- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 29
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.421
Malesef kanamam geceden bericok fazla oldu sancidan kivrandirdi beni sagolsun tedavi surecim bitti suan icin biraz dinlenmek cocuk isini kafamdan atmak istiyorumYaptigin testi attinmi?
Elinde Varsa sabah tekrarla bence kanaman gelmezse iyice
Amin kuzum cok gecmis olsunOkumuş olduğum, yasini şerif, 3 ihlas, 1 Felak, 1 nas, 1 bakara, 1 fatiha suresi Amin deyip üzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerinizi boş çevirmesin inşallah (biraz rahatsızım bugün bu kadar okuyabildim kusuruma bakmayın)
Amin Allah razı olsun canım benimmmOkumuş olduğum, yasini şerif, 3 ihlas, 1 Felak, 1 nas, 1 bakara, 1 fatiha suresi Amin deyip üzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerinizi boş çevirmesin inşallah (biraz rahatsızım bugün bu kadar okuyabildim kusuruma bakmayın)
Okumuş olduğum, yasini şerif, 3 ihlas, 1 Felak, 1 nas, 1 bakara, 1 fatiha suresi Amin deyip üzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerinizi boş çevirmesin inşallah (biraz rahatsızım bugün bu kadar okuyabildim kusuruma bakmayın)
Malesef kanamam geceden bericok fazla oldu sancidan kivrandirdi beni sagolsun tedavi surecim bitti suan icin biraz dinlenmek cocuk isini kafamdan atmak istiyorum
min yuregine sağlık bitanem geçmiş olan neyin var
HAYIRLISI OLSUN CANIM DOKTORA GİDİP KAN VERSEYDİN BUGUNBenim bat yarin ama simdi kanla karisik kahverengi sulu bi akintim var test yaptim
AMİN CANIM ALLAH KABUL ETSİN HAMİLESİN BANADA DUA ET İNŞALLAH BU AY BENDE O MUZDELİ HABERİ ALIRIMOkumuş olduğum, yasini şerif, 3 ihlas, 1 Felak, 1 nas, 1 bakara, 1 fatiha suresi Amin deyip üzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerinizi boş çevirmesin inşallah (biraz rahatsızım bugün bu kadar okuyabildim kusuruma bakmayın)
Ederim tabiki❤rabbim gönlündekini nasip etsin en kısa zamanda göbişin hayırlı bi evlatla dolsun inşallah rabbim senin ve tüm senin gibi evlat hasreti çekenlerin kucaklarını en kısa zamanda doldursun inşallahAMİN CANIM ALLAH KABUL ETSİN HAMİLESİN BANADA DUA ET İNŞALLAH BU AY BENDE O MUZDELİ HABERİ ALIRIM
cok sağol meleğim onmli bi şeyim yok çok şükür sadece aşırı baş ağrım var dayanılmaz oluyor bazen,her gün tutuyor.Rabbim daha beterinivermesin bunada şükür sen nasılsın napıyosun Bayadır konusamiyoruz ama hep takip ediyorumseni aklımdasın
Hakkında hayırlısı olsun inşallah meleğin seni çok fazla bekletmez❤Geçmiş olsun bitanem kan değerlerine baktır belki şeker yapiyo olabilir ya da tansiyon bitanem dikkat et kendine bende hala bişi yok adet olamadım 5gun geciktim testlerde negatif çıktı aşılama için tedavi başlıcak adet olsam :)
Ederim tabiki❤rabbim gönlündekini nasip etsin en kısa zamanda göbişin hayırlı bi evlatla dolsun inşallah rabbim senin ve tüm senin gibi evlat hasreti çekenlerin kucaklarını en kısa zamanda doldursun inşallah
Evet aşkım değişmezse erkeğe benzetti doktorYigenimin cinsiyeti belli oldu mu kuzum
Evet aşkım değişmezse erkeğe benzetti doktor
Çok teşekkür ederiz teyzesi ☺ darısı da sana olsun inşallahOoyuu yeriimm masallah subhannallah yigenime yerim onu
Çok teşekkür ederiz teyzesi ☺ darısı da sana olsun inşallah
AMİN İNŞALLAH KUZUM ALLAH EVLADINI BAĞIŞLASIN BİR AVAZDA KURTARSIN İNŞALLAHEderim tabiki❤rabbim gönlündekini nasip etsin en kısa zamanda göbişin hayırlı bi evlatla dolsun inşallah rabbim senin ve tüm senin gibi evlat hasreti çekenlerin kucaklarını en kısa zamanda doldursun inşallah
İnsallak bitanemHayırlısı buymuş demek ki Birgün bizmde olucak inşallah
Yok canim kanamam cok zaten hamile oldugumu sanmiyorumHAYIRLISI OLSUN CANIM DOKTORA GİDİP KAN VERSEYDİN BUGUN