- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.601
Merhaba kızlar.
BAT'ıma 2 gün kaldııı
28 günde bir oluyorum genelde ama geçen ay kimyasal gebelik gecirdim bu ay nasıl olur bilmiyorumKaç günde bir regli oluyosn?
bnm adet geçmeden çıkmamıştı hatta regli günü test yaptım negatif 2gun sonra pozitifti
28 günde bir oluyorum genelde ama geçen ay kimyasal gebelik gecirdim bu ay nasıl olur bilmiyorum
Amin canım.. Pazartesi tiroidlerim için doktora gidecektim eğer o zamana kadar olmazsam kan tahlili yaptırırım ama olsa çıkardı testte umudum kalmadı hiçHmm o zaman 2gun sonra olmazsan tekrar yap testi canım kimyasal olmustm bende çok üzücü oluyor 2gun sevinip sonra hüsran Allah hayırlı tez vakitte vizede evlat versin
Amin canım.. Pazartesi tiroidlerim için doktora gidecektim eğer o zamana kadar olmazsam kan tahlili yaptırırım ama olsa çıkardı testte umudum kalmadı hiç
Aynen öyle yapcam inşallah canımUmutsuz olma Allah ol der olur :) trioid baktır canım o önemli hatta tüm hormon testlerini yaptır aklında kalmasin
3-4 mart gibi bekliyorum. aşagıya ekledim.ikicisi gebelik kırmızılık olan verde hafif çizgi var gibi ama hayal mi görüyorum bilemedim.Eki Görüntüle 2116736
Canım ne yaptın merak ettim seni
Csnim cok saol gebelik testlerim koyulasiyor her gun ama henuz kan testi yaptirmadim hem adetin gecmesini bekleyelim dedi doktorum hem kendimde henuz erken oldugundan degerim baya dusuk cikar yukselme stresi yasamiyim diye beklemedeyim birkac gun sonra vericem ama muhtemelen var kasiklarimda saniyelik sizlamalar oluyor.hakkimizda hayirlisi.daha adetimin 25. Gunu bu donemde deger kac olmali.
Sen napiosun adet oldunmu cnmYerleşme zamanına göre değişir ikiz bile olabilir seninki ama trioid sorunu varsa biran önce netlestir
Sen napiosun adet oldunmu cnm
Merhaba Kızlar
Adetime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif acaba çok mu erken yaptım yoksa doğrumudur
27 28 gündeKaç günde bir adet oluyosn?
27 28 günde
Olmadim bende test yaptm bugun negatif soğan suyuna basladim söksün en azindan cok belim agriyo böyle..Hyr olmadım ama Dr da gitmedim beklicem canım sende durumlar ne
Kan verdim negatifUmutsuz olma Allah ol der olur :) trioid baktır canım o önemli hatta tüm hormon testlerini yaptır aklında kalmasin