- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 29
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.381
Ben adami arayip firca attim ya sabah o sinirleYerleşiyor inşallah bitanem yat ve çok fazla hareket yapma bugün doktorunu ara söyle canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben adami arayip firca attim ya sabah o sinirleYerleşiyor inşallah bitanem yat ve çok fazla hareket yapma bugün doktorunu ara söyle canım
İyi de cnm bazen bel ağrısı da hamilelik beltisi hayırlısı olsun canimAmin canim insallah ben sanirim adet olacam belim cok agriyor
Oylede kuzum kanla karisik kahverengi sulu akintim var insallah adete dönmezİyi de cnm bazen bel ağrısı da hamilelik beltisi hayırlısı olsun canim
İnşallah canım ama sabret tamam mı cnm allah herkese açtığı kapıyı sana da açar insllahOylede kuzum kanla karisik kahverengi sulu akintim var insallah adete dönmez
İnsallah canim tesekkur ederimİnşallah canım ama sabret tamam mı cnm allah herkese açtığı kapıyı sana da açar insllah
Ben adami arayip firca attim ya sabah o sinirle
Devami geliyor ama sabahtan cok cok az sadece peceteye silince oluyor ve ilk defa boyle bir durumda boyle bir testle karsilastimAdama ne diye fırça atiyosun canım yaa
Nasıl oldun sen şimdi devamı geliyormuş hamilelerde kanama yaşıyor canım korkma kan versen acaba olur mu
Adama ne diye fırça atiyosun canım yaa
Nasıl oldun sen şimdi devamı geliyormuş hamilelerde kanama yaşıyor canım korkma kan versen acaba olur mu[/QUOTEolur cnm hamilelik te kanama korkma cnm doktorun ilaç verdimi
Devami geliyor ama sabahtan cok cok az sadece peceteye silince oluyor ve ilk defa boyle bir durumda boyle bir testle karsilastim
Progestan almistim canim cenazemiz vardi o sira hala kullaniyorum
Nasıl oldun canım simdi10 11 gun oldu canim
Agrim cok resmen icim geciyor bence adet olacam ama zahmete sokuyor beniNasıl oldun canım simdi
Agrim cok resmen icim geciyor bence adet olacam ama zahmete sokuyor belkide adet olacaksin canım Allahtan ümit kesilmez
En doğrusunu yapıyorsun canım takma psikolojik yapmisin kendine valla mutlu ol birgün olur inşallahMuhtemelen oyle canim hakkimizda hayirlisi olsun tedaviye ara vermeye karar verdik esimle biraz tatil yapalim kafa dagitalim dedik ikimizinde psikolojisi hic iyi durumda degil cocuk diye diye kafayi yicez sonunda