- 21 Mart 2017
- 990
- 578
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
maşallah kızlar Allah nazardan saklasın.. hic cocugunuz varmıı ilkse ne kadardır ugraşıyorsunuz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Habire konuşuyoruz ya ondan artık tanıdık gibi olduk birazdaKuz sanki seni tanıyomuş gni oldum bi an ablama benziyosun sanki ohh be böyle daha güzel oldu şimdi birbirimizi daha iyi tanıyoruz
Kız bzde 9 aylıkBiz 10 aylık evliyiz kızlar siz ne kadardır evlisiniz
Ay canim seninle yer degistirelimbende mersinliyim ama izmirdeyim :))
inşallaah istiyen herkese versin RABBİM
Aynen canım valla şimdi konuşurken yüzlerimiz gelir gzümüzün önüneHabire konuşuyoruz ya ondan artık tanıdık gibi olduk birazda
Yok artıkkk kaç yaşındaydın sen 33 olamazsınnAy canim seninle yer degistirelim
Ben nerdeyse 3,5 yillik evliyim. 11 aydir bebek istiyoruzBiz 10 aylık evliyiz kızlar siz ne kadardır evlisiniz
inan hayır demem :))Ay canim seninle yer degistirelim
Canim 33 degil 34 yasindayimYok artıkkk kaç yaşındaydın sen 33 olamazsınn
Ben şok ben iptal valla inşllah bzde hiç yaşlanmayızCanim 33 degil 34 yasindayim
Evet tatlımAynen canım valla şimdi konuşurken yüzlerimiz gelir gzümüzün önüne
Ruhunuz genç olsun yeter. Hepimiz bir gun yaşlanacagizBen şok ben iptal valla inşllah bzde hiç yaşlanmayız
Stres enfeksiyon bebek hersey olabilir ama biz en güzelini düşünelimBugün adetimin 19. Günü ve sol kasigimda çok ağrım var yumurtlama günümde geçti adete daha var neden oluyor acaba
Insallah bebişten dolayidir canim. Benimde 12. günüm feci bel agrim var. Sebepsiz hic olmazdi. Daha yumurtlamada olmadi. Cok kendimizi dinlememek lazim aslinda.Bugün adetimin 19. Günü ve sol kasigimda çok ağrım var yumurtlama günümde geçti adete daha var neden oluyor acaba
İnsallah batta da görürsün cift cizgiyi :)
Günaydın. Çift çizgili, pozitifli, bebişli bir hafta olsun inşallahGünaydın kızlaaar