- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.621
amin amin amin Allah razı olsun canım. Hayırlı cumalarımız olsunnnOkumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, bakara suresi,100 rabbi hebli minessalihin, 100 ya şaafi, 100 el mubdiu, 100 Allahü Ekber, 100 Suphanallah, 100 elhamdülillah, 100 ya tammu,1 nas, 1 fatiha, 1 Felak, 3 ihlas, Kimin her ne dileği varsa.Kabulu için fatiha ile aminleyen herkeze hediyemdir.Rabbim ellerimizi boş çevirmesin inşallah cumanız mübarek olsun ☺
Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, bakara suresi,100 rabbi hebli minessalihin, 100 ya şaafi, 100 el mubdiu, 100 Allahü Ekber, 100 Suphanallah, 100 elhamdülillah, 100 ya tammu,1 nas, 1 fatiha, 1 Felak, 3 ihlas, Kimin her ne dileği varsa.Kabulu için fatiha ile aminleyen herkeze hediyemdir.Rabbim ellerimizi boş çevirmesin inşallah cumanız mübarek olsun ☺
Olmadim bende test yaptm bugun negatif soğan suyuna basladim söksün en azindan cok belim agriyo böyle..
Kan verdim negatifbende adet olmayı bekliyorum artık
Senin yumurtlamadan sonra kacinci günün suan cnmHemen ümitsiz olma bekleseydin canım bak ben bekliom hicbisi kullanmadım
Senin yumurtlamadan sonra kacinci günün suan cnm
Kac gün geciktinN Zaman oldu bilmiyorum ki takip etmedim adetime 3-4gun kala bu yapışkan akıntı geldi ama heralde o zaman yumurtladimmi bilmiom
Kac gün geciktin
Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok
28 gundeKaç günde bir adet oluyorsun
28 gunde
26 şubata denk geliyo 6 gün gecikmişimSon adet tarihinden 28 gün say canım eğer düzenli oluyorsan
26 şubata denk geliyo 6 gün gecikmişim
Cok şükür sonunda adet oldum
8 gün.. ben hamile olmadigima ikna oldum artik cok agrim vardi 2 3 gündür gelsin diye dua ediyodum inanki..Ben hala olmadım yaaa olmayalım diye dua ediyoruz olmayınca daha da kötü kaç gün geciktin
8 gün.. ben hamile olmadigima ikna oldum artik cok agrim vardi 2 3 gündür gelsin diye dua ediyodum inanki..