- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.581
3-4 mart gibi bekliyorum. aşagıya ekledim.ikicisi gebelik kırmızılık olan verde hafif çizgi var gibi ama hayal mi görüyorum bilemedim.Eki Görüntüle 2116736
3-4 mart gibi bekliyorum. aşagıya ekledim.ikicisi gebelik kırmızılık olan verde hafif çizgi var gibi ama hayal mi görüyorum bilemedim.Eki Görüntüle 2116736
Var canım ben gördüm direk kan ver bence
Yumurtlamadan bir iki gün önce iliski olduysa o tutmus olabilir cnm var tebrikler :)kuruyunca daha belli oldu ikinci çizgi umarım dogrudur.hergün biraz daha netleşmesi gerekir degilmi .bugun saglık ocagında.troitimi kontrol için kan vermiştim. yüksekti onu düşürmüştüm bu ay keske gebelikte isteseydim saglık ocaklarında yapıyorlarmı bilmiyorum bilginiz varmı?
kuruyunca daha belli oldu ikinci çizgi umarım dogrudur.hergün biraz daha netleşmesi gerekir degilmi .bugun saglık ocagında.troitimi kontrol için kan vermiştim. yüksekti onu düşürmüştüm bu ay keske gebelikte isteseydim saglık ocaklarında yapıyorlarmı bilmiyorum bilginiz varmı?
Kadın doğuma git hamileyken hemen progestan baslasinlar kaç günde bir adet oluyorsun
Yapiyolar canım trioidlerine çok dikkat et eğer sorun varsa hamileyken ilacı ona göre ayarliyolar hemen git kan ver ve endokrine git
Evet olmustu cnm umarim dogrudur.yarin troid sonucumu alicam bide gebelik icin veririm sonrada endokrine gidip ilac dozumu ayarlamam gerekecek.cok tesekkurler aslinda bu ay olmaz diyordum troidim yeni dusuyor diye.darisi hayirlisi ile tum isteyenlerin basina
İnşallah tutunur bitanem hayırlısı olsun hakkında hasimato mu var sende
Yok tsh yuksek cikmisti ilaca basladim en son normal sinirlardaydi ama gebelik icin 2,5 deniyor onun inmesini bekliyordum bakalim hakkimizda hayirli.
İlacını düzenli kullan canım bebek için trioidler çok önemli
Devam ediyorum kullanmaya cok dustu ise nasil ayarlaniyor ilac dozu bilgibiz varmi bir sure 50mg kullandim ama suan enaz dozu kullanmaktayim.
Bugün tekrar test yapcam eğer varsa biraz daha belirginleşmiştir yoksa yakında adet olurum zatenBnde gördüm canım ilk idrarla mi bu test
Bugün tekrar test yapcam eğer varsa biraz daha belirginleşmiştir yoksa yakında adet olurum zaten
NegatifNaptn yaptn mi test canim
Negatifo silik çizgi yanlismis demekki
Negatifo silik çizgi yanlismis demekki
Bu ay da gitti umutlarÜzülme bak bnmde negatif hala adette olmadım DHA da sinir bozucu
Bu ay da gitti umutlar
2 günNe kadar kaldı bat'a?