- 29 Ocak 2018
- 381
- 214
- 30
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.441
hayırlısı bi sonraki aya moralini bozmaYok canim kanamam cok zaten hamile oldugumu sanmiyorum
Amiiinnn Allah kabul etsin canmOkumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, 3 ihlas, 1 Felak, 1 nas, 1 fatiha , 1 bakara,100 rabbi hebli minessalihin, 100 Suphanallah, 100 elhamdülillah, 100 Allahü Ekber, 100 el şafi, 100 el mubdiu.Hasta olanlara şifa,dertlilere deva,borçlulara eda,evlat sahibi olmak isteyenlere hayirli evlat,hamile olanlara sag salim kucaklarına almaları bilmedigim kimin her ne dileği varsa.Kabulu için Amin yazip uzerine alan herkeze hediyemdir.Rabbim ellerinizi boş çevirmesin inşallah ❤
Amiin canm Allah kabul etsin inşallah kucaklarımızı boş bırakmasınOkumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, 100 rabbi hebli minessalihin, 100 ya tammu, 100 el mubdiu, 100 el şafi, 100 elhamdülillah, 100 Suphanallah, 100 Allahü Ekber, 100 er rahman, 100 er rahim, 3 ihlas, 1 Felak, 1 nas, 1 fatiha, 1 bakara suresi evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı evlat, hamile olanlara sağ salim kucaklarına almaları,yeni doğum yapanlara sağ salim büyütmeleri, hasta olanlara şifa, dertli olanlara deva, borçlu olanlara eda ve bilmedigim kabul olunmasını istediğiniz her ne duanız varsa kabulü icin Amin diyen herkeze hediyemdir.Rabbim kabul etsin inşallah ❤
kartalice41 sen napiosuun adet oldunmu
Yok bitaneem yaaa hala olmadım hamilede değilim en son 1. Ve 2. Günü test yaptım negatif çıktı ama adette gelmedi
İnşallah hamilesindirr beklemesi en zor günlerr , bir daha idrarda ne zaman yapcaksın kaçıncı gündesin ?
Şuan gecikeli 5. Günüm p.tesi ye kdar olmazsam doktorumu aricam çağırır mutlaka test yapmak istemiyorum olsaydı çıkardı diye düşünüyorum erken gebelik testi yaptım negatifti
Allah allah peki ne zaman yumurtladigini biliyomusunYok bitaneem yaaa hala olmadım hamilede değilim en son 1. Ve 2. Günü test yaptım negatif çıktı ama adette gelmedi
Allah allah peki ne zaman yumurtladigini biliyomusun
2 gün sonra tekrarla bence o zaman varsa cıkar yoksa da kesinleşir, bazı kişilerin geç öğrendigini biliyoruz sonucta adet gecikmesi de büyük bi belirti hiç böyle geciktiği olmuyorsa
O zaman gec yumurtlamissindir kac gün gecti o gündenBilmiyorum ezbere oldu bnm ki takip etmedim ama reglime 3-4gun kala yapıskan akıntım geldi yumurta akı gbi olan o kdar geç yumurtladimmi bilemiyorum hsg cekilmistim o geciktirmis olabilir diye düşünüyorum ilaç vermişti antibiyotik kafam baya karıştı anlicagin p.tesi bakalım nolcak
O zaman gec yumurtlamissindir kac gün gecti o günden
Bata 1 günüm kaldı
Tam adet belirtisi yaşıyorum saçma sapan şeylere ağlayıp sinirleniyorum
Olur eger o zaman geldiyse akinti daha adetine 6-7 gün var.. benimde adetten 2 gün önce gelmisti o akinti ve 13 gün gecikmeyle adet oldum8 gün geçti o günden canım ama o kdar geç olur mu ki hiç olmadı DHA önce
Olur eger o zaman geldiyse akinti daha adetine 6-7 gün var.. benimde adetten 2 gün önce gelmisti o akinti ve 13 gün gecikmeyle adet oldum
Insallah canım hayirlisi bende daha olmadimO zaman banada öyle olcak havalar bile etkiliyor antibiyotik flanda kullandım o gün değerlendirdiklerini tutarmi bilmem :)
Çok eskiden oluyordu ama ameliyat olduktan sonra olmadı hiç trioidlerim de normal seviyede evet başka bı konuda kız adeti gecikince kan testi yaptırms negatif çıkmış 15 gün sonra tekrar test yaptırmış ikizlere hamileymis bni öyle bir mucize bulur mu bilemem :)