Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Muhtemelen oyle canim hakkimizda hayirlisi olsun tedaviye ara vermeye karar verdik esimle biraz tatil yapalim kafa dagitalim dedik ikimizinde psikolojisi hic iyi durumda degil cocuk diye diye kafayi yicez sonunda

Zaten gördüğün tedavi 2ay DHA aynı düzende devam eder bı tüp Bebek merkeziyle görüş bence bni normal Dr lar çok oyaladi araştırma. Hastanesnde bı Dr gittim eğitim görevlisiydi ve çok faydalı oldu bu ay adet olunca bir aşılama DHA yapicak yine olmazsa tüp Bebek zaman insandan psikolojik açıdan çok şey götürüyor bnce bulunduğun yerde araştırma hastanesi varsa bı prof.tan randevu al

Burda insanlari cok oyaliyorlar canim mersinde kac tanidigim varsa baska sehirlere gittiler bunun icin bende biraz ara verip daha sonra devam etmek istiyorum kendimi cok kısıtladim igne icin ilac icin

Burda insanlari cok oyaliyorlar canim mersinde kac tanidigim varsa baska sehirlere gittiler bunun icin bende biraz ara verip daha sonra devam etmek istiyorum kendimi cok kısıtladim igne icin ilac icin

Yakinimda olsan bnm Dr a götürürdum seni adam çok hızlı bı de bn 25 yaşında olmama rağmen ilkmay direk hsg ondan sonra teşhis koydu tedavi başlıcak amaaa hala adet olmadım çok sinir bozucu :)

Yakinimda olsan bnm Dr a götürürdum seni adam çok hızlı bı de bn 25 yaşında olmama rağmen ilkmay direk hsg ondan sonra teşhis koydu tedavi başlıcak amaaa hala adet olmadım çok sinir bozucu :)
Belki bebis vardir kuzum bende 6 ay sonra doktorumu degistirdim oyle hsg istedi doktor ama niye tutmadi anlamadim

Kizlar naptiniz.. Tugce2133 testini görünce heycanlandim :)) ve şimdiki halinide atsana bi kuruyunca dahada belli olmustur sanirim
Bende bugun yarin adet olurum hafifden agrim var ve bugun test yaptim oda negatifdi zaten insallah siz hamilesinizdir bu mübarek cuma gecesinde Rabbim dualarinizi kabul eder inşallah

Canim insallah hepimiz hamileyizdirde guzel haberlerimizi veririz burda ama ben sabaha kadar adet olurum muhtemelen camur gibi akinti geliyor bir an cogaliyor birden kesiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…