- 22 Şubat 2018
- 550
- 11.320
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.401
Üzüme kendiniMuhtemelen oyle canim hakkimizda hayirlisi olsun tedaviye ara vermeye karar verdik esimle biraz tatil yapalim kafa dagitalim dedik ikimizinde psikolojisi hic iyi durumda degil cocuk diye diye kafayi yicez sonunda
Stres te yapma gül:))))Muhtemelen oyle canim hakkimizda hayirlisi olsun tedaviye ara vermeye karar verdik esimle biraz tatil yapalim kafa dagitalim dedik ikimizinde psikolojisi hic iyi durumda degil cocuk diye diye kafayi yicez sonunda
Muhtemelen oyle canim hakkimizda hayirlisi olsun tedaviye ara vermeye karar verdik esimle biraz tatil yapalim kafa dagitalim dedik ikimizinde psikolojisi hic iyi durumda degil cocuk diye diye kafayi yicez sonunda
İnsallah canimEn doğrusunu yapıyorsun canım takma psikolojik yapmisin kendine valla mutlu ol birgün olur inşallah
Burda insanlari cok oyaliyorlar canim mersinde kac tanidigim varsa baska sehirlere gittiler bunun icin bende biraz ara verip daha sonra devam etmek istiyorum kendimi cok kısıtladim igne icin ilac icinZaten gördüğün tedavi 2ay DHA aynı düzende devam eder bı tüp Bebek merkeziyle görüş bence bni normal Dr lar çok oyaladi araştırma. Hastanesnde bı Dr gittim eğitim görevlisiydi ve çok faydalı oldu bu ay adet olunca bir aşılama DHA yapicak yine olmazsa tüp Bebek zaman insandan psikolojik açıdan çok şey götürüyor bnce bulunduğun yerde araştırma hastanesi varsa bı prof.tan randevu al
Burda insanlari cok oyaliyorlar canim mersinde kac tanidigim varsa baska sehirlere gittiler bunun icin bende biraz ara verip daha sonra devam etmek istiyorum kendimi cok kısıtladim igne icin ilac icin
Belki bebis vardir kuzum bende 6 ay sonra doktorumu degistirdim oyle hsg istedi doktor ama niye tutmadi anlamadimYakinimda olsan bnm Dr a götürürdum seni adam çok hızlı bı de bn 25 yaşında olmama rağmen ilkmay direk hsg ondan sonra teşhis koydu tedavi başlıcak amaaa hala adet olmadım çok sinir bozucu :)
Belki bebis vardir kuzum bende 6 ay sonra doktorumu degistirdim oyle hsg istedi doktor ama niye tutmadi anlamadim
Camur gibi bisey geliyor canim agrim hafifledi amaYaptım test dün negatif çıktı adetimde gelmio öyle araftayim
Senin kanama devammi bitanem
Camur gibi bisey geliyor canim agrim hafifledi ama
Kızlarr adetinizdeeee göğüsünüzde damarlar çıkıyor mu?
Bakalim canim yarin istanbula gidiyorum belki orda yaptiririmYarında gelmezse bı kan testi yaptır bence
Bakalim canim yarin istanbula gidiyorum belki orda yaptiririm
Tamam kuzum insallah adete dönmez sabahtan beri dua ediyorumAni hareketler yapma canım yavaş yavaş dikkatli ol nolur nolmaz
Tamam kuzum insallah adete dönmez sabahtan beri dua ediyorum
Amin canim cok sagolİnşallah bebiş ordadır amin
Canim insallah hepimiz hamileyizdirde guzel haberlerimizi veririz burda ama ben sabaha kadar adet olurum muhtemelen camur gibi akinti geliyor bir an cogaliyor birden kesiliyorKizlar naptiniz..Tugce2133 testini görünce heycanlandim :)) ve şimdiki halinide atsana bi kuruyunca dahada belli olmustur sanirim
Bende bugun yarin adet olurum hafifden agrim var ve bugun test yaptim oda negatifdi zaten insallah siz hamilesinizdir bu mübarek cuma gecesinde Rabbim dualarinizi kabul eder inşallah
Yaptigin testi attinmi?Canim insallah hepimiz hamileyizdirde guzel haberlerimizi veririz burda ama ben sabaha kadar adet olurum muhtemelen camur gibi akinti geliyor bir an cogaliyor birden kesiliyor