Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Var canım ben gördüm direk kan ver bence

kuruyunca daha belli oldu ikinci çizgi umarım dogrudur.hergün biraz daha netleşmesi gerekir degilmi .bugun saglık ocagında.troitimi kontrol için kan vermiştim. yüksekti onu düşürmüştüm bu ay keske gebelikte isteseydim saglık ocaklarında yapıyorlarmı bilmiyorum bilginiz varmı?

Yumurtlamadan bir iki gün önce iliski olduysa o tutmus olabilir cnm var tebrikler :)

Yapiyolar canım trioidlerine çok dikkat et eğer sorun varsa hamileyken ilacı ona göre ayarliyolar hemen git kan ver ve endokrine git

Kadın doğuma git hamileyken hemen progestan baslasinlar kaç günde bir adet oluyorsun

Yapiyolar canım trioidlerine çok dikkat et eğer sorun varsa hamileyken ilacı ona göre ayarliyolar hemen git kan ver ve endokrine git

Evet olmustu cnm umarim dogrudur.yarin troid sonucumu alicam bide gebelik icin veririm sonrada endokrine gidip ilac dozumu ayarlamam gerekecek.cok tesekkurler aslinda bu ay olmaz diyordum troidim yeni dusuyor diye.darisi hayirlisi ile tum isteyenlerin basina

İnşallah tutunur bitanem hayırlısı olsun hakkında hasimato mu var sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…