Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar son adet tarihim 30 ocak ben martin 12 isinde oldum adet ne zaman olucam adet bilmiyorum sizce bi umut varmi duzensiz olunca adet hamile kalmaya 2 gun oldum adet 3 gun kahve akinti sürdü

adetim gecikti benim 30 ocakda oldum subatin 1 inde olmam gerekiyodu martin 12sinde oldum 2 gun surdu 3 gun de lahve akinti geldi duzensiz oldu yani smdi ne zaman adet olucM bilmiyorum ovulasyon testide istemiyorum umut varmi sizce

Hiç test yaptın mı eğer hamile değilsen Dr a git kanamanın çok gecikmeside iyi değil Allah korusun

Kızlar 4 haftalık hamilelikte şiddetli baş dönmesi ve mide bulantısı olur mu ya resmen öldüm felaket bişey ya

Kızlar 4 haftalık hamilelikte şiddetli baş dönmesi ve mide bulantısı olur mu ya resmen öldüm felaket bişey ya
Baş dönmesi olabilir canm ama bulantı icin erken,tabi herkeste farklı olabilir devam ederse druna bi danıs bence,gecmiş olsun

Evet başladık gün aşırı.. mutsuzum biraz ama hayirlisi ne diyelim doktor bulmam lazim.. sen nasilsin

Az bı kasık ağrısı var ama hafif onun dışında midem ağrıyor başka bisiyim yok
Ne bozuyosun sen norma bı şekilde büyüyen yunurtan çatladi yaz internete kuzu bak orda yazıyor bn artık Gide gele doktora ezberledim anlicagin

Catladi biliyorum inan doktor olcak kivamdayiz :)) doktora üzüldüm sadece önümüzdeki ay napcam bilmiom kime gitcemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…