanaZ33 (bat)=12 Ağustos
Yvz13 (bat)=28 Ağustos
Esmas8593 (bat)=21 Ağustos
Filix (bat)=20 Ağustos
Fu2307 (bat)=9 Ağustos idi şuan hamiş
Ev böreği (bat)=20 Ağustos
Burcuuu (bat)=13 Ağustos idi şuan hamiş
Katrina (bat)=23 Ağustos
Kumsalpoyraz (bat)=22 Ağustos
İnnocent33 (bat)=17 Ağustos
Minahkecisi (bat)=23 Ağustos
Htckbrysl (bat)=11 Ağustos
Berenimo877 (bat)=5 eylül
Sedoşsedoş92 (bat)=13 Ağustos
Gkymc (bat)=24:Ağustos
Mismis1876 (bat)=21 Ağustos
Hakay3201 (bat)=13 Ağustos (adetoldu)
Efe2014 (bat)=31 Ağustos
İrmak777 (bat)=15 Ağustos
turko2727 (bat)=2 Eylül
07ebruli (bat)=18 Ağustos
Selma rumuz (bat)=21 Ağustos
bademzi (bat)=21 Ağustos
Lulu_bitte (bat)=26 Ağustos
Naazzli58 (bat)=20 Ağustos
Esmaa_91 (bat)=20 Ağustos
karyaa48 (bat)=25 Ağustos
kartalice41 (bat)=17 Eylül (adet oldu)
Apekmimek (bat)=26 Ağustos
Kirgincicekler (bat)=23 Ağustos
Mrvchn (bat)=24 Ağustos
adimbendesakli (bat)=14 Ağustos
Firefly_88 (bat)=18 Ağustos
rabbim tüm batı bekleyenlere
haklarında hayırlı evlat nasip eyle (Amin)